Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad nema dokaza onda se hvataju za nacionalizam, vredjanje.
Naravno da smo Srbi. Samo cije je roditelje zadnja Srpska religija, Komunizam, oterala u Inostranstvo pa smo ucili druge pravopise.
Mi smo Srbi koji znaju sta veruju i pravo sluze Bogu.
Nasa religija nusu punjene paprike, crevca, kiselo mleko i pcenica sas orasi...

E moj Glasnice, pa zar ce Amerikanci da nas uce sta je Pravoslavlje?
A ti mi pricas o nama Srbima, pa zar su onoliki Svestenici, Kaludjeri,Monahinje ,Mucenici, Kraljevi, Prost Narod uzalud pocinuli u Hristu???
Pa sada da slusamo Amere lazne svedoke ,proroke i slicne, zar da odbacim ucenja i savete ljudi koji su Hrista u sebi osetili uistinski???
Pa necu ,necu da slusam lazove prevarante, koji propagiraju nekakva dobra dela a i sami nemaju Duha istine.
A i ostalima preporucujem da se mane toga,mada svako ce za sebe da da odgovor.

Bockystame. Nismo mi amerikanci da vi nama govorite sta je pravoslavlje.
To mozete njima oni vas neznaju..

Naravno da smo Srbi. Samo cije je roditelje zadnja Srpska religija, Komunizam, oterala u Inostranstvo pa smo ucili druge pravopise.

Kakva slučajnost, sve vas komunizam oterao.

Vaša "religija" je The Great Disappointment.:mrgreen:

Zasto je vest Jevandjelja potekla iz amerike?

I od tamo u celi svet?

I za kratko vreme nekih 100 godina samo...

Zasto nije iz katolickih zemalja i pravoslavanih?

Red bi bio jer oni postoje vec 2000 godina.

Sta su radili oni 2000 godina?

Zar netreba da ih bude sramota mesto da napadaju zbog toga???

PA PROGONILI SU I UBIJALI SVE STO IMA DRUGACIJE MISLENJE OD NJIH SVE TO VREME.

Ukaljali su ruke krvlju nevinih ljudi i jedni i drugi.

Katolici mnogo vise jer su imali vise prilike od pravoslavnih inace nebi bilo razlike.

Zato su pravoslavci istrebili citav jedan narod od deteta do starca, Bogumile.

SVE DOK SU MOGLI SLUZILI SU SE NEHRISCANSKIM METODAMA 2000 godina skoro.

Zato je istina jevandjleja nikla tamo gde su ljudi bezali iz Evrope od ovih progonitelja.

Tako istina jevandjelja nije Americka nego Evropska. koju je muka oterala da trazi novu zemlju gde ce niknuti.

Pa kad su je nasli onda je i zlo krenulo.

Od njega nemozes pobeci ono je deo naseg sveta.

Ali ipak se sloboda savesti KAKVU SVET NIKADA RANIJE NIJE VIDEO OCUVALA DO DANAS.

I upravo ce ta zemlja jednoga dana pogaziti tu slobodu savesti upravo zbog ovih istih, koji ce ponovo progoniti ne istomisljenike.

Poslednja izmena:
Kakva slučajnost, sve vas komunizam oterao.

Vaša "religija" je The Great Disappointment.:mrgreen:

A zar je to slucjanost da smo bas otisli za vreme komunizma?

Komunizma kada ste vasu veru prodali za veceru.

Tada vas nigde nije bilo da pominjete pravoslavlje i stojite na braniku istine Jevandjelja nego ste nas progonili i zatvarali zbog toga...

Tada ste se sramili slava i svoje veere ic rkve.

Mi nismo, mi smo sluzili Bogu i nismo ga se stideli...

Neki od nas su otisli jer su bili gonjeni...

Sada vi komunisti hocete u ruhu pravoslavlja ponovo da nas gonite i pljujete???

Casa Bozjeg gneva ce se napuniti a onda cete se kajati za sve sto ste radili protiv Bozje volje...

Poslednja izmena:
A zar je to slucjanost da smo bas otisli za vreme komunizma?

Komunizma kada ste vasu veru prodali za veceru.

Tada vas nigde nije bilo da stojite na braniku istine Jevandjelja nego ste nas progonili i zatvarali zbog toga...

Ne lupetaj gluposti. Kao prvo, SFRJ nikad nije bila komunistička, već socijalistička. Kao drugo, tada se mnogo, mnogo bolje i bezbednije živelo, jer su nacionalizmi i religiozna neslaganja držana pod kontrolom. Država iznad svega.

