Adem & co. čestitali Crnogorcima zlato i ostale petparačke priče...

Hakeri sa Kosova napali sajt Montenegro erlajnza
Autor: Beta | 15.07.2008 - 11:10

Hakeri potpisani sa "Kosova Hakers Grup" zauzeli su u ponedeljak na nekoliko sati sajt crnogorske nacionalne avio kompanije Montenegro erlajnz, prenosi podgorička štampa.

Na sajtu crnogorske avio kompanija hakeri su instalirali albanske zastave, poruku "Ujedinjena Albanija" napisanu na engleskom, a emitovana je albanska nacionalna muzika.
U Montenegro erlajnzu "Vijestima" je rečeno da je "kompromitujuća prezentacija uklonjena ubrzo nakon što je otkrivena".
Dnevnik prenosi da je 2005. godine na meti napada grupe hakera sa Kosova bio jedan od srpskih operatera mobilne telefonije i da su ovi hakeri nedavno napali i potpuno preuzeli hevi metal i hard rok internet portal.

http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=49358

De Ademe, demantuj ako smesh...:mrgreen:

da demantujem necu, ali cu samo reci da su se to malja deca igrla.... i verovatno im nije bila namera crnogorski sajt, ali posto nisu bili informisani, kao i jos poneki, da su sada to dve nezavisne drzave, oni ....
ps.sa cu da gi zovem da ih ukorim za slucajnu gresku:whistling::whistling:

Da.....
Sljatka malja dečica,nevina,ništa ona nisu kriva:lol:
Kosovo-Albaner.jpg

:lol:

da demantujem necu, ali cu samo reci da su se to malja deca igrla.... i verovatno im nije bila namera crnogorski sajt, ali posto nisu bili informisani, kao i jos poneki, da su sada to dve nezavisne drzave, oni ....
ps.sa cu da gi zovem da ih ukorim za slucajnu gresku:whistling::whistling:

HM....malja deca....cuj to su kod vas doktori nauka,a kod vas mala deca neznaju ni da pricaju,a ne mozes biti informisan za nesto sto ne postoji.kapish arbanas:mrgreen:

a sto ti kao crnogorac ne hakujes sad siptarske sajtove sobzirom da oni hakuju vase?

Cekaj, aj sredi tu tvoju podvojenu licnost pa razmisli jel sam crnogorac, hrvat, slovenac, amerikanac ili nemac.

A te fazone "Ti si Crnogorac, ti si Hrvat ti si ovaj ti si onaj" ostavi za svoje seljake u Markovac.

Poslednja izmena:
A sto vi patrijote ne hakujete siptarske sajtove?
Ionako se u sve razumete.

Cekaj, aj sredi tu tvoju podvojenu licnost pa razmisli jel sam crnogorac, hrvat, slovenac, amerikanac ili nemac.

A te fazone "Ti si Crnogorac, ti si Hrvat ti si ovaj ti si onaj" ostavi za svoje seljake u Markovac.

pa nije moija licnost podvojena vec tvoja. sam si se na topic silent bob-a "okle si" izjasnio da si iz crne gore :)

pa nije moija licnost podvojena vec tvoja. sam si se na topic silent bob-a "okle si" izjasnio da si iz crne gore :)

Hehhe.....kao prvo nisam izjavio da sam iz Crne gore, ali moras biti malo pismeniji od prosecnog polupismenog radikala da bi umeo da shvatis napisano.

Sem toga, i da jesam - kakve to veze ima. Kao sto rekoh, na te fore se loze samo primitivci.

Uostalom, Crna gora je Srbija, sam si to tvrdio :):)

Poslednja izmena:

Back