- Poruka
- 11.358
Googlala i ne uspeh da nađem kako se postavljaju potprozorske daske. Zar je moguće da je to tako komplikovano da majstori naplaćuju 10 evrića po prozoru ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Googlala i ne uspeh da nađem kako se postavljaju potprozorske daske. Zar je moguće da je to tako komplikovano da majstori naplaćuju 10 evrića po prozoru ?
Uglavnom kod nas se prisarafi sims a ispod nagura malo pur pene i voziiiiii
Imaš danas čitav spektar tih izolacija i kako se ugrađuju prozori. Da se zabezekneš kako se rade termoprekidi itd. Kod nas nema potražnje za time a nije nesto skupo. Pola srbije nema fasadu jbt...
Uglavnom kod nas se prisarafi sims a ispod nagura malo pur pene i voziiiiii
Moze na vise nacina da se uradi, u Engleskoj sam video da daska ima zljeb, koji se uklapa sa zljebom na profilu prozora, srafi se odozdo za prozor, i onda postavlja zajedno sa prozorom.
Koje znanje majstora, gde su se skolovali? Nigde. Nego su gledali dok neko radi, mesali beton, lepak, malter,, pa tako i oni poceli,
I sta to znaci? Da svako uz malo prakse moze da nauci da uradi bar za svoje potrebe.
Ma kakvi sajmovi, sve imaš na internetu da pročitaš i vidiš. Majstori na ovim prostorima su jednostavno nepismeni i glupi. Ja krenem da govorim šta treba da se uradi a on me začuđeno pita što sam to ne uradim? Idioti.
Јбг повредио си му сујету, он је др. мр. мајстор.