Aforizmi forumasa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na koji citat to mislis! :evil: :evil: :evil:

Ti mene da poznas na ulici? Nikad!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

funny-baby-10.jpg

Pa video sam slike tvoje mnogobrojne dece, morao bih te prepoznati...
Posle onog svalera evo i Ilketovog sina Alkosbrzopopilus-otvori jos jednu- Ilica (napravio ga nekoj Grkinji '91. kad je Zvezda tukla Panathanaikos 3:0, ovaj mali je sad u Ceskoj, ima 18 god i verni je ispijac Badvajzera i Zlatopramena...
Becherovka uz dorucak :D )

funny-baby-10.jpg

Pa video sam slike tvoje mnogobrojne dece, morao bih te prepoznati...
Posle onog svalera evo i Ilketovog sina Alkosbrzopopilus-otvori jos jednu- Ilica (napravio ga nekoj Grkinji '91. kad je Zvezda tukla Panathanaikos 3:0, ovaj mali je sad u Ceskoj, ima 18 god i verni je ispijac Badvajzera i Zlatopramena...
Becherovka uz dorucak :D )
K u r a c smo ih tukli, tada smo 3:0 pukli!:(
A nije to bilo 91. Bese to Sedamdeset i neke.:(

jel stvarno zelis da napisem ip adresu tvog kompa i kompa generala dusana??
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hajde probaj. Ti to ne mozes. Moze samo Admin. :lol: :lol: :lol:

A kad smo bas kod toga. Ne vidim svrhu banovanja kad se svaki banovani korisnik moze ponovo registrovati i postovati. To sto nije pod istim nikom nije od znacaja. Banujete coveka a ne nik. Jel tako? Jeste! E pa onda odbanujte i Geberala, nema svrhe drzati ga "zatvorenog" kad se svakako iz "zatvora" moze kroz prosor smejati.;)

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hajde probaj. Ti to ne mozes. Moze samo Admin. :lol: :lol: :lol:

A kad smo bas kod toga. Ne vidim svrhu banovanja kad se svaki banovani korisnik moze ponovo registrovati i postovati. To sto nije pod istim nikom nije od znacaja. Banujete coveka a ne nik. Jel tako? Jeste! E pa onda odbanujte i Geberala, nema svrhe drzati ga "zatvorenog" kad se svakako iz "zatvora" moze kroz prosor smejati.;)
Moze i on, samo ako zna kako i ako se potrudi.
A postoji i IP ban (apsolutno sa njegove adrese ne moze da pristupi forumu) ali se skoro nikada ne primenjuje.

Moze i on, samo ako zna kako i ako se potrudi.
A postoji i IP ban (apsolutno sa njegove adrese ne moze da pristupi forumu) ali se skoro nikada ne primenjuje.
Meni su ovde jedne dnevne novine banovale IP adresu pa ne mogu da im se javljam na Diskusiju. Najeb*o sam im se majke kada su objavili sliku muslimanskog vojnika a napisali: "..srpski vojnik se odmara izmedju dve bitke" Isti ban je dobio moj drug Dejan iz Kutne Hore ali na B92. Ne moze tamo sa svog kompa nista da napise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back