gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
dnevni boravak je nekad bio ovakakav
a sada je ovakakv (nezavrsen ali...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dnevni boravak je nekad bio ovakakav
![]()
![]()
kupatilo
![]()
]
Koji ovo kraj BG-a.
P.S.-Dobro si ovo osvetljenje sredila u D.S.
E to je posao a ne tush kabinaLepo se zavalis ..hidro masaza....a ako zagusti WC solja je na dohvat guze.
Nego nije valjda da ti je jedino svetlo u kupatilu one "bakljice"....to bre slabo...jeste romantika ali.....

Milice,super ti je stan
Sad kad sam gledala slike,zapazila sam neke fotografije na plocicama u kupatilu,jesu to vase ili je neka fora?
A sad jedno pitanje za sve vas iskusne zene u renoviranju,koliko ispadne celokupna cena gipsanih radova u nekoj dnevnoj sobi,otprilike 20kvadrata,zanima me okvirno,vasa iskustva,koliko je vas ispalo?
I kako znate kako da smislite da izgleda,jel' imaju neke crteze ili vidite negde,pa sta vam se svidelo?

ima ima kako nema samo reci za koji model ti treba lol
ps hvala

Milice,super ti je stan
Sad kad sam gledala slike,zapazila sam neke fotografije na plocicama u kupatilu,jesu to vase ili je neka fora?
A sad jedno pitanje za sve vas iskusne zene u renoviranju,koliko ispadne celokupna cena gipsanih radova u nekoj dnevnoj sobi,otprilike 20kvadrata,zanima me okvirno,vasa iskustva,koliko je vas ispalo?
I kako znate kako da smislite da izgleda,jel' imaju neke crteze ili vidite negde,pa sta vam se svidelo?