aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.297
sta nije jasno??????????????????????????????
dva puta sam ti napisala Hristove reci i to je odgovor
jel treba tri puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta nije jasno??????????????????????????????
Ja sam ti citirao NJEGOVE,Hristove reci u odredjenu priliku i lepo sam te zamolio da mi objasnis dali su to zaista Njegove reci,dali je apostol to mozda pogresno zapisao ili sam ja citirao pogresan prevod ?sta nije jasno
dva puta sam ti napisala Hristove reci i to je odgovor
jel treba tri puta
Ja sam ti citirala Hristove reci kao odgovor na tvoje pitanje.Ja sam ti citirao NJEGOVE,Hristove reci u odredjenu priliku i lepo sam te zamolio da mi objasnis dali su to zaista Njegove reci,dali je apostol to mozda pogresno zapisao ili sam ja citirao pogresan prevod ?
Nisam trazio da mi citiras druge tekstove,druge situacije ili tvoja tumacenja stoga te molim da se fokusiras UPRAVO na tog teksta.
Ovo te pitam jer smatram da je tvoj stav takodje da je CELA BIBLIJA Bozja rec stoga me zanima konkretno TAJ tekst i tvoj komentar SAMO NA TOG teksta...daj da rascistimo s njim pa cemo onda pogledati i tvoje citate i kad budemo njih razmatrali obecavam da cemo se fokusirati SAMO na njih ( dakle necu ti davati druge citate kao sto si ti trenutno uradila).
Da pitamo Boga .
On nam gobori u njegovoj reci.
Moze?
U Bibliji Imamo Hristove revi zapisane da je Adam svetkovao subotu.
Isus kaze da je Bog stvorio subotu za coveka, za Adama. Sto znaci da ju je on svetkovao.
Jednom prilikom Isus obajasnjva Jevrejima kako se pravilno svetkuje subota, jer su oni na primer uveli neka svoja izmisljena, dodatna pogresna, pravila subotom, gde su na primer spasili zivot zivotinje subotom, ali zivot coveka nisu hteli., Pa im Isus kaze sledece reci:
Marko 2:27 I govoraše im: Subota je STVORENA čoveka radi, ( adana) a nije čovek subote radi.
Sta kaze ovde Isus?
Isus kaze da je subota stvorena za coveka za Adama. Sto znaci da ju je on svetkovao.
I da su ljudi, to jest Adam i njegovo potomstvo trebali da ju svetkuju citave vecnosti zauvek...
To je dokaz da ju je Adam svetkovao subotu kao sedmi dan idmora i njegovo potomstvo i svi za koje smo citali da Bozja rec kaze da su postovali Bozje zakone do izrailja...
Ali to nam Bog kaze i direktno:
2. Mojsijeva 20,9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje. 2. Mojsijeva 20,10 A sedmi je dan subota odmor Gospodu Bogu tvojemu; tada nemoj raditi nijednoga posla, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je među vratima tvojim.
2. Mojsijeva 20,11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i što je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan subotni i posvetio ga.
A sad poznavši Boga, i još poznati bivši od Boga, kako se vraćate opet na slabe i rđave stihije, kojima opet iznova hoćete da služite?
Gledate na dane i mjesece, i vremena i godine. Bojim se za vas da se ne budem uzalud trudio oko vas. (Galatima 4,9-11)

Ne postoji Hristov odgovor na moje pitanje - to je formulirano i odnosi se iskljucivo NA TEBE a u odnosu na KONKRETNOG Bibliskog teksta.Ja sam ti citirala Hristove reci kao odgovor na tvoje pitanje.
dakle jel ne razumes Hristove reci ili sta
Kako se narod na zemlji namnozio, vecina naroda su postali neznabosci i sluzili su drugim izmisljenim bogovima, kipovima, slikama, predmetima, zivotinjama itd,??????????????????????????????
Hvala jos jednom na detaljnom odgovoru,to je jos jedan primer kako se trebaju iznositi Bibliske cinjenice - precizno i jasno.Kako se narod na zemlji namnozio, vecina naroda su postali neznabosci i sluzili su drugim izmisljenim bogovima, kipovima, slikama, predmetima, zivotinjama itd,
Ali Avram je sledio tu Adamovu liniju i lozu, koja je nastavila da sluzi Bogu i potomstvu prenosila usmeno znanje o pravom i zivom Bogu, i njegove zakone , jer su tada ljudi ziveli do 1000 god pa i preko toga...Pa je psotojala mogusnost da se sve to prenosi iz prve ili druge ruke...
