Adaptacija stana od poda do plafona

ne, ali bi bilo lepo da ne generalizujes moju profesiju kad to vec ne radis ni sa svojom :) a sto se taba tice, mislim da nema potrebe da pravim viceve, on ce se sam vec oglasiti kad pojede kokice :)

:think: Mislim milice da treba da citas kako pise a ne kako mislis da pise.

A to koga cu da pominjem i kako moja je stvar pa nek se i admin zove.
Ja cu da pisem a ti ako ti se ne djasvi brisi.
To ti je posao - forumski.

Sad ja idem na "kokice"...ako bi da nastavis ovo prijatno cakulanje strpi se sat, sat ipo da napunim stomacic pa mozemo da nastavimo. :klap:

Ja jos ne vide u svojoj okolini osobu koja je nasla takvog dizajnera.
Vidjala sam one koji rade sta oni hoce ne uvazavajuci zelje investitora, vidjala sam one koji crtaju sta kazes pa onda koji ces mi ti kad to mogu i ja, vidjala sam one koji vicu da da bice bice pa onda ustanovis da pola posla nije odradjeno i jos puno varijacija na temu...al sistem seli dogovorili se, cuo si me, cula sam te, razumemo se uradices najbolje sto moze a neces da mi uzmes 300% vise od realne vrednosti posla...to na zalost ja videla nisam.

obicno citam ono sto je napisano :) ja eto da dodam, nisam ja kriva sto nisi umela da nadjes pravog dizjanera/arhitektu/izvodjaca. kako sejes, tako zanjes, pa ako si ti imala konkretno problem, ne znaci da smo svi takvi kako si opisala u ovom citatu iznad. :)
prijatno :)

Pih...propustila sam fajt :sad2:
a tedoh da kazem da su u poslednjih mesec dana kroz moju kucu prosla tri nazovi izvodjaca radova jerbo sam htela nesto da renoviram
Em sam ih cekala da daju ponudu po nedelju dana em su mi svi tupili nesto sto nema veze sa onim sto ja hocu
I na kraju su dvojica vrlo profesionalo propustila da me obaveste da su u medjuvremenu nasli posao zbog kog ne mogu kod mene da rade u vreme za koje smo se dogovarali
Za ovog treceg se jos ne zna sta ce biti
Pa kako da covek ne poludi ?

Samo da ne nadje dlaku u rucku! :malav:

Ja dosla :zper:
Sita.
Nije bilo dlaka, valjda jer riba nema dlake.
Tu i tamo po neka koska al na koske sam imuna.

Znaci Jelena tako kod tebe...To je zato sto nisi kadra da nadjes pravog.
Namerno te nisam citirala da mozes da brisnes post kad shvatis kako si u stvari ti kriva za situaciju pa da se ne blamiras po forumu.

Dobro ti nije kao meni palo na pamet i temu da otvoris...od koje ce posle nastati ceo podforum...sve zahvaljujuci tom tvom neznanju i blamazi.

Pih...propustila sam fajt :sad2:
a tedoh da kazem da su u poslednjih mesec dana kroz moju kucu prosla tri nazovi izvodjaca radova jerbo sam htela nesto da renoviram
Em sam ih cekala da daju ponudu po nedelju dana em su mi svi tupili nesto sto nema veze sa onim sto ja hocu
I na kraju su dvojica vrlo profesionalo propustila da me obaveste da su u medjuvremenu nasli posao zbog kog ne mogu kod mene da rade u vreme za koje smo se dogovarali
Za ovog treceg se jos ne zna sta ce biti
Pa kako da covek ne poludi ?

lepo, nadjes arhitektu/dizajnera kojeg obavezes da bude nadzor i nadje izvodjaca :)

Zanimljivo je recimo, dajem primer.... Da se svuda u svetu moje mišljenje i diploma jako cene ali kada dodjem ovde u ovu urnebesnu komediju od zemlje, važe potpuno druga pravila:

Prvo, najbolji prijatelji koje poznajem ceo svoj život sami uređuju sa ženom svoje stanove i onda dolaze uplakani kod mene da im izmislim kako da stane tuš kabina od 80 cm izmedju wc šolje i vrata, ili da seku vrata ili da... Kažem a što ne pitaš svoju ženu? Znači ljudi su u srbiji bahato glupi :)

Uvek sam im davao jedan prost savet ali bez greške. Ako nećeš da platiš enterijeristu a ti iskopiraj nečiji stan a to je toliko danas dostupno na internetu i po časopisima ali ni za živu glavu ne menjaj ništa! Ni slučajno! Samo copy paste!

Ali ne lezi vraže, kad se srbendara i njegova žena late šarenih boja i oblika pa krenu da urnišu stan,

Evo pre neki dan mi dolazi drugar i priča kako ce da se bavi fotografijom... Odjednom, nikada nije imao fotoaparat... Ja kažem super, kupi najeftiniji canon za 70 evra kao ja za svaki dan i raspali, ako te drži i ide ti, kupi neki skuplji! Kaže NE! Nisam ja cigan kao ti da kupujem jeftino ja ću neki dslprTrt za 700 evra :lol:
Čovek ne razlikuje boje inače, nije daltonista ali mu slabo ide razaznavanje nijansi...

Ma tuga sve u svemu, nek vam je bog u pomoći :)

Joj kako sam juce i prekjuce poludela.Ma ne mogu vam opisati ljudi bila sam besna kao furija.Da mi je prekjuce majstor bio na dohvat ruke,zgazila bih ga kao vasku,ma implodirao bi pod mojim stiklama.Najavio je da ce doci,u 13h popodne,ja sam jurila da stignem kuci sa posla do tada.Naravno da se nije pojavio,ni tada,ni uopste toga dana.Zvala sam ga nije se javljao,a ja sam lepo sela na telefone,sve moguce..pa okrecem jedan njegov mobilni sa svog fiksnog,drugi njegov broj sa svpg prvog mobilnog,treci njegov broj sa svopg drugog mobilnog..i tako sve ukrug..pa lepo kada mu je doppizdilo da mu svi telefoni besomucno zvone u isti mah,javio se .E onda sam primila na znanje od gospodina da mu se pokvarila bicikla koju sad on mora da popravi.E onda je on cuo od mene-sve lepo po spisku..i da g JA PLACAM,a da ne radi za dzabe,da se nismo cenkali vec kako je rekao tako ce biti,da je u svemu ispostovan i da sada ne zeza vec da dodje kako ume i zna da uradi posao.I da mene ne zanimaju kao i mm njegovi razlozi,jer nismo deca u vrticu da se lazemo.Ako nece on ostatak para dobiti nece,a drugi ce uraditi taj posao i kvit.Juce je dosao i radio ko rob od ujutro do uvece.Ali..ja sam morala da mu stojim nad glavom i da mu govorim-to tu,to tako,ovo onako,ovo hocu ovo necu..ma,mater mu pokvarenu..

Ej bre, srbenda majstor se jedva pojavi a onda se desi da ne nazove da da ponudu pa se ti češi :mrgreen:
To da se ne javi da da ponudu je meni ok, shvatio je da nema kod mene klempe i brze love a čeka ga batina ako ne radi kako treba :mrgreen:

Inače, ja da sam majstor, ne bih nikada uzimao posao ako je poslodavac žena :mrgreen:
Možete da kazete da sam shovinista ali realan život je surov :cool:

Back