Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo bi bilo malo teže za prepričati jer Simo je po običaju svašta tu udrobio, iako je bio interesantan za one koji su ga razumeli...čak je u nekim trenutcima bio i humorističan, mada ga nisam navikao slušati u takvom raspoloženju.Tri sata Sime.. Ko preživi do kraja videa, neka prepriča šta o čemu se radi..
Neka opuštena atmosfera, gde su ljudi uzeli slobodu da komentarišu, pa i daOvo bi bilo malo teže za prepričati jer Simo je po običaju svašta tu udrobio, iako je bio interesantan za one koji su ga razumeli...čak je u nekim trenutcima bio i humorističan, mada ga nisam navikao slušati u takvom raspoloženju.
lik ima demonsku facu..mislim na to kako su mu kosti raspoređene..nemam viđenje...
Goran baš i nije umeo ovaj intervju da vodi. Do kraja pojma nemam ko je ovaj
čovek i čime se bavi. Ali mi je nekako interesantan..Potražiću neko njegovo
predavanje.
Demoni imaju face?lik ima demonsku facu..mislim na to kako su mu kosti raspoređene..nemam viđenje...
Pogledao sam stranicu sajta (vidim spominje se i Gurđijev), a kasnije ću pogledati i video, da vidim na šta liči to Domagojevo učenje.Našla..
https://tranceframing.com/tranceframing
Dakle on je osnivač tranceframing sistema u kom su objedinjena razna
stara učenja. Nešto se na nju ejdž ljuti i smatra to beskorisnim prečicama,
a njegov program traje dve godine. Hm..
Ali mi je jako zanimljivo da još uvek nailazim na ovakve ljude. Koliko ih
to zapravo ima na jednom ovako malom prostoru kao što je Balkan?
Nisam naišla na predavanje u kome pominje Gurđijeva ili delove njegovog učenja.Pogledao sam stranicu sajta (vidim spominje se i Gurđijev), a kasnije ću pogledati i video, da vidim na šta liči to Domagojevo učenje.
Pa razlika je očita, Lao Ce je bio duhovni učitelj, a Konfučije filozof. Filozofi su orjentisani na spoljne promene, na društvena i politička zbivanja, a duhovnost se bavi unutrašnjom evolucijom pojedinca.Zapravo mi je najbolji utisak u razgovoru sa
Goranom ostavilo to što je objasnio razliku između Lao Cea i Konfučija