Bog se javlja Avramu i kaze mu da od njegovg semena zeli da usred tog sveopsteg otpada i bezboznistva, pripremi sebi narod koji ce biti Bozja svetlost,. Oni ce biti Bozji sin prvenac usred svih tih naroda, i preko kojeg ce Bog tako moci da se otkrije ostalim narodima.
Tom narodu koji ce izaci iz Avraama, Bog ce otrkiti svoju volju i svoje zakone.
Iste te zakone koje je poznavao Avram i Enoh i Adam, pa i sam Avram itd.
I tako preko Avarama dolzaimo do Jakova koji radja 12 sinova od kojih nastaju 12 plemena izrailja. Koje Bog odvodi u Egipat onda ih izvodi iz Egipta i stvara sebi poseban narod na zemlji koji ce mu sluziti i kojem ce se otkriti i objaviti mu svoje zakone. Posle Izlaska iz Egipta, znamo sta Bog prvo cini, on Izrailu na gori Sinaj, objavljuje svoj zakon, 10 Bozje zapovesti svojim recima i zapisivnanjem svojim prostom na kamene ploce,a ostale zakone i pravila, objavljuje Mojsiju kojemu naredjuje da ih zapise u knjigu.
Pre tog dogadjaja, Bog vec trazi od Izraila da postuje subotu. Pre davanja njegovog zakona, Bog kaze da trazi da oni postuju njegove zakone i pravila iako ih on jos nije bio objavio na Sinaju. Sto znaci da se poziva na to kada ih je dao coveku jos u raju a oni su odlucili da ih slede:
2.Mo 16:13 I uveče doleteše prepelice i prekriliše logor, a ujutru pade rosa oko logora;
2.Mo 16:14 A kad se diže rosa, a to po pustinji nešto sitno okruglo, sitno kao slana po zemlji.
2.Mo 16:15 I kad vide sinovi Izrailjevi, govorahu jedan drugom: Šta je ovo? Jer ne znahu šta beše. A Mojsije im reče: To je hleb što vam dade Gospod da jedete.
2.Mo 16:16 To je za šta zapovedi Gospod: kupite ga svaki dan koliko kome treba za jelo, po gomor na glavu, po broju duša vaših, svaki neka uzme za one koji su mu u šatoru.
2.Mo 16:17 I učiniše tako sinovi Izrailjevi; i nakupiše koji više koji manje.
2.Mo 16:18 Pa meriše na gomor, i ne dodje više onom koji nakupi mnogo, niti manje onom koji nakupi malo, nego svaki nakupi koliko mu je trebalo da jede.
2.Mo 16:19 I reče im Mojsije: Niko da ne ostavlja od toga za sutra.
2.Mo 16:20 Ali ne poslušaše Mojsija, nego neki ostaviše od toga za sutra, te se ucrva i usmrde. I rasrdi se Mojsije na njih.
2.Mo 16:21 Tako ga kupljahu svako jutro, svaki koliko mu trebaše za jelo; a kad sunce ogrevaše, tada se rastapaše.
2.Mo 16:22 A u šesti dan nakupiše hleba dvojinom, po dva gomora na svakog; i dodjoše sve starešine od zbora, i javiše Mojsiju.
2.Mo 16:23 A on im reče: Ovo kaza Gospod: Sutra je subota, odmor svet Gospodu; šta ćete peći, pecite, i šta ćete kuvati, kuvajte danas; a šta preteče, ostavite i čuvajte za sutra.
2.Mo 16:24 I ostaviše za sutra, kao što zapovedi Mojsije, i ne usmrde se niti beše crva u njemu.
2.Mo 16:25 I reče Mojsije: Jedite to danas, jer je danas subota Gospodnja, danas nećete naći u polju.
2.Mo 16:26 Šest ćete dana kupiti, a sedmi je dan subota, tada ga neće biti.
2.Mo 16:27 I u sedmi dan izidjoše neki od naroda da kupe, ali ne nadjoše.
2.Mo 16:28 A Gospod reče Mojsiju: Dokle ćete se protiviti zapovestima mojim i zakonima mojim?
2.Mo 16:29 Vidite, Gospod vam je dao subotu, zato vam daje šestog dana hleba na dva dana. Stojte svaki na svom mestu, i neka ne odlazi niko sa svog mesta u sedmi dan.
2.Mo 16:30 I počinu narod u sedmi dan.
