АФЕРА КОЛУБАРА - ДРУГА СТРАНА

Sigurno da je to sistem jer je bilo umesano iz svih mogucih partija na vlasti a ne samo iz DSS koju favorizuju kao jedinog krivca ovde na forumu, nema od toga nista i da ima sve je pokriveno papirno ipak su to profesionalci i nece dozvoliti propuste i ako su mutili .

.pa naravno ,ovde u beogradu da udjesh u bilo koje JP imao bi vece i gluplje malverzacije nego tamo ,samo shto je igra velikih cifara uvek zanimljiva gledaocima ,najsmeshnije shto sam video u nekim novinama kako su se direktori "obogatili" i odmah sredili rodne kuce ,ono samo na starim kucama uradjena fasada i ubacheni PVC prozori i oshishana trava u dvorishtu ,red velichine od 6 000-8 000 eura pa gde je ta razlika do 120 mil eura onda ,jelashic kupio kucu na dedinju za 1 200 000 eura i tu niko ne vide nameshtaljku a reche da je platio 450 000 ,mislim svi kradu al da ne preterujemo u osudi jednih i ispravnosti drugih ............

Ima zakon o oduzimanju imovine proistekle iz krivicnog dela ,medjutim u slucaja Kolubara je sve jos u fazi predistraznog postupka

.istina al zato postoji i sud u strazburu koji moze da ponishti takve optuzbe a onda cemo mi opet da placamo za gluposti vlasti ...................prati u narednim godinama aferu uskokovic pa cesh da vidish koliko ce drzava da pukne na svojim glupostima ........

И по свему судећи остаће у тој фази...

.veceras sam gledao i opshte mi nije jasno koga tuziti ,onaj direktor od 2007-2009 ko da je pijan il drogiran ,kad bi ponovo pustili i polako slushali njegovu teoriju kako je oborio vrednost satnice mashine pa to je za doktora,opet rekli da su dali na tender i opet iste mashine rade ,pa sad vi vidite ko tamo krade ,najjachi je kad je na kraju rekao da je policija "verovatno imala precha posla" kad su mu doshli bageri ispred upravne zgrade a posle voditeljka kaze da su i policajci imali svoje mashine ,izgleda da tamo nije uzimao pare samo onaj koji nije proshao pored lazarevca ili opravdano odsutni .................komika ,ceo kraj zivi na rachun firme pa to i nije tako loshe ........

NEBOJŠA BAKAREC: KAKO JE B92 PROJEKTOVAO „AFERU KOLUBARA"

ponedeljak, 14 februar 2011 12:09

Dokazi da su optužbe protiv Dragana Tomića proizvod želja Druge Srbije i njihove medijske i partijske pratnje da Vojislava Koštunicu i DSS osude na „građansku smrt"

.............................
.............................
............................
. [/B]
Fino...samo ne razumem zašto se pravda nama...pozvaće ga na informativni razgovor, neka pandurima objasni da je u pitanju veeeeliiiiki nesporazum .................................ili neka Koštunjavi i ekipa tuže ekipu Insajdera, odnosno B92 i dokažu da su lažovi, neka traže odštetu za duševni bol....mislim da bi jedna pristojna novčana suma umanjila patnju neobaveštenog..........

Fino...samo ne razumem zašto se pravda nama...pozvaće ga na informativni razgovor, neka pandurima objasni da je u pitanju veeeeliiiiki nesporazum .................................ili neka Koštunjavi i ekipa tuže ekipu Insajdera, odnosno B92 i dokažu da su lažovi, neka traže odštetu za duševni bol....mislim da bi jedna pristojna novčana suma umanjila patnju neobaveštenog..........

Odlicno . Ajd nam sad objasni , zasto ne pozovu na ingormativni razgovor i direktora EPSa , istaknutog crnogorca , koji se ipak nakrao mnogo vise nego bilo ko . , a i Zorana Zivkovica i one iz DSa , koji su Kolubaru kontrolisali , kad je prestao da je kontrolise Djindjic .
Da li je poznato da je Vojin Lazarevic zaradio od poslovanja sa epsom fantasticnih 300 miliona eura???

