Afrika

...smrc... nema veze....volecemo je.... :wink:
..a da mi taju posaljemo lepo kod astrologa, pa da upute coveka kad su idealni uslovi za.... batu, a? :shock: :lol: :wink:

lily-sid:
...smrc... nema veze....volecemo je.... :wink:
..a da mi taju posaljemo lepo kod astrologa, pa da upute coveka kad su idealni uslovi za.... batu, a? :shock: :lol: :wink:

Nemere...taj veruje u sve zvezde i sve žensko...pa šta ispadne.. :roll: ..deviza: rad, samo rad, i uvek - rad... :wink: ..koja od nas ispade tako vredna?...Opijum - garant.. ;-)

Da li moze da se opet kolonizuje Afrika i tako smanji opasnost od terorizma?I koje zemlje su najsposobnije da smire Africke muslimane?Koja Africka zemlja je najopasnija za hriscanstvo?

sumadinac5:
Da li moze da se opet kolonizuje Afrika i tako smanji opasnost od terorizma?I koje zemlje su najsposobnije da smire Africke muslimane?Koja Africka zemlja je najopasnija za hriscanstvo?

Odakle ti uopšte ideja da je islam, ili bilo koja druga vera opasnost po hrišćanstvo? Da li si gledao ( slušao ) Papino obraćanje Vaseljenskom Patrijarhu? Ko zagovara ujedinjenje svih vera, ali, pod kapom katoličke crkve - elem, hrišćanstva?
Ako nema tolerancije i međusobnog bezuslovnog prihvatanja, svi su opasnost za sve.Bez razlike.

sumadinac5:
Islam je opasnost za hriscanstvo,a dokaz za to je Kosovo i Metohija.A to je samo jedan od mnogorojnih primera,samo se treba osvrnuti oko sebe.

Samo kad smo mi bili virgo..
Odakle ti ispade, pa još na ovoj temi ?
Ajd' malo u Ameriku, pa Bušu održi vekelu..a od mene - pa, paaaa.. :evil:

Back