lyriza
Primećen član
- Poruka
- 710
Lyriza, onda je pametnije imati 2 wc šolje jer na čekanje za pranje zuba možeš da čekaš, a na ono drugo - teško
Mada ja volim da sam sama dok obavljam jutarnju higijenu
Pa ovisi koliko ti je brz metabolizam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lyriza, onda je pametnije imati 2 wc šolje jer na čekanje za pranje zuba možeš da čekaš, a na ono drugo - teško
Mada ja volim da sam sama dok obavljam jutarnju higijenu
Il kad bi preveo na srpski ????
E baš to mileva![]()
Nego, ja sam u stanu imao 2 wc-a od kojih je jedan manji bio bez lavaboa![]()
Ukinuo sam ga.
i ako si
koja je to fora WC bez lavaboa. Kao ruke ne treba prati?

Al Mario ja NECU da lepim ogledalo na zid rekla sam to min 10 x

E to hovu sto ima te kukice pozadi da ga lepo okacim a ne da lepim jer mi je ogledalo 130x100 koji bi to lepak nosio i koliko m2 plocica bi bilo sjebano.
Ako neko zna dobru staklorezacku radnju nek kaze , kod mene u kraju mrka kapa.

to ne bi izdrzao , djaba se deres zalepice oni to 

Pa vidis Cici da covek ne cuje dobro.
Oće da mi zalepi pa to ti je![]()
Bice ....kad i nova adaptacija stana .

Pa kao za goste ali ne razumem koja je poenta da mi posle taj sa usranim rukama pipa po stanu? Ili se pozdravlja sa mnom fuuuuj... Jedno vreme sam imao obicaj da udjem posle nekog gosta u wc i da pogledam - lavabo je u 90% slučajeva bio suv![]()
Nego ja sam u tempu kupio ogledalo sa fazetom 50x70 cm za 400 i neki dinar... Jos pre par meseci![]()

Ју бре марио.
Ти прегледаш ве-це после гостију!
Јел их онда и назовеш па кажеш:"Слушај пријатељу, није лепо што ниси опрао руке а какио си, молим те следећи пут обрати пажњу на понашање!"
ШАЛИМ СЕ!!!!!!![]()

ama moze da padne , nijedan ekserto ne bi izdrzao , djaba se deres zalepice oni to
![]()

Cek bre Mario jel me zezas ???![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeecuuuuuuuuuuuuuuuuuu da mi se lepi ogledaloooooooooooooooo, hocu na kacenje !![]()
Mislim mogu ja i glasnije ako treba.