2.Mo 16:31 I dom Izrailjev prozva taj hleb mana; a beše kao seme korijandrovo, beo, i na jeziku kao medeni kolači....
Onda ih Bog zvanicno daje na gori Sinaj, to jest tacno i detaljno ih ponavlja jer je Izrailj bio 500 god u Egiptu u ropstvu i mnogo toga je zaboravljeno.
Evo:
2.Mo 20:8 Sećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
2.Mo 20:9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
2.Mo 20:10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je medju vratima tvojim.
2.Mo 20:11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.
Subota je 4 zapovest od 10. I kao sto vidimo, ona se poziva na stvaranje. Ta zapovest je data jos kod stvaranja i Bog zahteva da je postuju na toj osnovi na prvom mestu.
Ona nikada nije prestala da vazi...
Niti ju je covek svojim grehom ukinuo niti je to mogao...
I onda imamo jedan izvestaj u Isaiji:
............................................................................................. Jes 66:23 I od mladine do mladine, i od subote do subote dolaziće svako telo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.
.........................................Stih kaze da ce se na novoj zemlji takodje svetkovati suobta dalje. Ali i ovde na ovoj zemlji.
Svi narodi koji su preko Izrailja dolazili Bogu, sto je bio Bozji cilj, takodje su trebali da svetkuju subotu ne samo izrailj.
Gornji stih to kaze o 4 zapovesti. Ni doslajk ni sluga tvoj ni zivicne tvoje da ne radi subotom. itd...
Tekst kaze i od mladine do mladine i od subote do subote ce ljudi na novoj zemlju imati skup sa Bogom, gde ce ga slaviti svi zajedno. Od mladine do mladine, znaci od mladog meseca do mladog meseca. i svake subote..
Kao što si sam naveo, subotu su prvi put svetkovali Jevreji u pustinji. Gospod je morao da im objašnjava šta i kako, što znači da prije toga nisu imali pojma o suboti kao nekom prazniku.Kako se narod na zemlji namnozio, vecina naroda su postali neznabosci i sluzili su drugim izmisljenim bogovima, kipovima, slikama, predmetima, zivotinjama itd,
Ali Avram je sledio tu Adamovu liniju i lozu, koja je nastavila da sluzi Bogu i potomstvu prenosila usmeno znanje o pravom i zivom Bogu, i njegove zakone , jer su tada ljudi ziveli do 1000 god pa i preko toga...Pa je psotojala mogusnost da se sve to prenosi iz prve ili druge ruke...
Bog se javlja Avramu i kaze mu da od njegovg semena zeli da usred tog sveopsteg otpada i bezboznistva, pripremi sebi narod koji ce biti Bozja svetlost,. Oni ce biti Bozji sin prvenac usred svih tih naroda, i preko kojeg ce Bog tako moci da se otkrije ostalim narodima.
Tom narodu koji ce izaci iz Avraama, Bog ce otrkiti svoju volju i svoje zakone.
Iste te zakone koje je poznavao Avram i Enoh i Adam, pa i sam Avram itd.
I tako preko Avarama dolzaimo do Jakova koji radja 12 sinova od kojih nastaju 12 plemena izrailja. Koje Bog odvodi u Egipat onda ih izvodi iz Egipta i stvara sebi poseban narod na zemlji koji ce mu sluziti i kojem ce se otkriti i objaviti mu svoje zakone. Posle Izlaska iz Egipta, znamo sta Bog prvo cini, on Izrailu na gori Sinaj, objavljuje svoj zakon, 10 Bozje zapovesti svojim recima i zapisivnanjem svojim prostom na kamene ploce,a ostale zakone i pravila, objavljuje Mojsiju kojemu naredjuje da ih zapise u knjigu.
Pre tog dogadjaja, Bog vec trazi od Izraila da postuje subotu. Pre davanja njegovog zakona, Bog kaze da trazi da oni postuju njegove zakone i pravila iako ih on jos nije bio objavio na Sinaju. Sto znaci da se poziva na to kada ih je dao coveku jos u raju a oni su odlucili da ih slede:
2.Mo 16:13 I uveče doleteše prepelice i prekriliše logor, a ujutru pade rosa oko logora;
2.Mo 16:14 A kad se diže rosa, a to po pustinji nešto sitno okruglo, sitno kao slana po zemlji.
2.Mo 16:15 I kad vide sinovi Izrailjevi, govorahu jedan drugom: Šta je ovo? Jer ne znahu šta beše. A Mojsije im reče: To je hleb što vam dade Gospod da jedete.