Kao treće, ako stojite na braniku Jevanđelja, vi adventisti, zašto niste digli glas protiv bombardovanja Srbije? Zašto niste digli glas protiv dva zalivska "blood for oil" rata? Zašto niste digli glas u ime pravde zbog laži zbog kojih je izvršena invazija na Irak? Zašto niste digli glas zbog laži na osnovu kojih je bombardovana Srbija i ubijeno 2000 civila? Zašto niste digli glas protiv masakra Tutsija u Africi, sa milion mrtvih?

Sve što vi radite jeste da tupite i postujete pamflete.

Poslednja izmena:
Ne lupetaj gluposti. Kao prvo, SFRJ nikad nije bila komunistička, već socijalistička. Kao drugo, tada se mnogo, mnogo bolje i bezbednije živelo, jer su nacionalizmi i religiozna neslaganja držana pod kontrolom. Država iznad svega.

Socijlisticka na ime u praksi komunisticka.

Ko nije bio komunista nije imao skoro nikakve sanse.

Komunsiti su bili sefovi, direktori, poliri, imali su najbolja mesta.

A zbog vecere ste svi prodali svoju veru pa ste pljuvali i na pravoslavlje.

Sada ti isti obukli drugo ruho, kao postali veliki pravoslavci i hoce nas koji se nikada nismo odrekli Boga pa i u ta vremena da uce i popuju?

A nas ste gonili, zabranjivali, zatvarali...

Naravno i Alkapone kao i vi sada je nekada rekao:
U mojim grudima kuca nezno i bezazleno srce iako je ubio hiljade ljudi...

Sto pokazuje da postavsi preko noci pravoslavci, sledite samo trend i veceru, ali se nikako niste pokajali...

Poslednja izmena:

Kao treće, ako stojite na braniku Jevanđelja, vi adventisti, zašto niste digli glas protiv bombardovanja Srbije? Zašto niste digli glas protiv dva zalivska "blood for oil" rata? Zašto niste digli glas u ime pravde zbog laži zbog kojih je izvršena invazija na Irak? Zašto niste digli glas zbog laži na osnovu kojih je bombardovana Srbija i ubijeno 2000 civila? Zašto niste digli glas protiv masakra Tutsija u Africi, sa milion mrtvih?

Sve što vi radite jeste da tupite i postujete pamflete.

NARAVNO TI ILI TVOJI SI SE I TADA PRILAGODJAVAO VETRU KOJI DUVA PA NISI OSETIO NA SVOJOJ KOZI PA TI I TADA BILO DOBRO, PA SE sada CUDIS.

TADA SI PONOVO KAO I SADA ISAO NIZ DLAKU; NISI SE CUO DA STANES NA STRANU RPAVOSLAVLJA, nego uvek na stranu gonitelja...

Posebno su (komunistima) na smetnji bili i hrišćani, ljudi koji su želeli da žive i veruju po svojoj savesti, koji su bili lojalni građani svakom sistemu, ali bez da obožavaju ličnost ili ideologiju.

Ukoliko su hrišćani koji su se držali Biblije u Nemačkoj bili Nemci, nisu čak imali nikakvih problema, dok pod komunistima nije bila bitna ni nacija ni regionalna pripadnost.
Svako je mogao biti okrivljen. Brutalnost komunista je bila iznad brutalnosti rimskih gladijatora, a i od krstaša nazvani “neznabošci” Saraceni pa i i Tatari su bili kudikamo čovečniji.
Za tatare se znalo da su bili okrutni prema pobeđenima, ali ako se neka država ili grad preda bez borbe, nisu ni ubijali ni razarali.

http://otkrivenjejovanovo.wordpress.com/2012/01/24/okultna-pozadina-komunizma-i-nacizma/

U komunizmo, nazovi Socijlaizmu su dobro ziveli opni koji su im bili lojlani, to jest isli su niz vodu nisu poakzivali interesovanja za bilo koju drugu ideologiju ili nisu imali svoje mislenje.

Ia da su ga imali tajno nisu ga imali kada su cutali...

Ocigledno po njegovim licnim izjavama, da je nas Serpent bio jedan od njih, ili lojalan ili onaj koji je isao niz vodu, niz dlaku,. ocigledno da je imao dobru veceru.

A veru?

Cekao je bolje trenutka da se izjasni kao pravoslavac?

To jest, opet je sledio veceru...

