Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kad će neka fotka, iz donjeg rakursa, pa malo photoshop da se obradi pa se vizuelno udupla broj kao za one proteste na Gazeli koja je i izabrana zato da bi se dobio efekat mase
Dve tužiteljke i treća koja se javila u utisku nedelje imaju moj deep rispekt
Nema to veze toliko sa SNS i bakračima
Zabagovali smo duboko
Dozvolili smo da nemamo institucije
Dve tužiteljke i treća koja se javila u utisku nedelje imaju moj deep rispekt
Nema to veze toliko sa SNS i bakračima
Zabagovali smo duboko
Dozvolili smo da nemamo institucije
KOJI BRE MI?! pa TUŽIOCI I SUDIJE SU RAK RANA OVOG DRUŠTVA!
ONI SU TI KOJI NE POKREĆU POSTUPKE I PUŠTAJU PRESTUPNIKE!
posle 48č koliko najviše MUP može da odredi!
sudije su ti koji puštaju na slobodu!
apelacioni sud ponište sve presude normalne!
10 GODINA SE GAZI I KRŠI USTAV OKO KOSOVA I NIKO NIJE PISNUO OD NJIH!
A SAD PISKAJU KAD IM NJIHOVI STRANAČKI SUPARNICI OTIMAJU PREDMETE?!***
Ove proteste moramo preokrenuti u proteste za Kosovo, Dejana i Damjana, kako znamo i umemo, tj da tužioci i advokati protestvuju i zbog nezakonitih hapšenja i kršenja i gaženja Ustava i zakona i kada je Kosovo u pitanju, ne samo oduzimanje predmeta! Kad budu počeli pojavite se, dodjite, ponesite državne zastave ako imate, ne smeju nam soroševci opet oteti državu!
Prošli protest, na kom se pojavilo lepih 10 000 ljudi, kao iz topa, lepo posećen, je trebao da ima
svoj nastavak za PET dana, tako nam je rekao Marko Žvaka, od tada je prošlo još 3 dana, da se niko oglasio nije....i evo ih!
novi protest se najavljuje u 12:00č za 16:00č popodne istog dana! očigledno ih je broj ljudi koji su došli poprilično uplašio kao i to da su mnogi ove proteste videli kao mogućnost i odbrane USTAVA!
.... Protesti su očigledno za cilj imali samo jedno, da se SNS+AV uozbilje, i da svoju PREDAJU kosova ubrzaju, jer im se svašta može dogoditi!
Poruku su razumeli pa sa novim protestima nema potrebe
Ko se nadao da je soroš-venecijanskim sudijama i tužiocima stalo do Srbije i do USTAVA, bio je naivan.