Svaka ti cast na optimizmu!Pametna si devojka.Lepo sto imas decka i verujem da ti on bar 50% olaksava zivot ako je tako normalan i dobar.Cuvaj ga.

Nazalost zivimo na ovim "vetrovitim" prostorima gde bi i pametan poludeo,zdrav oboleo...i tako sto kaze ona pesma "Ovde kome neporastu zubi...eee,kukala mu majka".Dakle,tu smo gde i jesmo.Pokusni kunici za razne gluposti koje su nam sasuli u vazduh,vodu i zemlju pa ko prezivi,prezivi.Ko bubasvabe posute DDtiJem pa koja duze izdrzi da se koprca na ledjima dok neugine.Tuzno.Oboleo narod i fizicki i psihicki...al ajde...da se zivi mora i treba.Tako ponekad padnem u bedak kad me stisnu problemi i onda kuckam ovde da mi bude lakse.Po prirodi sam optimista i veseo lik.Da me vidis rekao bi ova nikad u zivotu nije imala nista ruzno,uziva,sve ima...planduje,konju rep da izcupa i tako volim da me vide ljudi.Retko se zalim...okrenem na salu,al eto ponekad...puknem

predam se nakratko,pa onda sve ponovo.Sve se vrti u krug,red tude i problema,red srece i veselja.Valjda to tako mora...
Imam ,pa skoro IDENTIČNU situaciju's tim što je moj otac,preminuo 2019 (tek sad ,sam naleteo na ovu temu-datumski,a vidim da je iz 2013),Imam psihopatičnu stariju sestru (ona 1972,a ja 1977),koja se udala pre 15 godina,i od tada je otišla iz porodičnog stana da živi sa Mužem u zajedničkom stanu,mislim da je on najviše uložio u sve,ali sad to nije bitno.
Od tada,Otac (koga više godinama nema-a ubrzo po njegovom odlasku-ću shvatiti da je JEDINO ON BIO GLAS RAZUMA,od svih),u konstalaciji,JA,koji ću uvek sve da uradim da pomognem i učinim DOBRO i olakšam a ne da Otežam ,kada je moj tast skapirao da se oženio sa razmaženom osobom koja naređuje,preslišava,ili mora po njenom ili ...opet mora po njenom,ako ne..UŽAS,HAOS,POLICIJA;PRIJAVE,"UPOMOĆ KOMŠIJE"-da svi to čuju i da joj "POMOGNU OD MUŽA PSIHOPATE KOJI JE MALTRETIRA",a zapravo je htela da svaki dan dobija po 100€ (pre ove krize sa ,sada više ratova....),na DVEVNOM NIVOU,jer ako NE-napisah šta sledi,
e sad ,kakve to ima veze samnom i sa nmojom majkom koja je 1947 -sad (2023) ima 76,dok je moj otac prminuo u 75 (2019) , mi ,nas troje smo živeli normalno ,sve dok sestra,koja mene mlađeg brata ,bukvalno mrzi od 7,8+ godine života!?! Zašto....ni sam ne znam,da li je prestala da bude centar sveta,da li se pojavilo još jedno biće pored nje koje "joj oduzima poklone ,pažnju ,resurse",u svakom slučaju,prvo mi je kao detetu oduzimala ručak -kada se vratim iz škole,a ono nema ručka za mene,-dala kao drugarici,a ja ,"ne zanima me,tvoj problem"....e sad kako je vreme prolazilo ona-sestra je postajala sve oholija prema meni i sve ozbiljnije pakosti mi pravila,(lomljenje ličnih stvari,kopanje po mojoj sobi,uzimanje stvari koje mi trebaju i za fax,tehničke uređaje-skupe"DO dana današnjeg ,kada mi je RAZLUPALA AUTOMOBIL,a on bio9 ne registrovan i prodat za 300€,+MENE prijavljuje policiji kako je bijem ,maltretiram,pa pretim njenoj deci-dok njih truje kako ih ja MRZIM-gluposti,e sad stupa na scenu majka koja se ponaša IDENTIČNO kao opisana gospođa u ovom postu-temi.
Razlika je ,što je od moje ZLE i očigledno psihički nenormalne sestre muž POBEGAO u Minhen-kod njegove tetke ,i tamo je našao super posao IT tehnologije,on je programer,izgleda kao maneken,pametan,zgodan,inteligentan,skućio se u ,sad nemačkoj,(obaška što oni ja imamo naših nesuglasica),sve je to uradio ,i taj stan u nemačkoj je obezbedio da bi došla deca sa ženom-mojom ludom i zlom sestrom da žive svi zajedno,NE,ona je otišla ,dok je otac još bio živ,i posle mesec dana se vratila pod izgovorom i kuknjavom ,skoro svaki dan ,dok je bila tamo ,da je muž,maltretira,iživljava se na deci itd..ona MORA da se vrati i spasava svoju i dečju živu glavu.
Kasnije će da se ispostavi da nije imala na raspolaganju para dnevno -koliko je htela,već se sedne i iskalkuliše sa mužem i tako se troši a ne bahaćenje,sa decom koju je počela da koristi kao MANIUPULATIVNO SREDSTVO ,ne bi li ostvarila svoje prohteve.
Tu stupa na scenu moja majka,koja samo dobije neku nakaradnu poruku od ćerke joj,i odjednom čujem viku histerisanje na mene ispred vrata sobe,jer živimo keva i ja sami,meni je zbog ozbiljne povrede kičme data por.penzija,od oca,i Keva joj daje za pravo da je SVE TAKO KAKO joj moja biološka sestra napiše,dojavi,uceni,tipa,"nećeš videti decu ako njega ,kriminalca,lopova,ludaka,psihopatu...ima toga koliko duša šeitanska ište...I keva na sve već postojeće probleme,glumi žrtvu,pada iz čista mira ,pa JA sa ozleđenom kičmom treba da je podižem,pa da je služim,ako ne u tom milisekundi,onda i ona izađe na ulazna vrata stana-majka-i viče,UPOMOĆ KOMŠIJE UPOMOĆ,i ja sam tako ,završio na ulici prošlog leta,u tom sada za bagatelu prodatog auta,našli mi pregršt zdravstvenih problema unutrašnmji organi...ajde da sad ja ne kukam ...uglavnom imam i majku koju ste opisali na početku teme+ZLU sestru ,kojoj je policija ZABRANILA DA MI SE PRIBLIŽAVA,a majka me na svo njeno nenormalno ponašanje,još me napada,što sam JA kriv za jadne unuke,te kako ih ja mrzim,te kako ih hoću ,,ne žive-BOLEŠTINE U NJIHOVIM GLAVAMA;i opsluživajući staru majku ,koja je prepuna nekih paranoja,uvek spremna da se svađa,da ne povredi i podseti kako ni otac ni ja nismo nikad bili dobri,...i tako...sad su mi u krvi našli ENORMNO povišen KORTIZOL-hormon stresa,koji sam fasovao od Majke i Njene ćerke,teško mi je da napišem ,moje sestre,kad ..razumete valjda....i ja sam išao kod psihića i dobio samo savete zovi lazu,ili se pokupi odatle i živi život-citiraću"kao da je to tek tako"-ipak stoji ona stara SIT GLADNOM NE VERUJE!