Poslednja izmena:
NARAVNO TI ILI TVOJI SI SE I TADA PRILAGODJAVAO VETRU KOJI DUVA PA NISI OSETIO NA SVOJOJ KOZI PA TI I TADA BILO DOBRO, PA SE sada CUDIS.

TADA SI PONOVO KAO I SADA ISAO NIZ DLAKU; NISI SE CUO DA STANES NA STRANU RPAVOSLAVLJA, nego uvek na stranu gonitelja...

Posebno su (komunistima) na smetnji bili i hrišćani, ljudi koji su želeli da žive i veruju po svojoj savesti, koji su bili lojalni građani svakom sistemu, ali bez da obožavaju ličnost ili ideologiju.

Ukoliko su hrišćani koji su se držali Biblije u Nemačkoj bili Nemci, nisu čak imali nikakvih problema, dok pod komunistima nije bila bitna ni nacija ni regionalna pripadnost.
Svako je mogao biti okrivljen. Brutalnost komunista je bila iznad brutalnosti rimskih gladijatora, a i od krstaša nazvani “neznabošci” Saraceni pa i i Tatari su bili kudikamo čovečniji.
Za tatare se znalo da su bili okrutni prema pobeđenima, ali ako se neka država ili grad preda bez borbe, nisu ni ubijali ni razarali.

http://otkrivenjejovanovo.wordpress.com/2012/01/24/okultna-pozadina-komunizma-i-nacizma/

U komunizmo, nazovi Socijlaizmu su dobro ziveli opni koji su im bili lojlani, to jest isli su niz vodu nisu poakzivali interesovanja za bilo koju drugu ideologiju ili nisu imali svoje mislenje.

Ocigledno po njegovim licnim izjavama, da je nas Serpent bio jedan od njih, ili lojalan ili onaj koji je isao niz vodu, niz dlaku,. ocigledno da je imao dobru veceru.

A veru?

a komunisti su u americi sjajno prolazili kao i crnci i indijanci...suva sloboda i demokratija na kaubojski nacin...:mrgreen: takva vam je i religija kaubojska

Ne sa svedocima Petrovi vec sa normalnoscu.
Па сви кажу да су НОРМАЛНИ, а они тамо опичени. Тако да ми то и није неки аргумент
Prvo se proverava pa onda prihvata.
Па то сви раде. И ми СПЦ и Јеховини сведоци и ...........
A ne kao kod vas, danas Perun sutra Isus.

Car hoce novu veru i sada Srbi moraju.

Od sutra smo hriscani.

Tako do danas vecina kod vas nezna jos uvek sta je hriscanstvo.
Па и код вас је била прво недеља па субота, па сва храна, па чиста храна, па Христ није Бог па јесте, па ................пуно тога сте и ви променили.
Шта је чудно што смо ми прихватили Хришћанство у 10-том или 11-том веку.

Oni misle da je hriscanstvo slavljenje slava koje su ostale od peruna.

Klanje stoke i punjena papruka i rakija...

To je sve sto vecina vernika znaju..
Ја не мислим тако, а и пуно знам монаха и попова и пријатеља који тако не мисле. Па сви прсти једне руке нису исти а камо ли сви Православци. То за мене и није неки аргумент да Православље не ваља!

Dok u primeru apostola i Isusa vidimo progresivnost.

U primeru apostola i novo obracenih, vidimo progresivnost.
Па ето и Срби су то имали. Били су вишебожци, па су онда прихватили Праву веру. Значи ПРОГРЕСИВНОСТ.

Poslednja izmena:

A veru?

Nemoj da se nerviraš, praviš suviše slovnih grešaka, a nije pristojno ni drati se na sagovornika (caps lock). Ad hominem argument koji pokušavaš da konstruišeš, ne pije vodu nimalo, a s druge strane, ne umanjuje evidentnost tvog upadljivog izbegavanja odgovora na moja pitanja:

Pominjanje gladijatora nema veze sa temom, jer je bar 50% gladijatora imalo robovski status. Pominjanje hrišćana krstaša ima veze sa temom, jer krstaši spadaju među najgore ratne zločince svih vremena, jer drugo i nisu bili, izuzev što su bili i pljačkaška banda-videti pljačkanje Carigrada i masakr civilnog stanovništva, da ne pominjem pljačku i masakre nad nedužnim islamskim stanovništvom. Za Tatare važi opštepoznata istorijski dokazana činjenica da su masovno istrebljivali stanovništvo osvojenih gradova-videti stare ruske hronike o tome.

