- Poruka
- 18.996
Šta kažeš na onaj skandal da je Mafija Belivuk utišavala anti-SNS proteste i batinašila iha narod je par bolesnika na ulici....bar je meni bolesno da advokati brane tuzioce na ulici....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta kažeš na onaj skandal da je Mafija Belivuk utišavala anti-SNS proteste i batinašila iha narod je par bolesnika na ulici....bar je meni bolesno da advokati brane tuzioce na ulici....
Čime dokazujes svoju tvrdnju, daj nam link....ako ga nemas prekrsio si zakn....To je to, imamo vladavinu 1 nečoveka.
I ti sad pričaš: "Da li ste za mafiju ili za SNS."
Kao da to nije isto
Znači priznaješ da SNS može da me uhapsi, iako si do pre 1 minut tvrdio da pravosuđe radi za ŠolakaČime dokazujes svoju tvrdnju, daj nam link....ako ga nemas prekrsio si zakn....
ako nemas dokaze za skandal osim svoje i tvrdnje nedolicnih ljudi onda si opet izvrsio kriminalno delo....Šta kažeš na onaj skandal da je Mafija Belivuk utišavala anti-SNS proteste i batinašila ih
Šolaka ti pominjes, pa je istina da lazes sve sto napises....Znači priznaješ da SNS može da me uhapsi, iako si do pre 1 minut tvrdio da pravosuđe radi za Šolaka
Dobro daj nam alternativnu teoriju kako to da 2010. prebijaju gej paradu, a 2015. joj stavljate crven tepihako nemas dokaze za skandal osim svoje i tvrdnje nedolicnih ljudi onda si opet izvrsio kriminalno delo....
јер су тужитељке откриле, па су за то кажњенеA kako znaš da je EPS opljačkan?
spamujes pod okriljem pristojne krstarice, kao sto to rade kriminalci u Srbiji...Dobro daj nam alternativnu teoriju kako to da 2010. prebijaju gej paradu, a 2015. joj stavljate crven tepih
Ko je dao naređenje za stand down navijača
Ti svašta kuckaš ali uvek ti je poenta da se "Mafija bori protiv smradikala"Ja sam rekao da je vlada u senci organizator kriminala u Srbiji i da svi kriminalci njima polazu racune i zahteve za malu nadoknadu....
tuziteljke nista ne otkrivaju, nego postupaju po dokazima i tvrdnjama....ali i sklanjaju nepotrebne dokaze, ako im se naredi iz mafijaskog okruzenja.....јер су тужитељке откриле, па су за то кажњене
I opet ne odgovaram na glavno pitanje
Највеће мафијшко окружење у Србији је СНСtuziteljke nista ne otkrivaju, nego postupaju po dokazima i tvrdnjama....ali i sklanjaju nepotrebne dokaze, ako im se naredi iz mafijaskog okruzenja.....
Mafija je protiv naroda, sto ne moze niko da porekne, ali napada SNS kao i sve vlasti pre njih....osim svoje vlasti postavljene od strane NATO pakta....2000Ti svašta kuckaš ali uvek ti je poenta da se "Mafija bori protiv smradikala"
Što je samo način Sendvičarenja s tvoje strane
tuziteljke nista ne otkrivaju, nego postupaju po dokazima i tvrdnjama....ali i sklanjaju nepotrebne dokaze, ako im se naredi iz mafijaskog okruzenja.....
a gde ti je link? opet siris lazi i napadas bez dokaza?Највеће мафијшко окружење у Србији је СНС
Evo ponovo si to napisaoMafija (...) napada SNS
Укључи Пинк и погледај шта све говоре. Империја лажи.a gde ti je link? opet siris lazi i napadas bez dokaza?
Drzava placa neke pare, zar ne? Kome? Kriminalcima koje su oslobodile tuziteljke, a pre toga ih uhapsile?Који су то доказ тужитељке склониле?
О чему пишеш?
Autorska tema,
Posle uvodjenja primene novih zakona o prarvosudju, neki tuzioci nisu postavljeni u više tužilastvo i tužilaštvo za organizovani kriminal. Advokati organizuju proteste da se neki tužioci vrate, a drugi smene. Kome je to normalno ne mora da komentarise.
Imperija lazi? da si zanimljiv vec bi te hapsio Mitrovic....ali si malo smetalo....jeftin bot....Укључи Пинк и погледај шта све говоре. Империја лажи.
Pravo me uopšte ne zanima kao pojava.Drzava placa neke pare, zar ne? Kome? Kriminalcima koje su oslobodile tuziteljke, a pre toga ih uhapsile?
Nestane dokaz iz suda i oslobode se krivci, kojima drzava placa, a tuziteljke se bogate.
Drzava placa neke pare, zar ne? Kome? Kriminalcima koje su oslobodile tuziteljke, a pre toga ih uhapsile?
Nestane dokaz iz suda i oslobode se krivci, kojima drzava placa, a tuziteljke se bogate.