Ha ha agencija za brza ulaganja ha ha. Znaci ne mogu da verujem. Pazi cim procitas naziv agencije odma znas da je otvorena da se ulebe clanovi partije "zasluzni". Mislim, pazi koja budalastina sad ce neko preko agencija da trazi nacin da ulaze. Koji debelizam. A pazi sad da neko udje u prostorije te agencije prvo pitanje je da li ce se naci neko unutra osim neke sekretarice, a ako se i navata neko od dzabolebonja (mozda ako bas moraju da budu do 9h ujutru na poslu) nadje neko garant taj neko igra igrice na lap topu kojeg mu je kupila drzava (citaj poreski obveznici koji rintaju 10 sati dnevno u najgorim robovlasnickim uslovima), ili cita novine (sto je ipak bolja varijanta od lap topa jer ovaj trosi struju koju isto placa drzava to jest poreski obveznici), ili ispijaju kafice od kancelarije do kancelarije. A i da udje neko i da vidi da li je ta agencija napravila neki poso ili sta god korisno za drzavu od kad je osnovana pa do danas tesko da se nadje. Znaci samo tako dzabolebonje a primaju platu garant 200 000 dinara za citanje novina i ispijanje kafica, igranje igrica.
Ma i treba da propadnemo kad kao narod dozvoljavamo ovo, umesto da uznemo motku i da izbacimo na ulicu te i takve gadove. Ok ajde oni u vrhu vlasti su govna ali ti ljudi kako nemaju morala pa da kazu e necu vise da radim u tu agenciju necu da mi deca vuku prokletstvo jer jedem poreznicke pare za koju je neko znoj prolio a nista ne doprinosim.
Evo link za te agencije, nadam se samo da i taj sajt nije placen 20 000 evra nekom svom kumu ili nekom klincu sinu nekog poslanika ili partijskog druga.... http://siepa.gov.rs/sr/
Ma i treba da propadnemo kad kao narod dozvoljavamo ovo, umesto da uznemo motku i da izbacimo na ulicu te i takve gadove. Ok ajde oni u vrhu vlasti su govna ali ti ljudi kako nemaju morala pa da kazu e necu vise da radim u tu agenciju necu da mi deca vuku prokletstvo jer jedem poreznicke pare za koju je neko znoj prolio a nista ne doprinosim.
Evo link za te agencije, nadam se samo da i taj sajt nije placen 20 000 evra nekom svom kumu ili nekom klincu sinu nekog poslanika ili partijskog druga.... http://siepa.gov.rs/sr/