Adaptacija stana od poda do plafona

idi bre mirka... tebe odrase :D ja sam uzela hatriu "you and me" bas ovu sa slike za nekih 20.000 sve sa daskom.
razlika izmedju hatrie i mladenovca je ako u nicemu drugom onda u kvalitetu. domace sanitarije je nenormalno tesko postaviti, generalno je uvek nesto krivo, daske brzo pucaju...

Pa ko k-enja na toj tvojoj dasci kad brzo puca :D:D:D .....Mozda ima neko ogranicenje za te daske po pitanju kilaze ili recimo po pitanju potresa izazvanih prdenjem...ono...koliko rihtera podnosi..... Moras da gledas ko sto na garderobi imas one znakove za peglanje,iskuvavanje..itd..tako i ovde ima.....

2psr8dx.png

Poslednja izmena:
idi bre mirka... tebe odrase :D ja sam uzela hatriu "you and me" bas ovu sa slike za nekih 20.000 sve sa daskom.
razlika izmedju hatrie i mladenovca je ako u nicemu drugom onda u kvalitetu. domace sanitarije je nenormalno tesko postaviti, generalno je uvek nesto krivo, daske brzo pucaju...

Mico ovo je NIDO nije Y&M :)
Al nije bitno.
Uglavnom ja platila oko 29 i nešto il 32 i nesto ko ce to popamtiti .
Kako god bilo platila i gotovo.
Ko ce sad razmisljati jel odran il ne .

Toliko mi je svega preko glave da mi uopšte više nije bitno koliko sam sta platila.
Dala bi sve pare ovog sveta da mogu da se vratim u nazad jedno 6 meseci .
Nikad al nikad ne bi kupila opet ovaj stan , nikad ne bi krenula u adaptaciju i nikad ne bi tvrdila da mogu sve sama .

Zahvaljujuci ovom stanu svasta sam naucila , svasta korisno po mene licno al nema tih para ni uzitka koji mogu da mi vrate moje potrosene zivce i energiju.

Ovo je više nego skupo "zadovoljstvo" , koštalo me i para i nerava.
Hvala lepo.
Da mi je neko unapred rekao sta donosi sve to rekla bi mu "Hvala lepo , ostajem u svojih 52 m2"

Mico ovo je NIDO nije Y&M :)
Al nije bitno.
Uglavnom ja platila oko 29 i nešto il 32 i nesto ko ce to popamtiti .
Kako god bilo platila i gotovo.
Ko ce sad razmisljati jel odran il ne .

Toliko mi je svega preko glave da mi uopšte više nije bitno koliko sam sta platila.
Dala bi sve pare ovog sveta da mogu da se vratim u nazad jedno 6 meseci .
Nikad al nikad ne bi kupila opet ovaj stan , nikad ne bi krenula u adaptaciju i nikad ne bi tvrdila da mogu sve sama .

Zahvaljujuci ovom stanu svasta sam naucila , svasta korisno po mene licno al nema tih para ni uzitka koji mogu da mi vrate moje potrosene zivce i energiju.

Ovo je više nego skupo "zadovoljstvo" , koštalo me i para i nerava.
Hvala lepo.
Da mi je neko unapred rekao sta donosi sve to rekla bi mu "Hvala lepo , ostajem u svojih 52 m2"

E pomislice ljudi da si puna ko Miskovic ......:D:D
A koliki ti taj novi stan???

Mirka, Mirka, a lepo si mogla po kućama sa Totentom, šta li ti je trebala ta golgota sa adaptacijom....

Milesa , Milesa , fora ti nije uspela ni prvi put , dzabe se ponavljas .

Al da ne bude da si uludo pisala dva puta isti fazon , aj da odgovorim.

Doci cemo Pumba i ja kod tebe na domaci ajvar , da proverimo jel koristiš ti tu kuhinju valjano il ti sluzi samo za slikanje .

u jednom mi je kupatilu solja hatria i naravno da ima razlike u kvalitetu medju proizvodjacima, ne samo u estetici...
trudila sam se da kupim kvalitetnije stvari, sto naravno vuce i cenu, jer nemam nameru da svakih godinu dana menjam nesto jer je dotrajalo u kupatilu, pocevsi od slavina pa redom...
menjacu kad mi dosadi ili dotraje, ali ne zbog kratkog roka trajanja.

Ljubinka ,
misija zvana bela daska 1026 hS je propala.

