Adobe Flash Player

Sisidora-97

Obećava
Poruka
83
Help!danas kada sam us;la u net nece da mi udje u igru pisalo mi je dfa instaliram Adobe Flash Player!sta je to?kada sam to skinula sa neta pisalo mmi je The Following application need not to be closed before the Adobe Flash Player Pluginc can to be installed!Sta to znaci uopste poto ne samo da ne mogu da udjem u igrre ne mogu nigde!I molim modetore da se ne glupiraju i da mi slucajno ne obrisu temu a iz POUZDANIH IZVORA :D xaxa znam dasu modetori na krstarici najgoriiiiiiiii!:D molim za help:hahaha:

Help!danas kada sam us;la u net nece da mi udje u igru pisalo mi je dfa instaliram Adobe Flash Player!sta je to?kada sam to skinula sa neta pisalo mmi je The Following application need not to be closed before the Adobe Flash Player Pluginc can to be installed!Sta to znaci uopste poto ne samo da ne mogu da udjem u igrre ne mogu nigde!I
Ugasi browser pa pokreni instalaciju
molim modetore da se ne glupiraju i da mi slucajno ne obrisu temu a iz POUZDANIH IZVORA :D xaxa znam dasu modetori na krstarici najgoriiiiiiiii!:D molim za help:hahaha:
eeeeeejjj ... :think:

Back