2.Mo 16:16 To je za šta zapovedi Gospod: kupite ga svaki dan koliko kome treba za jelo, po gomor na glavu, po broju duša vaših, svaki neka uzme za one koji su mu u šatoru.
2.Mo 16:17 I učiniše tako sinovi Izrailjevi; i nakupiše koji više koji manje.
2.Mo 16:18 Pa meriše na gomor, i ne dodje više onom koji nakupi mnogo, niti manje onom koji nakupi malo, nego svaki nakupi koliko mu je trebalo da jede.
2.Mo 16:19 I reče im Mojsije: Niko da ne ostavlja od toga za sutra.
2.Mo 16:20 Ali ne poslušaše Mojsija, nego neki ostaviše od toga za sutra, te se ucrva i usmrde. I rasrdi se Mojsije na njih.
2.Mo 16:21 Tako ga kupljahu svako jutro, svaki koliko mu trebaše za jelo; a kad sunce ogrevaše, tada se rastapaše.
2.Mo 16:22 A u šesti dan nakupiše hleba dvojinom, po dva gomora na svakog; i dodjoše sve starešine od zbora, i javiše Mojsiju.
2.Mo 16:23 A on im reče: Ovo kaza Gospod: Sutra je subota, odmor svet Gospodu; šta ćete peći, pecite, i šta ćete kuvati, kuvajte danas; a šta preteče, ostavite i čuvajte za sutra.
2.Mo 16:24 I ostaviše za sutra, kao što zapovedi Mojsije, i ne usmrde se niti beše crva u njemu.
2.Mo 16:25 I reče Mojsije: Jedite to danas, jer je danas subota Gospodnja, danas nećete naći u polju.
2.Mo 16:26 Šest ćete dana kupiti, a sedmi je dan subota, tada ga neće biti.
2.Mo 16:27 I u sedmi dan izidjoše neki od naroda da kupe, ali ne nadjoše.
2.Mo 16:28 A Gospod reče Mojsiju: Dokle ćete se protiviti zapovestima mojim i zakonima mojim?
2.Mo 16:29 Vidite, Gospod vam je dao subotu, zato vam daje šestog dana hleba na dva dana. Stojte svaki na svom mestu, i neka ne odlazi niko sa svog mesta u sedmi dan.
2.Mo 16:30 I počinu narod u sedmi dan.
2.Mo 16:31 I dom Izrailjev prozva taj hleb mana; a beše kao seme korijandrovo, beo, i na jeziku kao medeni kolači....
Onda ih Bog zvanicno daje na gori Sinaj, to jest tacno i detaljno ih ponavlja jer je Izrailj bio 500 god u Egiptu u ropstvu i mnogo toga je zaboravljeno.
Evo:
2.Mo 20:8 Sećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
2.Mo 20:9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
2.Mo 20:10 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je medju vratima tvojim.
2.Mo 20:11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod dan od odmora i posvetio ga.
Subota je 4 zapovest od 10. I kao sto vidimo, ona se poziva na stvaranje. Ta zapovest je data jos kod stvaranja i Bog zahteva da je postuju na toj osnovi na prvom mestu.
Ona nikada nije prestala da vazi...
Niti ju je covek svojim grehom ukinuo niti je to mogao...
I onda imamo jedan izvestaj u Isaiji:
............................................................................................. Jes 66:23 I od mladine do mladine, i od subote do subote dolaziće svako telo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.
.........................................Stih kaze da ce se na novoj zemlji takodje svetkovati suobta dalje. Ali i ovde na ovoj zemlji.
Svi narodi koji su preko Izrailja dolazili Bogu, sto je bio Bozji cilj, takodje su trebali da svetkuju subotu ne samo izrailj.
Gornji stih to kaze o 4 zapovesti. Ni doslajk ni sluga tvoj ni zivicne tvoje da ne radi subotom. itd...
Tekst kaze i od mladine do mladine i od subote do subote ce ljudi na novoj zemlju imati skup sa Bogom, gde ce ga slaviti svi zajedno. Od mladine do mladine, znaci od mladog meseca do mladog meseca. i svake subote..
Nije služenje ni mrtvacima. Opet podmećeš, da ne kažem lažeš.U redu onda je to sluzenje mrtvacima,postovanje njihovih ikona i t.d. pa te onda opet pitam koji je od apostola to ikada propovedao ?
