Adaptacija stana od poda do plafona

Ja sam to juce shvatila.
Odem u Lagado da vidim namestaj , mada sam uverena duboko da od njih ne treba kupiti ništa al ajd da bacim pogled, i tamo nam prodavacica kaze da ako smo ozbiljni cena moze da ide i do 15 % nize al psttttttt :roll:

I bas zato sto je kriza ne razumem kako nase ljude moras da molis da ti uzmu pare.
Zvala sam tipa da mi napravi podprozorske daske a on nikad nije dosao.
Shvatam ne bi to bio neki posao , oko 100 evra , al opet ...koliko nas zaradi 100 evra za 1 h posla ???'

Подпрозорске даскје на тржишту у МП има Артинвест - бренд Каиндл, ево ти кога да зовеш Бошко Удички 022/366-866 и питај где је МП која је теби најближа и да ли имају тамо у понуди - те су јефтиније, а још их продаје Унион дрво, бренд Верзалит, те су скупе
Иди на сајт www.artinvesthome.com и пробај да нађеш подпрозорске даске, не би требало да те кошта више од 1800 дин/дужни метар, с тим што ти ово није неки крш и роба на црно, већ одличан квалитет

natuzzi ako imas mnogo novca, na zrenjaninskom putu
intelios u milesevskoj 40
stefani u cvijicevoj i u piramidi www.stefani.rs
jasen u juznom bulevaru, na uglu sa maksima gorkog www.jasen.rs

to je neki izbor lepih modela, pristojnih cena, sem natuzzi koji ubija sa cenama :)
i obavezno trazi katalog, jer cesto su u njima bolji modeli od izlozenih u radnji
u eurosalonu nisam nasla nista zanimljivo
dopisacu ako se setim jos neceg...

ja sam već pisala o nameštaju, čini mi se. Mi smo našu garnituru kupili u Inteliosu, oni uvoze iz Italije, Nicoletti je proizvođač onoga što će biti u mojoj dnevnoj sobi:D

Mislim da je Natuzzi precenjen, ali sve je stvar izbora i ukusa

Ne da je precenjen- no znaš koja je njihova deviza ??! "OVCE SU ZA ŠIŠANJE"...Provereno i pouzdano-tolko o Natuzziju...:mrgreen:

Ne znam zasto mislite da je Natuzzi precenjen, gledao sam po domacim salonima (Artefacto) fotelje od 2500 eur (pocetna cena) u tekstilu(italijanski proizvodjac)
Nisam gledao detaljno ponudu italijanskog namestaja u bg ali cenim da dobar kozni/tekstil dvosed/trosed ne moze da se nadje ispod 1500-2000 eur. sto je neki prosek u Natuzziju.

Poslednja izmena:
Ima li neko da preporuči nekog arhitektu iz Beograda, koji bi mi osmislio prostor, stan nije veliki 50 m2, ali ja nemam talenta da nađem rešenje gde će šta da stoji i ne znam šta mi se sviđa,odnosno znam ali tek kada vidim to, a čeka me otprilike isti posao kao Mirku, i baš se mislim za preduzimača.

Mirka, koliko je te je suma sumarum koštalo renoviranje ako nije tajna, s tim što mislim da ću za sada odustati od renoviranja kupatila, nema toliko novca,

kako misliš kupatila? Sanitarije?

salon "kolpa san" na tosinom bunaru ima veliki izbor. ako imas puno parica onda akvabutik :lol:

sto se natuzzija tice ja sam tamo gledala garnituru za dnevnu sobu, dali su mi ponudu, dakle trosed i dve fotelje u mikrofiberu 4480 eura. identicnu takvu sam kupila u stefaniju za nekih 1300 eura. razlika - jedino ona u ceni. stefani radi namestaj po italijanskim standardima a sklapa se kod nas.

evo imam ja iskustva :)

u dnevnoj sobi u kući imam dva njihova dvoseda 'bolero' (po veličini su zapravo trosedi, jer su dugi 240 cm sa rukohvatima)
http://www.atlasuzice.com/bolero.html

doduše, naručeni su i kupljeni još pre 3 godine na novosadskom sajmu nameštaja, ali su i dalje u odličnom stanju, bez deformacija i stvarno dobro izgledaju. pre svega su udobni - ni previše tvrdi, ni previše meki :)
mi smo birali materijal i izabrali neki štof, tako da nemam iskustva sa kožom.

sajt im je očajno urađen i nemojte da vas to obeshrabri. najbolje je da odete do nekog njihovog salona i vidite na licu mesta.

