ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
ako nece onda cemo mi da se uselimo![]()

zamisli zabudjaju svi silikoni na ovom svetu, koliko ih ima....
u bljak..ni milion tona chanela ne bi ubilo smrad!!!1

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nece onda cemo mi da se uselimo![]()

Moze, taman znam jedno mlado prase koje se muva ovuda i kao da mi govori :ispeci me, ispeci me.Sorry Pumba brojis sitno od zivota
.
Nisam ja slucajno naglasila da necu imati net , majstore sam nekako - kako tako prezivela , sad sto mi opada kosa i sto tresem glavom to je druga stvar, al kako cu preziveti bez neta48 h ????
![]()
Budna sam u subotu u 8.
Kriv je moj vrli preduzimač.
Sinoc mu kazem da necu da dolazim u stan pre podneva, i da ne dolazi ni on, al sam zaboravila sa kim pricam , opsutila se previse . Zaboravila sam da je majstorska logika kontra normalnoj i da je kod njih sve opanačke.
Tek zvoni mi telefon u 8.00 i iz slusalice se cuje urlik: "Dobroooooo jutrooooooo"
Osecam da je imao i ovu facu.
I takoooooooo.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I to kad se dogovorimo za deset!
(samo je to kod nas bilo stalno, jer smo radili sa njima - dođu džabe rano, jer objekat nije dostupan pre deset, ali ništa njih ne može sprečiti!

)
a ja sam zadovoljno pljeskala rukama uz reči :"To je zato što si bunovan , da smo to radili u podne ne bi se posekao "
procitao sam tvoju prvu poruku u kojoj si navela da je parket dobar... sta sad parketar?
pene ocekuje uskoro postavljanje novog parketa...
koliko je hoblovanje i lakiranje?
a koliko kvadrata je u pitanju?Pa parket smo hoblovali i lakirali.
Mislili smo da je kvalitetan do momenta dok nije hoblovan a onda smo shvatili da je u stanu nekad bila poplava tako da je i parket nagrabusio.
Ipak prema savetu parketara doteran je do sad vec dva x lakiran i u ponedeljak ide poliranje i zavrsneo lakiranje tzv nalivanje.
Nas je taj posao oko parketa košta ono 1000 evra ukljucujuci i nove lajsne .
Ma Mirka je luda....na kraju ce celu zgradu da krene da renovira ako je stanari ne zaustave u tom ludackom pohodu
eh sto mi nije komsinica!!Pa parket smo hoblovali i lakirali.
Mislili smo da je kvalitetan do momenta dok nije hoblovan a onda smo shvatili da je u stanu nekad bila poplava tako da je i parket nagrabusio.
Ipak prema savetu parketara doteran je do sad vec dva x lakiran i u ponedeljak ide poliranje i zavrsneo lakiranje tzv nalivanje.
Nas je taj posao oko parketa košta ono 1000 evra ukljucujuci i nove lajsne .

