Ja sam mislila da se samo meni ovo desilo:
provalili ljudi da sam stavljala nove plocice u kupatilu pa krenuli da kukaju da im krecim - rekose zidovi im popucali od mog lupanja 
A to sto nista pipnuli u kuci nisu 70 godina i sto su im zidovi popucali mnogo ranije - nikom nista.
A pa moj prvi susret sa komsijama ....bas tako je prošao.

Došla histerična 50-togodisnjakinja da mi kaze da su joj od hiltija popucale plocice, a to što se u pukotinama plocica vec i crno nahvatalo to kao nikom ništa.

Sreca te je bio tu moj izvodjac radova koji zna nesto o tome pa ih odhebao inace bi ja nasela na pricu pa adaptirala i njihovo kupatilo celo.
Onda smo ih "poplavili" prvi x ....za to smo im duzni krecenje.
Jeste curelo i jeste nakasilo zidove i niko rec nije rekao sve smo prihvatili bez reci, nasa je greska.
Zove me u ponedeljak pred uskrs kaze jel mozete sutra da dovedete molera ja bi da udjem u Uskrs čistih prozora.

kazem ja , kakve veze imaju sad prozori sa krecenjem hodnika i kupatila , kaze ona :" pa neee vi meni morate i kuhinju i trpezariju"

. Reko da neces svih 110 m2 da ti picnem mamicu ti.
Uglavnom pitam je ja kako misli da joj ja u ponedeljak nadjem majstora za utorak da bi bilo gotovo u cetvrtak ...kaze ona "pa sta znam taj sto je vama kreci nek dodje, ja moram da perem prozore" .
Reko perite posle uskrsa nema krecenja pre. Htela sam da kazem i jednu ruznu rec al sam se suzdrzala.
I preksinoc zvoni telefon u 22.30.
Ja skocim ko oparena videvši njeno ime , reko jb.t opet neko sr.anje.
Bez dobro vece il zdravo viče glas histerične zene meni u slušalicu : " Mirjanaaaaaa, opet nas plavite ! "

Kad se nisam srušila.
Razmišljam sad sam se tusirala , tih 50 l vode je mozda sad kod nje u kupatilu, kad je tako histerična , strčim u spavaćici , kad na plafonu vlazna fleka 10x10 cm iz koje cak ni kap vode ne curi.
Pitam jel na ovo mislite , kaze da i poče da viče ....ispade da sam ja neozbiljna da imam fuš majstore, da sam bezobrazna i bahata da je
ona mene trpela 4 meseca i da joj je muka od mene.
Kazem ...ok.
Jel smo nekad lupali od 2-5 - kaze niste
jesmo lupali posle 5 - kaze niste
jesmo lupali nedeljom - niste
Praznikom - pa niste.
E pa komšinice molim lepo , da sve to jesmo trajalo bi samo dva meseca ovako smo poštovali vas red i eto to je dovelo do 4 meseca.
A za ovu "poplavu"

doci ce majstoru sutra u 09 h ujutru.
Kaze nece mog majstora dovesce svog.

Dovedi hebote samo mi se skini.
E sad znate celu pricu ....i danasnji konzilijum je kao sto vec znate vecao i doneo odluku da se od ponedeljka to resava.
A ja cu da zovem Lazu da rezervisem jedan krevet u slučju da dodje do lupanja mog novog i lepog kupatila.