p.s. pratim vas, jer sam i sama u fazi uređenja novog stana (minijaturnog, al je ipak moj :) ). hvala na svemu

Poslednja izmena:
salon "kolpa san" na tosinom bunaru ima veliki izbor. ako imas puno parica onda akvabutik :lol:

sto se natuzzija tice ja sam tamo gledala garnituru za dnevnu sobu, dali su mi ponudu, dakle trosed i dve fotelje u mikrofiberu 4480 eura. identicnu takvu sam kupila u stefaniju za nekih 1300 eura. razlika - jedino ona u ceni. stefani radi namestaj po italijanskim standardima a sklapa se kod nas.

gdje vi samo pronalazite te garniture od 4480 eura?:roll: najskuplje "simpove"garniture,a da nisu kožne su do 1000,maks.1500 eura...i ništa im ne fali...
mislim,ma koliko čovjek imao novca,po meni je glupo za jedan trosjed i dvije fotelje dati toliko ...kad iste takve,a možda i bolje postoje po znatno nižim cijenama...a ni ovih 1000 eura nije malo...

Pa sad...nije to bas istina limunado.
Ima i simpo garniture od kojih ti zuji u usima.
Al samo do cena , ne i od kvaliteta.
Ova na slici koju sam stavila na predhodnoj strani , košta 230 000 din.
I to samo taj ugao nista vise.
Kozna je.
Pri tom niko ne ume da ti kaze u kojoj kozi je i koja je klasa koze to.

Osim toga u simpu prodaju u jednu italijansku firmu , meni se dopala garnitura ( isto ugaona ) koja kosta 270 000 din. Takodje nema nista uz nju samo ugao.

Svaka roba ima kupca i mislim da o tome ne treba ni raspravljati.
Bila sam u Natuzzi-ju kad je zena kupovala tako sto je isla kroz salon i pokazivala prstom...
Cene nije gledala. Samo estetski ugodjaj.

Ko moze - nek se isprsi ....

Pa sad...nije to bas istina limunado.
Ima i simpo garniture od kojih ti zuji u usima.
Al samo do cena , ne i od kvaliteta.
Ova na slici koju sam stavila na predhodnoj strani , košta 230 000 din.
I to samo taj ugao nista vise.
Kozna je.
Pri tom niko ne ume da ti kaze u kojoj kozi je i koja je klasa koze to.

Osim toga u simpu prodaju u jednu italijansku firmu , meni se dopala garnitura ( isto ugaona ) koja kosta 270 000 din. Takodje nema nista uz nju samo ugao.

Svaka roba ima kupca i mislim da o tome ne treba ni raspravljati.
Bila sam u Natuzzi-ju kad je zena kupovala tako sto je isla kroz salon i pokazivala prstom...
Cene nije gledala. Samo estetski ugodjaj.

Ko moze - nek se isprsi ....

Ne kažem da svaka roba nema kupca...nekad davno sam čitala o nekom čovjeku koji je na buvljaku godinama prodavao,sad čini mi se...drvenu nogu...i kad su mu rekli da džaba stoji tu,on je rekao da svaka roba ima kupca i jednog dana je i prodao...:)
Ne znam kakvo je stanje sa cjelokupnom "Simpovom"ponudom....vjerovatno i kod njih imaju ponudu samo za razmažene i bogate kupce koji ne gledaju cijenu...ali govorim o nekakvom prosjeku što vidjeh u njihovom salonu...A kvalitetni su prilično...

Moj utisak nakon nekoliko dana obilazenja salona je da je u Bg trenutno sve manje vise jednolicno,domaci proizvodjaci manje ili vise uspesno kopiraju italijanske , tako da je sve vrlo slicno , i ne mnogo kvalitetno a precenjeno.

Juce sam gledala koznu garnitturu koja kosta 300 000 din a ima vidno krive štepove. :confused:

Al moram kupiti namestaj sta cu .
Zato gledam da izaberem najbolje u kolicini novca koji imam a to je boga mi sizifov posao.

Meni je generalno idiotizam dati za prokletu wc šolju i 40.000 din al one koje se meni dopadaju toliko su kostale.

Pa kad shvatis da si dao blizu 1000 evrica za wc solju :roll: stvarno idiotizam .

Dosao moj elektricar i slusa me kako penim oko nekih stvari u wc i pogleda me zbunjeno i kaze :"Alo Miro ovo je bre klonjara" a ja
k035.gif

Back