advokati

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
baš pričamo sad cimerka i ja o tom nekom trećem licu koje se postavi izmedju dve osobe
ali ne u smislu da prekida njihovu vezu, nego da bude zaštitnik jedne strane
recimo, moja drugarica je danas videla moju bivšu ljubav mog života i ispljuvala ga na sred studentskog trga, jer je ona prilično ogorčena na njega i na način na koji me je ostavio/ponaša se prema meni.
On je bio u društvu svoje devojke, koja ju je gledala popreko, itd, a on se našao u čudu
e, sad, meni je bilo mnogo drago jer sam imala nekoga da me brani iako je prošlo vreme i nekako mi je lakše da znam da nisam ja kriva za sve i da neko objektivno vidi njegovo bahato ponašanje kao takvo, a predugo sam se smatrala krivom za sve
a meni cimerka kaže da na ne voli tako te treće zaštitiničke strane i advokate.
a vi?
i drugo pitanje, koliko vremena teba da prodje da objektivno vidite ko je kriv ili ako niko nije kriv, da objektivno sagladate ponašanje obe strane u toj vezi
na početku sam smatrala sebe krivcem za sve, da nisam bila dovoljno dobra, lepa, pametna, a sad, vidim da su sve to bili izgovori za jednu stvar - prestanak ljubavi
lakše nam je da mislimo da smo krivi nego da ljubav može da prodje

Ja reko' treba neki pravni savet, baš sada učim krivično pravo...:)

Treba imati drvene advokate, to je zahvalno, ja ih gajim...:)

Ja nikada ne smatram sebe krivim...ne treba puno da prođe, uvek na stvari gledam objektivno i racionalno...

to je neki energetski vompir

draft_lens9403621module92224651photo_1269801732Vampyr_ill_artlibre_jnl_1

oni u stvari oće da se očešu o emociju, da.

kao, znaju oni najbolje šta je najbolje za njihovog druga/ricu..
kao niko ne može da je razume kao ona što može
kao nemoj slučajno da si mi je/ga povredio/la..
a u stvari je to maskirana ljubomora, da ne kažem prodžekš'n, da ne kažem zavis'.

iz mog iskustva prebogatog kliničkim slučajevima, reći ću samo jedno,a to je - čim neko treći počne da se petlja, znaj da ti zavidi.

Mogao sam ovu rečenicu samo i da napišem, ali smatram da je ipak bio potreban jedan..tojest..pledoaje..

to mi je bio najlaksi ispit, caletov kolega profesor dosho samo i nasmijao se :)))

Moguće, ja ću probati sa plavom kovertom...:lol:

sva sreca bio sam dovoljno inteligentan da napustim taj faks missim kakvo jebeno pravo, kakva pravda. to samo retardirani ljudi mogu da studiraju.

Inteligentan...:hahaha:

Ma sva sreća da ja studiram medicinu...tj. da sam završio medicinu...ja sam neuropsihijatar...:)

ja znam da nikad nisam kriva, a verovatno i on zna da nije kriv.

i tako ...kad se razidjem s njim, ja kuliram dok ne nadjem drugog,a sta on radi bas me briga. znam samo da me zovu nakon nekog vremena da im se vratim. verovatno dobro kuvam,sta li...

baš pričamo sad cimerka i ja o tom nekom trećem licu koje se postavi izmedju dve osobe
ali ne u smislu da prekida njihovu vezu, nego da bude zaštitnik jedne strane
recimo, moja drugarica je danas videla moju bivšu ljubav mog života i ispljuvala ga na sred studentskog trga, jer je ona prilično ogorčena na njega i na način na koji me je ostavio/ponaša se prema meni.
On je bio u društvu svoje devojke, koja ju je gledala popreko, itd, a on se našao u čudu
e, sad, meni je bilo mnogo drago jer sam imala nekoga da me brani iako je prošlo vreme i nekako mi je lakše da znam da nisam ja kriva za sve i da neko objektivno vidi njegovo bahato ponašanje kao takvo, a predugo sam se smatrala krivom za sve
a meni cimerka kaže da na ne voli tako te treće zaštitiničke strane i advokate.
a vi?
i drugo pitanje, koliko vremena teba da prodje da objektivno vidite ko je kriv ili ako niko nije kriv, da objektivno sagladate ponašanje obe strane u toj vezi
na početku sam smatrala sebe krivcem za sve, da nisam bila dovoljno dobra, lepa, pametna, a sad, vidim da su sve to bili izgovori za jednu stvar - prestanak ljubavi

zar je važno ko je kriv kad ljubavi i onako nema?
advokati-ne, hvala ne.

Ja i sad mislim kako nisam bila dovoljno dobra lepa i pametna, i ni sad ne vidim da su to bili izgovori za jednu jedinu stvar - prestanak ljubavi.
Dapače, sigurno da nisu jer ljubavi u pravom smislu reči, obostrane nije bilo, pa nije mogla ni da prestane. A i bio je preveliki zalogaj za mene, a i bila sam previše mlada i sve prateće.

..ovo su ključne reči,sve ostalo su izgovori,dobri ili loši svejedno ali to su ipak samo izgovori...

Back