Mirka postaje agresivna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nece , izdrzljivi su ko buba švabe![]()

Popravi mu ti dva tri zuba - i ostali će onda bolje da te razumeju...![]()
da mu je bilo lakše da je došao juče

A kako se prepoznaju majstori ???
Koji im je osobeni znak ????
Mislim da ne udarim nekog ofucanog mačora greškom posle će da bude da je to ubistvo sa predumišljajem.

plava jakna (radi bolje konfuzije, da ga pomesas sa npr postarom).
kacket obavezan (radi slabijeg raspoznavanja identiteta).
"politika" pod miskom (da upije znoj - najvece su novine hihi).
nosi najlon kesu iz koje vire cetvrt hleba, salama i jogurt.
uvek su mu prljave cipele, a miomirise sire u radijusu od 500 m min.
mobilni mu je sav izlupan, melodija kojom zvoni je ili nokia tune ili neki narodnjak.
hmm, da li je ovo dovoljno?
plava jakna (radi bolje konfuzije, da ga pomesas sa npr postarom).
kacket obavezan (radi slabijeg raspoznavanja identiteta).
"politika" pod miskom (da upije znoj - najvece su novine hihi).
nosi najlon kesu iz koje vire cetvrt hleba, salama i jogurt.
uvek su mu prljave cipele, a miomirise sire u radijusu od 500 m min.
mobilni mu je sav izlupan, melodija kojom zvoni je ili nokia tune ili neki narodnjak.
hmm, da li je ovo dovoljno?

Mirka, zlatna moja, ti se boriš sa majstorima koji ti nisu nikakav rod ni prijatelji.
Mene očekuje žestoka borba sa mojim ocem i mužem. Treba da sredimo potkrovlje pa da ja sa mužem i decom pređem tamo. Treba staviti izolaciju, knauf, podove, srediti postojeću stolariju, kupatilo....Godinama su tamo taložene silne stvari, sve ono što nam je bilo višak na spratu gde sada živimo. I naravno gomila knjiga i časopisa, tatinih lubimaca. Pola jedne sobe je puno knjiga i časopisa. Sve mu diraj ali knjige ne. Sada čekamo da napravi odgovarajuće mesto u prizemlju pa da sve to prebaci tamo, ali sa njegovim zdravstvenim stanjem ko zna kada će to biti. Da ne pričam o stavu radite gore kako hoćete, ali najbolje da bude kako ja kažem. Pa moramo malo da sačekamo da vidi kako će da montira još dva solarna kolektora. Ma ne mogu svega ni da se setim.
Skoro mi je malo puko film pa sam po onom snegu išla da kupujem stiropor i angažovala prevoz, a bebu ostavljam kući sa bakom. I majstore ću ja da tražim.
Moj muž radi samo šta mora i sve mudro prepušta meni. Malodušan je i misli da nemamo finansija za sve to, a i lakše je da sve odluke od izbora materijala do radova donosi neko drugi tj. ja. Ako nešto ne ispadne kako valja biću ja kriva. I još mi traži da jednu malu sobu koju sam namenila da bude garderober prepravimo u lovačku sobu. Stvarno bezobrazluk.
Majstorima možeš da daš otkaz i nađeš druge, ali kako izaći na kraj sa najrođenijima. Čitam tvoje postove i divim se tvojim živcima. Ja ću početi da ujedam jer se još ne pomeram iz mesta. Ti si ipak daleko odmakla.

i da se ljudi dele na normalne i majstore 
, mi smo kuću "tek stavili pod crep", i majstori tek treba da se "usele". Ima li neko da nije imao problema sa majstorima, jer nama su svi obećali da neće kasniti i da se ništa ne brinemo, ali bojim se da su malo zaobilazili istinu!!??