... Pa ti onda pojma nemaš o subotarima!!!
Priznaj, vrbovan si tek pre dva meseca. Za sad su ti napunili glavu samo pričama o gadnim pravoslavnim popovima, proročanstvima proroka Danila, i Otkrovenjem.
Pa za tebe ima još nade momčino. Pročitaj onu brošuricu koju sam prethodno naveo, i većina nedoumica će ti biti otklonjena.
Postovanje,Ixstisu,
Mnogo si samopuverljiv da sve znas, a trvoje izjave pokazuju suprotno.
SDG ti je pravilno odgovorio.
Nisi u pravu da adventisti smatraju papu sotonom, to mazda ti tako smatras.
Adventisti se ne slazu sa ucenje papstva kao institucije, a sa tim se ni pravoslavni ne slazu, a ne da imaju nesta prootiv bilo koga pape.
Zatim si dao nepromisljenu izjavu o advetistima kako oni navodno pune glavu ljudima "pričama o gadnim pravoslavnim popovima.[/COLOR]"
Izvini prijatelju, ti nemas pojma o cemu govoris. Ja sam malo duze medju advetistima nego sto ti tvrdis za SDGa, pa svedocim da to uopste nije istina.Nikad nisam cu privatno ni javno da je iko ista rekao protiv ijednog svesternika. Otkruda ti tako krivo shvatanje o ljudima koje uopste ne poznajes.
Prema tvojim izjavam, sve ukazuje, da je tebi neko napunio glavu protiv adventistas i ti to javno ispoljavas.
Nije dobro da tako pricas, Adventistyi su prijatelji svih ljudi i nikaoga ne potcenjuju niti odbacuju. To sto se ne slazu sa svim ucenjima u sveti, nije nista izuzetno eto ni ti se ne slazes sa svima.
... Pa ti onda pojma nemaš o subotarima!!!

.