Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
zaboravila sam cene stolica. proveriću večeras na računu, ne znam ni otprilike
evo sajta, pa vidi jel ima šta
www.eurokancom.com/
evo sajta, pa vidi jel ima šta
www.eurokancom.com/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ovako nesto mi treba

Dopada mi se Helena, Modena ,Viktorija
Imaju super sajt i ponudu ....
Ici cu danas ...al rok isporuke 30 dana![]()
Gde cu jesti majko ?????
Nemam dnevnu sobu, nemam stolice ,samo trpezariski sto.

Malo kupatilo ...nekako najzavrseniji deo stana![]()
Fali mu samo ogledalo
![]()

Kupiš plastični za prvu pomoć...posle ga izbaciš na terasu...![]()
kupila je one na rasklapanje metal i plastika i one su odradile posao dok nisu stigle idealne 
ugradna rerna? preporuke molim vas? sta je od silnih ventilatora, funkcija, tajmera i sl stvarno potrebno? koju marku ste uzeli? cene? povoljne radnje?
al eto izgleda sam odabrala dobru stvar .
oko 27.000 din mislim. Kupiš plastični za prvu pomoć...posle ga izbaciš na terasu...![]()

Gledala vec...ovako nesto mi treba
![]()
Ići ću popsle podne inače idem u ginko pa cu i do zemuna da skočim.
Pitam za tepihe jer nigde nema JEDNOBOJNI![]()
Sve sam obišla i nemaaaaa.

Jednobojni se ne prave. Kupiš tapison, pa ti porube na licu mesta. Nazivi itison i tapison su se odomaćili kao : itison je onaj običan, gladak, "bez dlaka", a kao tapison je onaj tkan kao i tepisi, ili bar liči na njih..mada, iskrano, mislim da su to samo razni nazivi za isti proizvod i da zavise od proizvođača, ali nije bitno - izabereš, odseku, porube, i kraj!
(ako si baš zapela da to bude pravi tepih, pa još sa resama, a ti poruči kod ovih iz Stare Pazove, što ručno tkaju po prudžbini, pa neka ti prave kako ti srce želi!)

Al deco , nema pink tapison , ni roze , ni zeleni.
Svi su neki šumeljivi, i za dečake![]()
Kakve rese te spopale , Laka bi ih sredio za 24 h.
Treba mi nešto da podmetnem maloj pod guzu da ne sedi po parketu , kad vec jastuke ne ume da podturi .![]()
Ako neko negde vidi pomenute boje , nek dojavi.
Pazova....150 evra = m2![]()
Neeeeeeeee hvalaaaaaa![]()
ugradna rerna? preporuke molim vas? sta je od silnih ventilatora, funkcija, tajmera i sl stvarno potrebno? koju marku ste uzeli? cene? povoljne radnje?
i posl egodinu dana koliko je imam ne koristim sve njene debelo plaćene prednosti. Osim različitih programa za pečenje -klasično, po nivoima, pica, grila, torte, dizana testa, ma još trista čuda, ima i tajmer za početak pečenja, tajmer za regulisanje kraja pečenja, program za samočišćenje i sl. ventilator...

Re: trpezarija - pogledaj ovo:
http://www.portal-srbija.com/namestaj-i-drvo/saloni-namestaja/beograd/standard-furniture
Cipelernik ......joj nemam ga ni ja![]()
Gde cu smestiti mezimice![]()
Fali mi i plakar za hodnik i polica za tv .
To sam nacrtala , osmislila samo još da dam stolaru. Kilavog čoveka majkooooooo.
Garnitura mi stize tek za 30 dana , tv još nisam kupila, dnevna soba ce po svoj prilici biti magacin do daljnjeg.
Nemam ni stolice za trpezarijujer sam rekla glupoj da je glupa i pojma nemam gde da ih trazim ....
Ideja, savet, sugestija ????
Treba mi jednobojni tepih za deciju sobu , pink il zelen , GDE TO DA KUPIM ???????
Treba mi ogledalo za kupatilo i wc , i ja cu da kacim direkt na zid , ako me prosvetli neko kako se to radi ....i treba mi......sve mi treba![]()

????
Mnogo sam probirljiva.