Agim Čeku uhapšen u Sofiji

Čeku: Sud je odbacio nalog za moje hapšenje
Beta - Pre 2 sata i 32 minuta

PRIŠTINA - Bivši premijer Kosova Agim Čeku izjavio je u petak da će još nekoliko dana ostati u Bugarskoj da sačeka hoće li se tužilaštvo žaliti na odluku suda kojom mu je ukinut pritvor.

Čeku je za Radio Kosovo dodao da će se to znati najkasnije u ponedeljak.

"Ako ima nečeg pozitivnog u mom hapšenju to je činjenica što sam izašao pred sud i što je sud odbacio nalog za hapšenje. Prvi put sam imao priliku da vidim optužbe Srbije i Interpolov nalog za hapšenje. Stvarno su smešni. Srbija je lagala Interpol izmišljenim i neistinitim informacijama", rekao je Čeku.

On je najavio da će odmah po povratku na Kosovo zatražiti zvanično od Interpola da povuče naloge za hapšenje i odbaci optužbe protiv njega pošto, kako je rekao, "ne samo da ne sadrže neke činjenice već su ponavljam smešne".

Čeku: Sud je odbacio nalog za moje hapšenje
Beta - Pre 2 sata i 32 minuta

PRIŠTINA - Bivši premijer Kosova Agim Čeku izjavio je u petak da će još nekoliko dana ostati u Bugarskoj da sačeka hoće li se tužilaštvo žaliti na odluku suda kojom mu je ukinut pritvor.

Čeku je za Radio Kosovo dodao da će se to znati najkasnije u ponedeljak.

"Ako ima nečeg pozitivnog u mom hapšenju to je činjenica što sam izašao pred sud i što je sud odbacio nalog za hapšenje. Prvi put sam imao priliku da vidim optužbe Srbije i Interpolov nalog za hapšenje. Stvarno su smešni. Srbija je lagala Interpol izmišljenim i neistinitim informacijama", rekao je Čeku.

On je najavio da će odmah po povratku na Kosovo zatražiti zvanično od Interpola da povuče naloge za hapšenje i odbaci optužbe protiv njega pošto, kako je rekao, "ne samo da ne sadrže neke činjenice već su ponavljam smešne".

To oni uvek tako.

da li smo mi isporucili haske optuzenike ili jebavamo svet vec 5-6godina , e pa tako i oni nas sada jebavaju, sta se cude , sto se prave blesavi :brus: ceka kohabiter da mu Bugari daju objasnjenje, pa evo ti razlog :gace:

Mi Haske optuzenike nismo hapsili, pa pustali.
Ali bi to trebali sad da uradimo. Ili bar da urade neku fotomontazu (ako stvarno ne mogu da ih pronadju) i puste kao najnoviju sliku ili snimak i posle kazu, da su ih pustili zato sto Srbija ne priznaje RSK u sastavu Hrvatske niti Republiku Srpsku u paketu sa federacijom BiH.

Back