Usled nedostatka motivacije ili pojachavanja iste...koristite li ih,i koje najcheshtje...najinteresantniji afrodizijak za koji ste chuli..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zak:Caj od crvenog africkog grma.
Pazi ni ja nisam mogao da verujem,al cini cuda...
Zak:Ni ovo mi necete verovati al naci ga veoma je lako.
atomski mrav:Kakvi cajevi... vino je pravi lovepotion!!! 8)
Gazdarica:A stari dobri med i orasi...???![]()
Gazdarica:Dobro, evo malo egzoticnih...![]()
Tartufi, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja (posebno opna ispod ljuske), bijeli luk, kinin (u Iranu, ako se uzme uvece)... Jedno vrijeme popularniji od svih bio je - kakao...
Muskarac svoju polnu moc moze pojacati ako popije sedam ili devet kapi soka iscijedjenog iz svjezeg konjskog izmeta pomijesanog sa rakijom, ili ako svog "aleti mahudu" namaze jarcevim lojem... :shock:
Neki muskarci pokusavaju i sa umakanjem u jogurt...![]()
Kad je baba slucajno vidjela Muju da to radi, dala je sljedecu izjavu: Evo mi je skoro sedamdeset godina, a nisam znala da se puni kao nalivpero...![]()
Gazdarica:Eh pa nemoj tako.., Valjda treba da mislis - sve cu probati, samo da svoju dragu sto bolje i sto duze, zadovoljim...![]()
![]()
![]()
Gazdarica:Pa, dobro imas i tartufe, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja, kinin, bijeli luk (on valjda ne smrdi tako puno)... A tu je i :wink: kakao...
Gazdarica:Pa, dobro imas i tartufe, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja, kinin, bijeli luk (on valjda ne smrdi tako puno)... A tu je i :wink: kakao...