Bibliski dokaz?
Objasni molim te KAKO JE I NA KOJI NACIN subota iz 4-te zapovesti bila sjen Hrista ?
Dobar stih si odabrao za opis načina na koji diskutiraš. Pa prvo ispiranje ušiju a posle i kod okuliste. I ti i kojega meniđer., i ušima teško čuju, i oči su svoje zatvorili
Dakle Isusa Hrista cinis lazovom ?Kao što si sam naveo, subotu su prvi put svetkovali Jevreji u pustinji. Gospod je morao da im objašnjava šta i kako, što znači da prije toga nisu imali pojma o suboti kao nekom prazniku.
Nije služenje ni mrtvacima. Opet podmećeš, da ne kažem lažeš.

Mole se, a što proglašavaš da su mrtvi, to je tvoja lična stvar a kod Boga su živi.Dali se ljudi mole svecima,dakle mrtvacima,da ih stite,blagosiljaju,daju porod i t.d., DA ili NE ???
...nadasm se da neces i dalje tvrditi da MRTVACI zapravo to nisu NEGO DA SU ZIVI ???
Slazem se,taj tekst se i na mene moze odnositi ukoliko zatvaram oci i usi ispred Bibliske istine...dakle prvo za mene pa i za sve ostale.Dobar stih si odabrao za opis načina na koji diskutiraš. Pa prvo ispiranje ušiju a posle i kod okuliste. I ti i kojega meniđer.
Hvala na iskrenom odgovoru i to je upravo glavni problem te verske prakse.Mole se,
a što proglašavaš da su mrtvi, to je tvoja lična stvar a kod Boga su živi.
A ne toliko široko. Da dopreciziram, ispred hrišćanske istine. Mojsija dobro i čuješi vidiš ali zato Mesija slabije dopire...ispred Bibliske istine...
Ti bi opet da ubacujes verske novostarije,pa ne ide to tako lako bato jer u Bibliji ne postoji formulacija HRISCANSKA istina nego ima samo ISTINU... ako ti ovo nije jasno,mozda je najbolje da krenes od Isusa jer On kaze da je On,izmedju ostalog, i ISTINA !!!A ne toliko široko. Da dopreciziram, ispred hrišćanske istine. Mojsija dobro i čuješi vidiš ali zato Mesija slabije dopire...
Da, za čovjeka Jevrejina iz egipatske pustinje koji nije imao pojma što je subota dok mu Gospod preko Mojsija nije objasnio. Isus nigdje u tom dijelu ne referira na rajski vrt. Uostalom, šta će zakon (koji je dat zbog grijeha) onamo gdje grijeha nema? Još jedna nakaradna tvoja i Glasnikova egzibicija.Dakle Isusa Hrista cinis lazovom ?
On je rekao ds je subota STVORENA ZA COVEKA a meni to ukazuje na stvaranje kada je taj dan bio blagosloven i posvecen, prvi put prakticiran od strane Boga i dat coveku.
Verovao ti ili ne,u to vreme nije bilo ni jevreja,nit subotara sto ce reci nit Glasnika nit robiveka nego su bili samo Adam i Eva.
Dakle subota je data upravo njima a oni su je prenosili svojoj deci i sve tako do dana danasnjeg . U medjuvremenu,zakon o suboti zajedno sa ostalim 9 zapovesti sa kamenih ploca isto kao i zakon o prinosenju krvnih zrtava bio im je ponovljen jevrejima .
Tema nisu ikone. O njima smo diskutovali 50 puta. Nisi uspio da dokažeš da Bog zabranjuje pravljenje i poštovanje ikona. Zapravo, vidjeli smo da su sveti predmeti itekako poštovani u Bibliji, čak je i smrću kažnjavan neodgovoran odnos prema njima.Ma reci slobodno,nista novog pod suncem da lazno optuzujes.
E sad red je da konacno utvrdimo ko to kaze ko to laze da ne sluzite mrtvacima.
Dakle daj mi jasno i precizno odgovori ; dali kad ljudi ljube ikone u vasim zajednicama oni zapravo ljube Boga ili mozda ljube ikone mrtvim ljudima ( koji su nekada dok su bili zivi mozda bili verni Bogu ali eto,umrli su i "cekaju" vaskrsenje u svojim grobovima) ???
