- Poruka
- 9.488
🙄 Strašno kolega, strašno.Imaš u Sarajevu i u Prištini![]()
🙄 Strašno kolega, strašno.Imaš u Sarajevu i u Prištini![]()
Nije to vojna škola. To bi bili roditelji koji bi uvek pravu stvar rekli iliPa ne, samo ne bih se hvalila nekakvom vojnom skolom kao primerom dobrog i zdravog odgoja jer to prosto nije
Ok, onda si ti to predstavila tako - zabranjivali ti izlaske posle 10, nisu ti dozvoljavali da imas decka, a ti svasta nesto radila (sta si htela) njima iza ledja.Nije to vojna škola. To bi bili roditelji koji bi uvek pravu stvar rekli ili
uradili.
Nisam te razumela. Izvini. Mislila sam da androide koji podižu decuOk, onda si ti to predstavila tako - zabranjivali ti izlaske posle 10, nisu ti dozvoljavali da imas decka, a ti svasta nesto radila (sta si htela) njima iza ledja.
To me podseca na caletove price o internatu vojne skole i bezanja iz istog u grad.
Iz krajnosti u krajnost, bez razmišljanja.Пустите децу да се туку, вређају, вешају, скачу с 10. спрата или моста, шта сте навалили с тим западњачким сиколозима и сикијатрима! Они да су ваљали, излечили би себе прво! Доле саветовалишта, нећемо да нам говоре како да се носимо с проблемима, оћемо да нас пусте да будемо поремећене личности и поносно се тиме размећемо!
А ако ти намећу да је све у реду и да треба да си поносан/поносна на свој поремећај?Ako ti nameću da si bolesna osoba i da trebaš da se lecis
Mislim da to nije zgodno
Možda su izloženi mobingu
Ko ti to namece?А ако ти намећу да је све у реду и да треба да си поносан/поносна на свој поремећај?
Мислим да ни ти није згодно.
Можда је и то прикривени, подли мобинг, а?
Šta ili ko je to?libtadi
Па да, о проблемима треба размишљати тек кад постану екстремни, а дотле пустите децу да се играју.Iz krajnosti u krajnost, bez razmišljanja.
Ti se nikada nisi potukao?Па да, о проблемима треба размишљати тек кад постану екстремни, а дотле пустите децу да се играју.
Наравно да јесам, што?Ti se nikada nisi potukao?
I do kakvog je ekstrema to dovelo?Наравно да јесам, што?
Ко је рекао да се у 100% случајева достижу екстреми?I do kakvog je ekstrema to dovelo?
Ti?Ко је рекао да се у 100% случајева достижу екстреми?
Како си до тог закључка успела да дођеш, живо ме занима.
Како си до тог закључка успела да дођеш, живо ме занима.
Па да, о проблемима треба размишљати тек кад постану екстремни, а дотле пустите децу да се играју.
Да преведем онда са српског.Eto tako.
Šta mene briga šta će neko da kaže. Ne, prvih nekoliko puta nije bio problem.Да преведем онда са српског.
Дете се у школи потуче једном, двапут, десет пута - то је нормално.
Једанаести пут обогаљи неко друго дете - проблем.
Сад неко каже да је и првих десет пута било итекако проблем и да треба радити на решавању пре него што до озбиљних последица дође - негативне реакције, пустите децу да живе.
Јасније ли је мало?
Па, толико те није брига да си на теми на којој је неко затражио савет дошла да критикујеш и пишеш шта ће вам савети?Šta mene briga šta će neko da kaže.
Ти би дакле своје насилно дете пустила да туче другу децу све док неко од њих озбиљно не унесрећи и тек тад би регистровала у глави проблем и реаговала, па би било тражење и пребацивање кривице са себе на школу, државу, телевизију, шта год.Ne, prvih nekoliko puta nije bio problem.
У чему сам ја рекао да је проблем па ти мислиш да није то?Problem je u nečem drugom.
Pa jeste.Pa ne, samo ne bih se hvalila nekakvom vojnom skolom kao primerom dobrog i zdravog odgoja jer to prosto nije
Ko s tobom može ozbiljno da razgovara, svaka mu čast.Па, толико те није брига да си на теми на којој је неко затражио савет дошла да критикујеш и пишеш шта ће вам савети?
Ти би дакле своје насилно дете пустила да туче другу децу све док неко од њих озбиљно не унесрећи и тек тад би регистровала у глави проблем и реаговала, па би било тражење и пребацивање кривице са себе на школу, државу, телевизију, шта год.
Би ли исто поступила и да твоје дете неко злоставља?
У чему сам ја рекао да је проблем па ти мислиш да није то?