- Poruka
- 11.436
Googlala i ne uspeh da nađem kako se postavljaju potprozorske daske. Zar je moguće da je to tako komplikovano da majstori naplaćuju 10 evrića po prozoru ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Googlala i ne uspeh da nađem kako se postavljaju potprozorske daske. Zar je moguće da je to tako komplikovano da majstori naplaćuju 10 evrića po prozoru ?

Uglavnom kod nas se prisarafi sims a ispod nagura malo pur pene i voziiiiii
Imaš danas čitav spektar tih izolacija i kako se ugrađuju prozori. Da se zabezekneš kako se rade termoprekidi itd. Kod nas nema potražnje za time a nije nesto skupo. Pola srbije nema fasadu jbt...
Uglavnom kod nas se prisarafi sims a ispod nagura malo pur pene i voziiiiii
Moze na vise nacina da se uradi, u Engleskoj sam video da daska ima zljeb, koji se uklapa sa zljebom na profilu prozora, srafi se odozdo za prozor, i onda postavlja zajedno sa prozorom.
pa skoro na svim profilima imas taj zljeb. samo pogledaj roloplastove (inace najveci proizvodjac pvc profila na Balkanu)
Koje znanje majstora, gde su se skolovali? Nigde. Nego su gledali dok neko radi, mesali beton, lepak, malter,, pa tako i oni poceli,
I sta to znaci? Da svako uz malo prakse moze da nauci da uradi bar za svoje potrebe.
Ma kakvi sajmovi, sve imaš na internetu da pročitaš i vidiš. Majstori na ovim prostorima su jednostavno nepismeni i glupi. Ja krenem da govorim šta treba da se uradi a on me začuđeno pita što sam to ne uradim? Idioti.

Јбг повредио си му сујету, он је др. мр. мајстор.