Nisam pravoslavni vernik, tako da si (opet) omašio.

Što se dobre večere tiče, da ne pominjemo doručak i ručak, sposoban sam da je obezbedim sebi i svojoj porodici sam. Nije mi potrebna nikakva organizacija. No, da se vratimo na pitanja pa da lepo odgovoriš:

Razum govori da se ne treba izrugivatei na nacionalnoj osnovi. Vidim da je to "najace" oruzje domacih vernika sto je za osudu.

I ja se smejem kad neko kaze da su ga komunisti poterali da se iseli u inostranstvo, jer ogroman broj njih je otisao "trbuhom za kruhom", a ne iz nekakvih nazovi ideoloskih razloga. To je toliko razumljivo da je tesko uputiti bilo kakvu kritiku. Sta vise, lepo je cuti kad neko, ko je rodjen u inostranstvo ili dugo tamo zivi i primio strano drzavljanstvo, izjasnjava da je Srbin. Sta vise, treba ga stimulisati da se i dalje tako ponosno oseca.

Serpent Seint:

A sta ti mislis nase crkve i kuce se nisu tresle prilikom bombardovanja?

Mi i nasa deca nismo bili u opasnosti da budemo pogodjeni?

Nato razbojnici su gadjali samo vas?

Osim toga adventisti su oni koji priznaju Bozji zakon gde imamo zapovest ne ubij ili ljubi bliznejga svojeg.

Taj zakon upravo na ovoj diskusiju su cak morali da brane i od vas pravoslvnih sto je zalosno...

Adventisti su u svojim temeljnim ucenjima protiv svakog nasilja, otimanja ili bilo sta slicno.

ADVENTISTI SU PREKO VOJE ORGANIZACIJE ADRE POMAGALI SVIM LJUDIMA BIVSE JUGOSLAVIJE TOKOM BOMBARDOVANJA I RATA, I TO CINE SVUDA U SVETU.

Tih dana Bombardovanja je Adra delila hranu ljudima u Beogradu i gde je mogla.

Otvorena je bila kuhinja gde je svako mogao da dodje i uzme hranu...

Poslednja izmena:
Па сви кажу да су НОРМАЛНИ, а они тамо опичени. Тако да ми то и није неки аргумент

Па то сви раде. И ми СПЦ и Јеховини сведоци и ...........

Па и код вас је била прво недеља па субота, па сва храна, па чиста храна, па Христ није Бог па јесте, па ................пуно тога сте и ви променили.

Ја не мислим тако, а и пуно знам монаха и попова и пријатеља који тако не мисле. Па сви прсти једне руке нису исти а камо ли сви Православци. То за мене и није неки аргумент да Православље не ваља!

Па ето и Срби су то имали. Били су вишебожци, па су онда прихватили Праву веру. Значи ПРОГРЕСИВНОСТ.

Kao prvo iznmenadjen sam da se tako izrazavas.

Drugo, ti nezelis da cujes istinu.

Lepo sam ti dao primere apsotola koji su bili porogresivni.

Takodje i posle kada su apsotoli propovedali jevandjelje svi su progresivno, polako jedno po jendo prihvatali a neki koji su tako cinili su cak i pohvaljeni:

Apg 17:11 Ovi pak behu plemenitiji od onih što žive u Solunu; oni primiše reč sa svim srcem, i svaki dan istraživahu po pismu je li to tako.

Oni koji postepeno prihvataju jedno po jedno i proveravaju se nazivaju plemenitima.

Petrov: Па то сви раде. И ми СПЦ и Јеховини сведоци и ..........

Pa sada kazes da je progresivno prihvatanje sitine dobro a prvo ga napadas?
A onda kazes da i vi takor adite?
Pa ako takor adite onda je to odlicno.
´Nismo mi imali problem sa time nego ti.

Petrov: Па и код вас је била прво недеља па субота, па сва храна, па чиста храна, па Христ није Бог па јесте, па ................пуно тога сте и ви променили.

Iznad gore kazes da i vi tako radite i da ste progresivni a onda odma ispod napadas takav nacin???
Nista nije cudno nego tu nema progresivnosti.
Odlucila vlada tako i od pereuna danas, sutra hriscani?
Do nedavno vam papa bio jeretik sada najbolji prijatelj.
Svi pravoslvni hriscani nemaju slave vi ste to ostavili jos od peruna...

A kada si kopirao moj tekst zasto si ga izvadio van kontesta i izbacio rec koju sam napisao a koja glasi: VECINA.