Rile koji mi je tako poletno obecao dasku za sredu ( tj juce ) kad sam ga juce zvala nije imao pojma ni ko sam ni sta trazim :lol: :roll: te sam ga ja suptilno :mrgreen: podsetila da sam bila kod njega pre neki dan i pitah ga kako je mogao mene 'vaku da zaboravi ...ajd sto je dasku zaboravio to razumem , al mene :dontunderstand: , onda se on "kao" setio pa mi rece da zovem za sat vremena , al sam se ja igrala strogoće i rekla da zove on mene :lol:

Jel treba da ti kažem il ćeš da pogadjš ???? :lol:

Pozdrav svima!

Pratim vas već duže vrime, zato što jako volim sve što je vezano za estetiku i interijere. A i zato, što uskoro selim u novi stan, pa mi je zanimanje još pojačano.
E sada, jako dugo tražim drveni okrugli bjeli stol na razvlačenje modernih linija (za blagovaonu). I nikako ne mogu naći to što mi triba.
Našla sam samo jedan, koji je idealan, ali je prevelik za moj prostor (130 cm).

I pitam se da li je to moguće. Razumim da je sada đir od kvadratastih i pravougaonih, ali meni triba okrugli.

I eto, pričam vam ovo u nadi, da će me neko od vas možda obradovati. Pa ako neko nešto usput vidi, molim neka mi javi :) .

Ljubinka ,
misija zvana bela daska 1026 hS je propala.

Rile koji mi je tako poletno obecao dasku za sredu ( tj juce ) kad sam ga juce zvala nije imao pojma ni ko sam ni sta trazim :lol: :roll: te sam ga ja suptilno :mrgreen: podsetila da sam bila kod njega pre neki dan i pitah ga kako je mogao mene 'vaku da zaboravi ...ajd sto je dasku zaboravio to razumem , al mene :dontunderstand: , onda se on "kao" setio pa mi rece da zovem za sat vremena , al sam se ja igrala strogoće i rekla da zove on mene :lol:

Jel treba da ti kažem il ćeš da pogadjš ???? :lol:

E moja Mirka:aha:

Oni to nemaju na lageru, a dobavljac mozda vise ne radi taj dekor jer mu nije isao, a njemu bilo glupo da objasnjava (njihova intelEgencija je takva da im je lakse da lazu), pa on kao zaboravio....:roll:
znam sta je bilo na kraju....:roll:
E oni su neka nazovi firma koja nazovi posluje....
Poziv kod mene nece dobiti nikad believe me:cool:osim ako me direktor ne natera
sad zamisli kako mi je kad dodju neki koji su u procesu priivatizacije, koji ne znaju sta je sheet u tabeli, koji ne prave razliku izmedju maloprodajne i veleprodajne cene i tako dalje i blize i ukrug....:roll:
O prostakluku prosecnog srpskog privatnika bih mogla best seller da napisem:dash:
Nego znas sta, Kaindl i Artinvest imaju neku belu plocu, pa idi kod njih u maloprodaju i vidi, bela je i sjajna ali nije previse sjajna, pa proveri da li ti se svidja/odgovara
Kronospanova je glat ali nije sjajna
Eggerove su mat
Probaj s Artinvestom, idi na sajt artinvesthome.com ima sve pa pozovi gde ti je najbliza MP

Oni su jedni od korektnijih za saradnju, barem koliko mogu do sada da kazem, i verujem da bar neces imati ovakvo iskustvo. Srecno i javljaj rezultate:neutral:

Pozdrav svima!

Pratim vas već duže vrime, zato što jako volim sve što je vezano za estetiku i interijere. A i zato, što uskoro selim u novi stan, pa mi je zanimanje još pojačano.
E sada, jako dugo tražim drveni okrugli bjeli stol na razvlačenje modernih linija (za blagovaonu). I nikako ne mogu naći to što mi triba.
Našla sam samo jedan, koji je idealan, ali je prevelik za moj prostor (130 cm).

I pitam se da li je to moguće. Razumim da je sada đir od kvadratastih i pravougaonih, ali meni triba okrugli.

I eto, pričam vam ovo u nadi, da će me neko od vas možda obradovati. Pa ako neko nešto usput vidi, molim neka mi javi :) .

Ne znam gde zivis, ali ako imas mogucnosti, poseti Eurosalon u Beogradu, oni imaju jako kvalitetne i dobre bele stolove modernih ovalnih linija.

Back