Takav im je svaki taj insajder ....
Sve same polu istine , polu lazi i ovek , ali bas uvek taj svemocni , famozni Kostunica . A ovamo se stalno tvrdi da je on nesposoban . Po B92 , u Srbiji nema zla , koje nije napravio bas taj Kostunica .
Mislim da B92 treba ugasiti . Pre svega za njihovo dobro . Mnogo brate lazu .

Ako svi tvrdite da lazu, izvolite ih tuziti...ah, cekaj..., da, jaki ste samo na recima....
A hoces da kazes da je istina da je jedan radnik radio cetiri dana bez prestanka i da jedan dan ima 25 sati.....?
I kako je moguce da troskovi nakon smene kadra DSSa padnu za silne milione a ista je kolicina iskopanog uglja? Da se razumemo ni ovi ne rade dobro ali bar su smanjili troskove za desetine miliona.

Poslednja izmena:
Проширимо видике!
Банда су сви на тренутној политичкој сцени Србије.:mrgreen::mrgreen:
Све до једног треба вратити на радна места ( ако су их уопште имали) пре него што су се бавили политиком.
Тако би неки радили у цвећари,неки на портирници...а било би их и на берзи рада.
Забранити им да се доживотно баве политиком, чак и да гласају и то доживотно
Упропастили су нашу Србији ова банда од политичара ,позициона и опзициона..
Србији су потребни нови људи...Они који немају флекаву прошлост,па да их неко може уценити да раде оно што се од њих тражи
Није сва Србија трула.
Зашто смо дозволили да нам најнеморалнији људи воде политику,државу, медије?

Lazarevac: Umrlice kao pretnje B92

2838180314d5ac23dc3454291110553_368x290.JPG

Takav im je svaki taj insajder ....
Sve same polu istine , polu lazi i ovek , ali bas uvek taj svemocni , famozni Kostunica . A ovamo se stalno tvrdi da je on nesposoban . Po B92 , u Srbiji nema zla , koje nije napravio bas taj Kostunica .
Mislim da B92 treba ugasiti . Pre svega za njihovo dobro . Mnogo brate lazu .

Utripovao si,nije posao a ni novinar ne može da dođe do potpune informacije,to je posao tužilaštva da istraži do kraja.Tebi je izgleda ok da se drpa i dalje u "kolubari".Niko nije direktno u emisiji optuživao Koštunicu već ljude iz njegove partije a pomenuti su i lopovi iz drugih stranaka,e sad je problem kako sme da se proziva prepošteni DSS,ma gde bi njihovi kadrovi drpali,i treba B92 da ganja legalističke kriminalce.
Mene zanima još šta će biti i sa Palminim ljudima i SPS-ovim opštinarima.

:lol: :lol: :lol: nebojsa bakarec....( namerno malim slovom )...pa Mitke, lepo sam ti rekao etilku da smanjis... vidis da ti skodi.... masina radi 25h... pa da li si ti normalan? Za bakareca je utvrdjeno da nije... kao i za premudrog mihajlova...

Уф, ала си ти неки "паметан" лик па си се досетио да дан има 24 сата....... е свашта... па само будалчини није јасно да је уписивање више сати накнада за нешто друго што је био трошак...

Kaze gay Slovenac u koznim pantalonama Bakarec da se on ni qurca ne razume u rudarstvo ,al je napisao 5 strana teksta o tome , a kao izvor je naveo onu lopuzu sto je bila direktor , a on Bakarec je uveren da ovaj govori istinu jer se dugo poznaju i zajedno sede u kafani i stranci . :mrgreen:

Прво, Бакарец није Словенац него Словак - друго није геј, лупеташ и вређаш, треће он је политичар и није писао СТРУЧНИ РЕФЕРАТ... а она лопата Бранкица - она ти је инГињер рударства или обична пиздуља... а???

Back