Age of Mythology

Ako neko hoce Age preko hamachi-ja neka mi se javi na pp,ili user name: callimero88

pass:12345

use i pass su za hamachi,neka se logne i pocinje zabava,vec nas ima 4 moze i neki mech ako vas ima vise,pa 'ko voli nek izvoli :)

pozz

Meni su najbolji Atlandjani, jednia mana su Counter Infatry.... Caunter archer je Turma (dovoljno), Counter cavarly su Katapeltes i Murmillo, a Counter Infatry samo cheiroballista... siege weapon... Da je Arcus dostupan u Classical Age, Atladjani nebi imali manu....
Najbolje je kada im uzmes Heroic renelaw, da se heroji regenerisu, pretvoris citavu armiju u heroje i briga te... Atlandjani su najbolji protiv titana i imaju najbolju pesadiju (Fanatic da se izdvoji, nepobediv je, samo mu strelci mogu prici, a kada se pretvori u heroja, eee...)

Imam piratski AoM i Titane,pa me zanima dal hoce neko preko neta da igramo,al prvo da mi objasni kako se igra preko neta i sve to... ???

Vidim ovde se nesto pricha o hamachiju...jel moze bez tog? i ako moze kako? a ako ne moze,gde mogu da nabavim hamachi i ako moze da mi objasni sta i kako,da bi igrao ?

Ajde neko ako oce da igra i trsi mene amatera,nek odgovori....pls.

z:poz:

Back