Znaci da sam rekao da ipak ima i onih drugih.
Zasto to radis Petrov?

I nisam nigde napisao da pravoslavlje ne valja.
Vec nista nisu uradili na opismenjavanju svojih vernika a kamoli tudjih?
2000 godina???

[QUOTEПа ето и Срби су то имали. Били су вишебожци, па су онда прихватили Праву веру. Значи ПРОГРЕСИВНОСТ][/QUOTE]

Odlicno. Tako i treba.

Cas napadas progresivnost cas ju hvalis???

Svako dobro od Gospoda...

Ma da Glasnik kada ti kažeš onda mora da je tako, samo još da mi kažeš koji vas to duh voda dok pišete ove bisere?

Hajd sada obijasni mi i koliko to osoba imate u jednu ličnost a posle ako ti nije mrsko i crveniš u licu da ovde besniš čitaj mi i Jovana 1,1 do pet(5) iz te subotarske biblije koju studirate u subotnjim školama pa da je ovde zajedno prostudiramo. Pozdrav

Kao prvo iznmenadjen sam da se tako izrazavas.
???
Аргументе молим. Јер без аргумената – тако можемо окарактерисати сваког човека на планети! Значи молим моје постове на бази којих си се изненадио ДА СЕ ЈА ОВАКО ИЗРАЖАВАМ!

Drugo, ti nezelis da cujes istinu.
???
Субјективно закључивање. Ја управо ЖЕЛИМ ЧУТИ ИСТИНУ. А то што је Адвентисти немају, по принципу замена теза – испаде да ја не желим истину!?

Lepo sam ti dao primere apsotola koji su bili porogresivni.
Ко лаже да није лепо. Па и ја сам ти ЛЕПО одговорио :''Па ето и Срби су то имали. Били су вишебожци, па су онда прихватили Праву веру. Значи ПРОГРЕСИВНОСТ.''
И тиме хтео рећи да ако су апостоли грешили, па на крају спознали истину – исти је пут био и СПЦ-а! Односно да су из грешности и заблуда, путем прогресивности дошли до Праве Цркве. А не КРИВЕ попут Адвентиста.

Takodje i posle kada su apsotoli propovedali jevandjelje svi su progresivno, polako jedno po jendo prihvatali a neki koji su tako cinili su cak i pohvaljeni:

Apg 17:11 Ovi pak behu plemenitiji od onih što žive u Solunu; oni primiše reč sa svim srcem, i svaki dan istraživahu po pismu je li to tako.

Oni koji postepeno prihvataju jedno po jedno i proveravaju se nazivaju plemenitima.
Pa sada kazes da je progresivno prihvatanje sitine dobro a prvo ga napadas?
A onda kazes da i vi takor adite?
Pa ako takor adite onda je to odlicno.
´Nismo mi imali problem sa time nego ti.
Iznad gore kazes da i vi tako radite i da ste progresivni a onda odma ispod napadas takav nacin???
Nista nije cudno nego tu nema progresivnosti.
Odlucila vlada tako i od pereuna danas, sutra hriscani?

Тачно, али са једном велоком разликом. Или боље речено огромном:
Адвентисти су стално мењали доктрине – што ГОВОРИ КОЈИ ИХ ДУХ ВОДИ. Док су Срби били незнабошци односно вишебошци и грешили у свему, а онда прихватањем Праве вере – прихватили СВЕ! Односно сву истину. И ништа од тада нису мењали – што опет говори који Дух их води у задњих 10 векова! А ви постојите 1,5 века и променили сте 5 доктрина!
Ово је суштинска разлика између ПРОГРЕСИВНОСТИ Адвентиста и СПЦ-а.
Ево ја ти истину говорим, и знам да је нећеш прихватити јер те води исти Дух који води Адвентистичку Цркву. Односно онај који је водио и Јелену Вајт.

Do nedavno vam papa bio jeretik sada najbolji prijatelj.
Svi pravoslvni hriscani nemaju slave vi ste to ostavili jos od peruna...
???
Коме је папа био јеретик, а сада најбољи пријатељ? Имаш ли доказе за то?
Какве везе имају славе са ИСПРАВНИМ ставом према Богу? Шта ми ту преступамо? Који део библије?

Znaci da sam rekao da ipak ima i onih drugih.
Zasto to radis Petrov?
???
Шта радим? Ево рећи ћу ти искрено шта ти радиш:
Када немаш аргумената за нечији пост – ти га онда покушаваш дискредитовати. Да испадне како он не ваља а стим и оно што он износи!
Нажалост то ти код мене неће упалити. А како видим ни код многих других. Јер је то јако прозирна тактика!

