Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Nasa spavaca soba , nikad necu upseti da je slikam celu jer ne mogu da zahvatim 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.
...Nemoj da mi diraš Mirku!Ona je moj idol!
Da samo vidiš uvodne postove, pa uporediš sa ovim svežijim...ona je napredovala taman toliko da može svima da nam daje savete.
A mogla bi i da bude preduzimač - 100% zna više od njih o organizaciji posla.
Za sve ovo vreme, nakupila se iskustva, kao za pet godina!
Mirka![]()
(ne bi ni meni smetalo da je u mojoj zgradi, ako je "uhvati"...
)
I isto iz drugog ugla![]()
![]()
Malo kupatilo ...nekako najzavrseniji deo stana![]()
Fali mu samo ogledalo
![]()

....ima tu jos puno...znam....al' trud se max isplatio....

I da ...hvala vam ljudi na komentarima ...malo mi sad neprijatno![]()
![]()
Nisam htela da se hvalim majke mi
P.S. STAN JE LJUBIČAST !!!!!
Moj mobilni je kriv za to sta vi vidite![]()
I da ...hvala vam ljudi na komentarima ...malo mi sad neprijatno![]()
![]()
Nisam htela da se hvalim majke mi
P.S. STAN JE LJUBIČAST !!!!!
Moj mobilni je kriv za to sta vi vidite![]()

a ti nisi obelodanila niti jednu fotku ( ili sam ja bila odsutna)![]()
nisam 
....dokle ce tako....ne znam 

I da .......odem u Jasen malopre da kupim stolice , svidele mi se.
Tamo me saceka toliko mrzovoljna i neljubazna prodavacica da to boli.
Izaberem ja nekako stof koji mi treba, krenem da platim i vidim ima mogucnost da se plati na rate bez kamate .
To radim stalno u niz drugih radnji nikad nisam imala problema aliiiii .
Danas mi kazu da ako hocu tako da platim stolica kosta 14 % skuplje !!!!!![]()
![]()
Jer....."oni me kreditiraju , a njima se ne isplati to ".
Dzabe sam ja objasnjavala devojci da ja to radim uvek i da mi nikad niko nije zaracunao ni 1 % vise i da je to samo stvar njihovog bezobrazluka jer me ne kreditiraju oni nego moja banka koja mi i daje tu mogucnosti i da ce oni od banke dobiti pare odmah , ona je tvrdila da nisam u pravu.
E onda meni pukne film, okrenem banku iz radnje i objasnim o cemu se radi i naravno devojka iz banke mi potvrdi da to nema veze sa zivotom i da me ne kreditira radnja nego banka i da je to ustupak koji daje banka svojim klijentima a da je Jasen bezbrazan i posavetuje me da ne pristajem na to.
Spustim lepo slusalicu , pitam nadrkanu prodavacicu hoce sama da prizna da je glupa il ja da joj kazem i izadjem.
U slucaju da vam se to desi ne nasedajte i ne pristajte na povecanje cena .
Nije mi jasno u vreme kad se svi bore za posao i trziste popustima Jasen zaracunava dodatni procenat prilikom kupovine. Oni kao da nisu culi za krizu![]()

kuhinja ...sada natrpana drvenarijom za stan ....stolari genijalci su to tako mudro zamislili![]()
![]()

Hatrija
Jel da da je lepa ?
Mali lavabo kupljen u prodavnici sanitarija na Crvenom krstu skoro pa preko puta Beogradskog Dramskog.pozorišta.
Ime prodavnice dobijes kad se odmoril od obilazenja salona namestaja, odpale mi noge .
Kvinsi bila sam danas u Inteliosu , ono sto se meni dopada , ona ugaona garnitura na spratu ,u kozi košta 476 658 din. Plus fotelja od 127.943 din .
Na tu cenu ima popust za keš 10 % aliiiiiii....ja nemam tolike pare .
Mislim da je to stvarnoooooo preskupoooooooo.
Kupila sam danas u Atlasu ovu ugaonu garnituru.
http://www.atlasuzice.com/leon.html
Identicna je kao na slici .
Uz to fotelju i kozni sto , sve zajedno za 210 000 din sto je daleko blize mojim materijalnim mogucnostima.
Inace koga zanima do aprila u Atlasu je popust od 30 % zbog sajma namestaja u NS.
Garnitura koju sam kupila tj ta kombinacija regularno kosta 300 000.
Velika usteda a mislim da realno i vredi samo 210 000.
Ja sam birala skuplju i jacu kozu zbog psa i kozu koja ne sija previse .
Smeje mi se muz , kaze sve si birala visok sjaj od parketa preko kuhinje do keramike odkud garnitura da ti bude mat ?![]()
I da .......odem u Jasen malopre da kupim stolice , svidele mi se.
Tamo me saceka toliko mrzovoljna i neljubazna prodavacica da to boli.
Izaberem ja nekako stof koji mi treba, krenem da platim i vidim ima mogucnost da se plati na rate bez kamate .
To radim stalno u niz drugih radnji nikad nisam imala problema aliiiii .
Danas mi kazu da ako hocu tako da platim stolica kosta 14 % skuplje !!!!!![]()
![]()
Jer....."oni me kreditiraju , a njima se ne isplati to ".
Dzabe sam ja objasnjavala devojci da ja to radim uvek i da mi nikad niko nije zaracunao ni 1 % vise i da je to samo stvar njihovog bezobrazluka jer me ne kreditiraju oni nego moja banka koja mi i daje tu mogucnosti i da ce oni od banke dobiti pare odmah , ona je tvrdila da nisam u pravu.
E onda meni pukne film, okrenem banku iz radnje i objasnim o cemu se radi i naravno devojka iz banke mi potvrdi da to nema veze sa zivotom i da me ne kreditira radnja nego banka i da je to ustupak koji daje banka svojim klijentima a da je Jasen bezbrazan i posavetuje me da ne pristajem na to.
Spustim lepo slusalicu , pitam nadrkanu prodavacicu hoce sama da prizna da je glupa il ja da joj kazem i izadjem.
U slucaju da vam se to desi ne nasedajte i ne pristajte na povecanje cena .
Nije mi jasno u vreme kad se svi bore za posao i trziste popustima Jasen zaracunava dodatni procenat prilikom kupovine. Oni kao da nisu culi za krizu![]()

))
)

Gorenje Side by Side![]()