Adaptacija stana od poda do plafona

Meni je generalno idiotizam dati za prokletu wc šolju i 40.000 din al one koje se meni dopadaju toliko su kostale.

Pa kad shvatis da si dao blizu 1000 evrica za wc solju :roll: stvarno idiotizam .

Dosao moj elektricar i slusa me kako penim oko nekih stvari u wc i pogleda me zbunjeno i kaze :"Alo Miro ovo je bre klonjara" a ja
k035.gif

sve,sve...ali wc šolja...:)
mirka,baš me zanima slika te od 40.000...:D
a i pročitah negdje ovdje da po feng šuiju ne valja kupatilo ukrašavati,nego samo funkcionalno i jednostavno...:)

Ja ne znam zastio ne voim Simpo, ali ga ne volim i tacka. Moram da se pozabavim dnevnom sobom, jer me ova sada nervira i nista mi se ne svidja, a Atlas Uzice ima dimenzije fotelja koje mi bas bas odgovaraju.

Mirka, koza dobro izgleda, ali ako nije kvalitetna, ofuca se na najgori moguci nacin koliko god je pazio i mazio. Naravno da niko ne zna niti hoce da kaze ista o njenom kvalitetu

vala,jeftiniju...:)

slične su mi i ne vidim neku veliku razliku ni u dizajnu,a ni u kvalitetu ,čini mi se...:roll:

a kad je budeš ribala,svejedno će ti svaka omrznuti...:)

Idi bre Limunado ...:lol:
Mladenovac je bre Mladenovac.
Ne mogu da se porede.
Ma koliko realna bila ipak ne mogu da kupim Mladenovac .

Ova Hatrija košta oko 30 000 sa slow daskom .
Ja sam nju uzela .
Konzolna je oko 40 000 al kod nas nije mogla konzolna. :roll:

Pa sad...nije to bas istina limunado.
Ima i simpo garniture od kojih ti zuji u usima.
Al samo do cena , ne i od kvaliteta.
Ova na slici koju sam stavila na predhodnoj strani , košta 230 000 din.
I to samo taj ugao nista vise.
Kozna je.
Pri tom niko ne ume da ti kaze u kojoj kozi je i koja je klasa koze to.

Osim toga u simpu prodaju u jednu italijansku firmu , meni se dopala garnitura ( isto ugaona ) koja kosta 270 000 din. Takodje nema nista uz nju samo ugao.

Svaka roba ima kupca i mislim da o tome ne treba ni raspravljati.
Bila sam u Natuzzi-ju kad je zena kupovala tako sto je isla kroz salon i pokazivala prstom...
Cene nije gledala. Samo estetski ugodjaj.

Ko moze - nek se isprsi ....

Mirka, jesi išla u Intelios, gledala kataloge? Imaju i uzorke kože i detaljan opis svake vrste. Nisu jeftini, mislim ti italijanski proizvođači koje uvoze, ali su kvalitetni. plaća se pola, pola tako da ispadne kao dve rate pa se lakše podnese:lol:

E yebiga, da mi daju džabe ovu iz Mladenovca, rekla bih "Neka hvala, snaći ću se".
Hatria, čini mi se, nije skupa i provereno je dobra, plus prijatnog izgleda:lol:

dobra je i ova iz mladenovca....provjereno...:lol:
i nisu puno kvalitetnije te skuplje,odnosno nisu srazmjerno razlici u cijeni...

o,al se razvi filozofija o wc šoljama...:lol:

Poslednja izmena:
Bogami Mirka sad promenih misljenje o tebi za 180 stepeni

:lol: Ajde torente ne kaki ...nemas adekvatnu wc šolju , viš da se krstarica stisla , čučavce postavili .

Ti me voliš ne može to jedna wc šolja da promeni.

Mirka, jesi išla u Intelios, gledala kataloge? Imaju i uzorke kože i detaljan opis svake vrste. Nisu jeftini, mislim ti italijanski proizvođači koje uvoze, ali su kvalitetni. plaća se pola, pola tako da ispadne kao dve rate pa se lakše podnese:lol:

Bila....Al negde u novembru.
Ne stizem da odem opet.
Al mi niko nije pokazao katalog a ni uzorke kože.
Valjda nisam delovala dovoljno platezno mocna pa ne niko nije ni konstatovao.

:lol: Ajde torente ne kaki ...nemas adekvatnu wc šolju , viš da se krstarica stisla , čučavce postavili .

Ti me voliš ne može to jedna wc šolja da promeni.

Bila....Al negde u novembru.
Ne stizem da odem opet.
Al mi niko nije pokazao katalog a ni uzorke kože.
Valjda nisam delovala dovoljno platezno mocna pa ne niko nije ni konstatovao.

U Inteliosu su super fini i ljubazni, samo ih pitas za kompletnu ponudu da ti pokazu. Proveri, ako budeš imala vremena. nego, ja sam se nedavno setila da nisam kupila stočić za dnevnu sobu. gde ima lepih?

Idi bre Limunado ...:lol:
Mladenovac je bre Mladenovac.
Ne mogu da se porede.
Ma koliko realna bila ipak ne mogu da kupim Mladenovac .

Ova Hatrija košta oko 30 000 sa slow daskom .
Ja sam nju uzela .
Konzolna je oko 40 000 al kod nas nije mogla konzolna. :roll:

idi bre mirka... tebe odrase :D ja sam uzela hatriu "you and me" bas ovu sa slike za nekih 20.000 sve sa daskom.
razlika izmedju hatrie i mladenovca je ako u nicemu drugom onda u kvalitetu. domace sanitarije je nenormalno tesko postaviti, generalno je uvek nesto krivo, daske brzo pucaju...

gdje vi samo pronalazite te garniture od 4480 eura?:roll: najskuplje "simpove"garniture,a da nisu kožne su do 1000,maks.1500 eura...i ništa im ne fali...
mislim,ma koliko čovjek imao novca,po meni je glupo za jedan trosjed i dvije fotelje dati toliko ...kad iste takve,a možda i bolje postoje po znatno nižim cijenama...a ni ovih 1000 eura nije malo...

rekoh u natuzziju. toliko mi bar ona teta odstampala na ponudi. sto se simpa tice, generalno imaju kvalitetan program, cene variraju u zavisnosti od modela i izbora koze/stofa tako da tamo mozete naci ugao i za 45.000 a i za 230.000. pa sad ko ima parice neka plati. ja sam i tamo gledala medjutim nije mi se dopalo to sto bih garniture koje su mi se dopale morala da kupim u kombinaciji dvosed+trosed+fotelja sto meni nikako ne odgovara. sa stefanijem sam prezadovoljna.

Back