I nisam nigde napisao da pravoslavlje ne valja.
Vec nista nisu uradili na opismenjavanju svojih vernika a kamoli tudjih?
2000 godina???

Не! Таман посла. Све си лепо и дивно писао о Православљу! Могу ти наћи твоје постове ако не верујеш. Али сам се ја напио од лошег пива па ми се учинило да све лоше пишеш о православљу! Као нпр.:

Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic knjiga Emanuil strana. 130

Jednom se javio Hristos prepodobnom Serafimu Sarovskom kad je ovaj kao mlad duakon sluzio Liturgiju sa jeromonasima:
Pahomijem i Josigom.
O tome je Serafim pricao sledece:
Posle maloga vhoda oglasim ja ubogi sa carskih dveri:
Gospode, spasi blagocestivi!
I kad sam orarom zaokruzio prema narodu i rekao:
I vo vijek i vjekov. Ozri me luca kao od suncane svetlosti.
Pogledav na to sijanje ja sam video Gospodina i Boga nasega Isusa Hrista
u obliku Sina covecjega, blesteceeg nebesnom svetloscu i okruzenog nebesnim andjelima, arhandjelima, heruvimima i serafimima,
kao nekim rojem pcela, kako ide na vazduhu od zapadnih vrata hrama.

Kad se priblizio tako amvonu, Gospod je uzdigao Svoje preciste ruke.
iblagoslovio je sluzasce i predstojasce.
Zatim je stupio u SVOJU IKONU sto stoji s desne strane carskih dveri.
A ja, zemlja i pepeo, sretajuci tada Gospoda Isusa na vazduhu, udostojio sam se
narocitog blagoslova od njega...

Ovakve stvari navode narod na idolopoklonstvo predmetima.
Opasna zamka u koju vas sotona drzi...
Zalosno.
---------------------------------------------------------------

To je cisto navodjenje ljudi na idolopoklonstvo.

Vecni Bog zivi u ikonu?

EVO GDE ZIVI:

2.Kor 6:16 Ili kako se udara crkva Božja s idolima? Jer ste vi crkve Boga Živoga, kao što reče Bog: Useliću se u njih, i živeću u njima, i biću im Bog, i oni će biti moj narod.

BOZJA REC KAZE: KAKVI IDOLI SLIKE I KIPOVI. BOG ZIVI U NAS VERNIKE...

Ovo sto pise Serafim i svetac Nikolaj nema veze sa Bogom.
А има их колико хоћеш слично овој!

Odlicno. Tako i treba.

Cas napadas progresivnost cas ju hvalis???

Одговорио сам на разлику између ПРОГРЕСИВНОСТИ СПЦ-а и Адвентизма и који Дух води те две прогресивности.

Svako dobro od Gospoda...

Такође.

???
Аргументе молим. Јер без аргумената – тако можемо окарактерисати сваког човека на планети! Значи молим моје постове на бази којих си се изненадио ДА СЕ ЈА ОВАКО ИЗРАЖАВАМ!
.

Evo ti:

petrovi:Па сви кажу да су НОРМАЛНИ, а они тамо опичени. Тако да ми то и није неки аргумент
Citat Original postavio Glasnik. Pogledaj poruku

Petrov. Ja pomislio evo iskrenog coveka?
A ono jos jedan primer nehriscanskog ponasanja.
Kada smo mi to menjali 5 puta ucenje???

Vi niste prihvatili pravu veru . Vec veru punu neznabostva i idolopoklonstva.
Treba pogledati kako se u postovima samo ponasate.
Tu nema ni H od hriscanstva, sto me jako zalosti.

Sto se tice vaseeg peijatelja pape.

Pa tu temu smo jako opsirno obradili uz mnostvo dokaza.
Vrati se malo unazad nebih voleo sve to da postavljam ponovo.
Samo ako bude potrebno.

Sto se tice onog Serafimovog opisa koji je svetac Nikolaj zapisao.
To je cisto navodjenje na idolopoklonstvo.

Isus zivi u nama ne u ikonama.
Mene bibilo sramota da mi imamo takvu smejuriju.

Osim toga vi ste nas ovde napali ne mi vas.

Nama vi ne smetate niti vase verovanje.

Pomoci cemo onima koji zele da se oslibode te zablude i otada.

Ko ne zeli srecan mu put i svako dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back