Evo jednog takvog primera sa kojeg se vidi da su vasi popovi cak dali i neka pravila KAKO SE TO PRAVILNO RADI :
https://www.nportal.rs/vest/35631/z...e-ikona-srpska-pravoslavna-crkva-pravoslavlje
I jos nesto:
Dali se ljudi mole svecima,dakle mrtvacima,da ih stite,blagosiljaju,daju porod i t.d., DA ili NE ???
...nadasm se da neces i dalje tvrditi da MRTVACI zapravo to nisu NEGO DA SU ZIVI ???
Dakle ...???![]()
Ahahaha, i slutio sam da je za ortodoksne meniđere hrišćanstvo besmislena propast. Nema u toj razbiti subote kad je svaki posao strogo zabranjen, jede se praseće pečenje... Šta sam zaboravio? Ah pa da, nema ni opravdanja za 10% bruto mesečno pravoj crkvi i njenim meniđerima...Ma opći kaos u kojem se spasava i onaj koji ne naučava BIBLISKE ISTINE ako li samo u Hrista veruje. Cvrc...Ti bi opet da ubacujes verske novostarije,pa ne ide to tako lako bato jer u Bibliji ne postoji formulacija HRISCANSKA istina nego ima samo ISTINU... ako ti ovo nije jasno,mozda je najbolje da krenes od Isusa jer On kaze da je On,izmedju ostalog, i ISTINA !!!
To znaci da svako ko Ga veruje i drzi Njegove zapovesti taj zapravo prihvaca BIBLISKU ISTINU da je ON ISTINA ( a ujedno i put i zivot) !
Dakle hriscani su prihvatili i jos uvek "drze" TU ISTINU !!!
Dakle po tebi stvaranje na ovoj planeti nije bilo zavrseno u vremenskom razdoblju 6+1 dana kao sto pise u Bibliji ?Da, za čovjeka Jevrejina iz egipatske pustinje koji nije imao pojma što je subota dok mu Gospod preko Mojsija nije objasnio. Isus nigdje u tom dijelu ne referira na rajski vrt. Uostalom, šta će zakon (koji je dat zbog grijeha) onamo gdje grijeha nema? Još jedna nakaradna tvoja i Glasnikova egzibicija.
A kad se iznasmejes onda procitaj jos jednom sta sam napisao i onda nek bude jos jedna tura smejanje ali ovaj put - tebi na racun.Ahahaha, i slutio sam da je za ortodoksne meniđere hrišćanstvo besmislena propast. Nema u toj razbiti subote kad je svaki posao strogo zabranjen, jede se praseće pečenje... Šta sam zaboravio? Ah pa da, nema ni opravdanja za 10% bruto mesečno pravoj crkvi i njenim meniđerima...Ma opći kaos u kojem se spasava i onaj koji ne naučava BIBLISKE ISTINE ako li samo u Hrista veruje. Cvrc...
I zato bi ga ti opet raspeo, samo da ti padne u šake taj novotarac koji ljude krivo naučava.
Ahahaha, mora da se nasmejem jer sad se opet pozivaš na svoje protivrečne iskaze.A kad se iznasmejes onda procitaj jos jednom sta sam napisao i onda nek bude jos jedna tura smejanje ali ovaj put - tebi na racun.
Reko sam ti lepo da je za mene,za razliku od tebe,Sveto Pismo integralna celina,dakle drzim sve sto se treba drzati u skladu sa onim sto imamo iz SZ-ta a spada u kategoriji nepromenljivih zapovesti ali drzim i savete apostola.Ahahaha, mora da se nasmejem jer sad se opet pozivaš na svoje protivrečne iskaze.
U Bibliji postoji samo ISTINA??? Ma nemoj bato? Znači po tome je ISTINA da bi po Mojsijevoj morao da se sunetiš pa nek si 100x hrišćanin, jer to je za tebe ISTINA, kao hrišćanina? Ahahaha, pa što se ne držiš tog ISTINITOG zakona i šta još čekaš onda?
Ahahaha, apostol ti kaže a ti siroma "slušaš" ne pitaš za BIBLISKI DOKAZ. Ali apostoli ti nisu savetovali da slaviš subotu kao svaki sadukej. Pa što ne slušaš?Reko sam ti lepo da je za mene,za razliku od tebe,Sveto Pismo integralna celina,dakle drzim sve sto se treba drzati u skladu sa onim sto imamo iz SZ-ta a spada u kategoriji nepromenljivih zapovesti ali drzim i savete apostola.
Apostol mi kaze da se ne sunetim i ja ga slusam a ti kako hoces,necu ti zameriti ako skratis par cm...![]()