Adaptacija stana od poda do plafona

dnevni boravak je nekad bio ovakakav

P8230253-1-1.jpg

a sada je ovakakv (nezavrsen ali...)

P3300460-1.jpg

e,sad se ismijah samoj sebi...:)

gledam danas ove sličice što je milica čobanica postavila...a ja mislila da su mirkine...:)

i sve nešto mi čudno u glavi...čini mi se bila roze soba,al opet rekoh možda je do fotke...i kuhinja mi nije ličila,ni kupatilo ...ma sve mi čudno bilo,al bosanac tek sad ukapira...:lol:

Milice,super ti je stan:super:
Sad kad sam gledala slike,zapazila sam neke fotografije na plocicama u kupatilu,jesu to vase ili je neka fora?
A sad jedno pitanje za sve vas iskusne zene u renoviranju,koliko ispadne celokupna cena gipsanih radova u nekoj dnevnoj sobi,otprilike 20kvadrata,zanima me okvirno,vasa iskustva,koliko je vas ispalo?
I kako znate kako da smislite da izgleda,jel' imaju neke crteze ili vidite negde,pa sta vam se svidelo?

Sad kad sam gledala slike,zapazila sam neke fotografije na plocicama u kupatilu,jesu to vase ili je neka fora?
A sad jedno pitanje za sve vas iskusne zene u renoviranju,koliko ispadne celokupna cena gipsanih radova u nekoj dnevnoj sobi,otprilike 20kvadrata,zanima me okvirno,vasa iskustva,koliko je vas ispalo?
I kako znate kako da smislite da izgleda,jel' imaju neke crteze ili vidite negde,pa sta vam se svidelo?

Karlovčanka,
Projekat struje vezane za rasvetu i spušteni plafoni 3e po m2.
To je ponuda žene arhitekte(enterijerista) koja nama radi.:bye:

Poslednja izmena:

slicice je radio piero fornasetti za bardeli a na njima je lik cuvene operske pevacice nine kavalieri.
sto se gipsanih radova tice sve zavisi od toga sto ti zelis pa samim tim se i cena regulise. ja sam sebi pravila projekat spustenog plafona koji si videla na slici sa sve ucrtanom rasvetom a gipsar mi je to odradio kao recimo "poklon" hehe. dakle pogledas kataloge kazes otprilike sta ti se dopada i sta bi zelela to se odradi na projektu (nesto se doda ili oduzme) i to je u principu to.

Back