a koliko kvadrata je u pitanju?
mozda sam ja malo ne obavesten
mislim da je to mnogo,mnogo...sobzirom da sam cuo da je postavljanje novog parketa sa hoblovanjem i lakiranjem oko 8e po kvadratu
Bems pod MI podrazumevam stolari i ja.
Oni su nešto šrafili dok sam ja više iz znatiželje nego iz kontrole skidala zastitne folije sa frontova.
I tako skidajuci uočila felere i oštećenja .
Nisam vam se pohvalila ....uspeli su da buseci pogode strujual su zaobišli vodu hvala bogu!
Sad čekamo električara da dodje da repariraa njega bas boli uvo da dodje.
Odnela sam uzorke frontova danas u radnju, pokazala im, i rekla da necu to da okačim ni mrtva.
Čovek koji je tamo šef je samo konstatovao feler, rekao mi da vratim sve i da ce mi poručiti novo.
Uz to sam naglasila da cu vracati sve dok ne bude kao na uzorku iz njihove radnje tj bez i jedne mrljice ma koliko sitna bila. Obzirom da to nije njihov standardni materijal iz ponude nego i oni porucuju od nekog , mogu da menjam koliko god mi dusa hoce dok ne budem zadovoljna, jer i oni isto kao i ja prijave feler i nemaju nikakav finansijski trošak . Pošto ih ništa ne košta sasvim su opsuteni i raspolozeni za saradnju.
Ljubičaste frontove ce takodje da mi rade ponovo , tj nove jer su ovi definitivno oštećeni tj preoštećeni.
Pod još nerazjašnjenim okolnostima prilikom kantovanja upropascen je sloj fronta i izgreabe su ivice.
I za to vazi ista prica ...dok god ne budu kao na uzorku u radnji ja ih ne nosim kuci.
Obzirom da mi je i šef rekao da takvi i moraju da budu tj da tako izgledaju kao što vidim u radnji , teracu se sa njima sve dok ne budem 100% zadovoljna.
Ako znaju kako treba da izgleda ocekujem da mi tako i isporuce. Ništa drugacije.
Ako su sebi za uzorak umeli da iskantuju , nek iskantuju tako i meni.
Nije li to sasvim logično???
Dečko koji je kantovao, danas je izgubio 15ooo din od plate , al izgleda je to jedini nacin da nauči nešto.
Eto....sad se novi forntovi tj table čekaju 7 dana, taman koliko parketaru treba da zavrsi sve.
Nadam se da će ovaj pt sve biti savršeno i da neću morati opet da sviram ostav![]()
Iskreno vec mi je dosadilo ispravljanje krivih drina.
Jesam li vam rekla ????
Ja se 21. marta useljavam , makar sekire padale.
Unosim krevete , garderobu i četkicu za zube![]()
Cipele ostaju na sigurnom dok ne promenim brave![]()
Internet mi puštaju tek 23.marta ....kako li cu to preziveti ?![]()
Na banovom brdu ništa novo.![]()
Bems , ustemali smo uticnicu za masinu za sudove toliko da sad nece štrčati. Aleluja !!!!!
Za to je moj preduzimač pustio krva ja sam zadovoljno pljeskala rukama uz reči :"To je zato što si bunovan , da smo to radili u podne ne bi se posekao "

Mi smo usli pre nekoliko dana iako nemamo sav namestaj(necemo ga skoro ni imati kompletnog, obzirom da je stan 4-soban necemo za sve sobe ni kupovati namestaj dok se ne uvecamo brojcanoSutradizemo sve zastitene folije , u pondeljak je na programu parketar i deco moja sledece nedelje u ovo vreme .....ja sam na novoj adresi.
Ima tu još puno posla , puno sredjivanja i ispravki al cu bar to raditi iznutra![]()
I dalje nemam nikakav osecaj to mi jos deluje daleko i nemoguce ...
) i ima jos dosta detalja koji treba da se srede, ali to mi ne smeta toliko, samo da ne gledam majstore vise. 
Pozdrav svima!
Pratim vas već duže vrime, zato što jako volim sve što je vezano za estetiku i interijere. A i zato, što uskoro selim u novi stan, pa mi je zanimanje još pojačano.
E sada, jako dugo tražim drveni okrugli bjeli stol na razvlačenje modernih linija (za blagovaonu). I nikako ne mogu naći to što mi triba.
Našla sam samo jedan, koji je idealan, ali je prevelik za moj prostor (130 cm).
I pitam se da li je to moguće. Razumim da je sada đir od kvadratastih i pravougaonih, ali meni triba okrugli.
I eto, pričam vam ovo u nadi, da će me neko od vas možda obradovati. Pa ako neko nešto usput vidi, molim neka mi javi.
pogledaj sajt
http://www.calligaris.it/catalogo/Tavoli/Allungabili/5/16/4
imaju bas veliku ponudu. ako si ovde kod nas procackaj na netu mislim da ovaj namestaj uvoze po narudzbini iz kataloga bar 3-4 firme.
, samo je velik za moj prostor, 130 cm je kada je nerazvučen. Čak nisam sigurna da li će mi odgovarat i neki od 120 cm. Jednostavno, nemamo svi sriću da imamo stanove od 100 kvadrata
.
Ma Mirka je luda....na kraju ce celu zgradu da krene da renovira ako je stanari ne zaustave u tom ludackom pohodu
Ona je moj idol!
Da samo vidiš uvodne postove, pa uporediš sa ovim svežijim...ona je napredovala taman toliko da može svima da nam daje savete.
A mogla bi i da bude preduzimač - 100% zna više od njih o organizaciji posla.

(ne bi ni meni smetalo da je u mojoj zgradi, ako je "uhvati"...
)
kad kazem da i od babe moze devojka biti. Samo treba znati kako