Usled nedostatka motivacije ili pojachavanja iste...koristite li ih,i koje najcheshtje...najinteresantniji afrodizijak za koji ste chuli..?
A di ja da nadjem caj od crvenog africkog grma?Zak:Caj od crvenog africkog grma.
Pazi ni ja nisam mogao da verujem,al cini cuda...
Verujem ti , sve je to cool ali gde da nadjemo to?Zak:Ni ovo mi necete verovati al naci ga veoma je lako.
Vino zna i da te opali po tikvi da ne znas de si, ovaj caj ovako vise deluje naivno, a ako je dobar ko sto kazu... 8)atomski mrav:Kakvi cajevi... vino je pravi lovepotion!!! 8)
Eeeeee Gazdar'ce kao sto vidis, ovo su izgleda neki novi momenti. Ja licno volim da istrazujem, a cinjenica je da svi znamo za med i orase!Gazdarica:A stari dobri med i orasi...???![]()
Bljaaaaaaak!!! E nebi ja jeo, cedjena govn* i mazo se jarcevim salom pa makar mi se do kraja zivota ne digo vise!!! Kako li tek to smrdi (sto iz usta, sto iz gaca) kad se proba takav ''afrodizijak''? Joj, daj med i orase, jescu dok mi ne pozli!!!Gazdarica:Dobro, evo malo egzoticnih...![]()
Tartufi, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja (posebno opna ispod ljuske), bijeli luk, kinin (u Iranu, ako se uzme uvece)... Jedno vrijeme popularniji od svih bio je - kakao...
Muskarac svoju polnu moc moze pojacati ako popije sedam ili devet kapi soka iscijedjenog iz svjezeg konjskog izmeta pomijesanog sa rakijom, ili ako svog "aleti mahudu" namaze jarcevim lojem... :shock:
Neki muskarci pokusavaju i sa umakanjem u jogurt...![]()
Kad je baba slucajno vidjela Muju da to radi, dala je sljedecu izjavu: Evo mi je skoro sedamdeset godina, a nisam znala da se puni kao nalivpero...![]()
To ni jednog momenta nije dovedeno u pitanje.Gazdarica:Eh pa nemoj tako.., Valjda treba da mislis - sve cu probati, samo da svoju dragu sto bolje i sto duze, zadovoljim...![]()
![]()
![]()
Tartufe!? Jel mogu da posluze sampinjoni iz "Merkatora"?Gazdarica:Pa, dobro imas i tartufe, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja, kinin, bijeli luk (on valjda ne smrdi tako puno)... A tu je i :wink: kakao...
Gazdarica:Pa, dobro imas i tartufe, meso psa dalmatinca, samljeveni rog nosoroga, prepelicija jaja, kinin, bijeli luk (on valjda ne smrdi tako puno)... A tu je i :wink: kakao...