AFRODIZIJACI...

Zak:
Caj od crvenog africkog grma.
Pazi ni ja nisam mogao da verujem,al cini cuda...

Ma ljudi manite se gluposti osim ako nemate sto godina meni se dize na svaku dobru ribu...
Moj recept je nadji dobru ribu i izjebi je do daske, ako je razvaljena zvekni je i u guzu i eto ti afrodizijaka...
Pozdrav

Margott:
Usled nedostatka motivacije ili pojachavanja iste...koristite li ih,i koje najcheshtje...najinteresantniji afrodizijak za koji ste chuli..?

Ima jedna ,sta je ono,nemam pojma....zovu ga "Makichu peleche"...Bas tako!E sad,ja trazio prevod,ma jok!Al da deluje deluje.Morski plod je to.

Karambre:
Zak:
Caj od crvenog africkog grma.
Pazi ni ja nisam mogao da verujem,al cini cuda...

Ma ljudi manite se gluposti osim ako nemate sto godina meni se dize na svaku dobru ribu...
Moj recept je nadji dobru ribu i * je do daske, ako je razvaljena zvekni je i u guzu i eto ti afrodizijaka...
Pozdrav
Hvala bogu da takvih picana nama bas mnogo na ovom svetu.Pa bi sve jadne bile razvaljene.Pa bi vremenom se jos nekom digo i razvalio bi tebe u BULJU.posto pi?nemas

E ljudi slatko me nasmejaste....
Afrodizijak? Gde ima strasti afrodizijak nije ni potreban. Posle izvrsnog perioda provedenog sa partnerom, radi zanimacije mozda sampanjac i jagode,prijaju mi latice ruza u kadi, ima dosta tih stvari, ali svako treba da nadje pravu stvar za sebe i partnera.

dakle da zakljucimo temu iz svih gore navedenih metoda, umocite ga u med, onda narendisite na njega lesnike, kestenje i ostale kostunjave oblike, prokuvajte ga u caju i usput se ispolivajte istim. Onda definitivno mozete da trcite oko kuce i vicete kako ste zagoreli.

l'elisir d'amore
LJUBAVNi NAPITAK

SASTOJCI:

4 kocke leda
1/3 kruškovca
1/3 gina dry
malo cimeta
1 jaje
1 barska kasicica šećera

Kako se pravi:

Pomešati sastojke u shakeru, ukrasiti i poslužiti u čaši za martini.

Verujete li vi u ovo ili ne???

Da li verujete da su neke namirnice glasu kao visoko \"potencijalne\"? Da li postoji ljubavni napitak univerzalnog delovanja?
Što se dobiva ako jedemo kavijar i pijemo crno vino?
Zapravo od kad postoji, čovek je u potrazi za čarobnom formulom..

Što je od toga sugestija a što istina?

Najveca fantazija svih usamljenih žena i muskaraca je ljubavni napitak.
Eliksir koji ima moc da natera pripadnike suprotnog pola da se iznenada zaljube u vas.

Zamislite šta bi se sutra desilo kada bi takav napitak zaista postoja...svi bi mi bili u ljabavi :))))

Back