mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.427
Dada, pa ono kad malo zabalave govanjca na cevi i pojavi se rđa... Baš se navikne čovek na taj fetiš... A možda ti i kapne u oko ako imaš sreće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koliko sam cula prvo otpadaju sarke, nekad sa vratima odmah, a nekad vrata vise na jednoj (obicno gornjoj). ostatak ide svojim tokom![]()
Evo ukratko iskustva sa formom ideale. Još uvek je rano da se bilo šta govori, ali za sada (dakle prošlo je 7 meseci) orman integra classic i cipelarnik su se pokazali sasvim dobro. Isporučeni su u naznačenom roku, montaža je bila brza i efikasna, sve u svemu sasvim smo zadovoljni. Videćemo kako će se stvari da se dalje odvijaju
pozdrav svima
...ja imam mislim isti taj orman, mrzi me sad da trazim racun, u toku montaze su zaboravili da stave srednju nozicu na donju osnovnu dasku, kako sam nedavno premestala orman
sa jednog kraja sobe na drugi, malo su se vrata spustila....znaci nisam ni znala da nema te nozice....poslala uredno reklamaciju na njihov sajt, odmah ujutro su me zvali, za dva dana
dosao momak, podesio vrata, kako treba, primetio da nema te nozice i to odradio...rekao je da moze opet ako ustreba da se reklamira, da ce oni doci da uade sta je potrebno...
..inace na svaku reklamaciju reaguju bez cimanja, samo je vazno cuvati racune..fiskalni + original...menjala sam 3x jedan isti artikal koji sam kupila kod njih, bez pogovora jer sam
bila u pravu....
...sto se tice njih, mozda nisu neki extra kvalitet, ali koliko para toliko i muzike..ali bar ne zezaju kao ove skupe firme koji vas oderu za neki artikal, a onda ne primaju reklamacije,
ovako bar nekako ispade bolje...
heh...na koje dno je prosecan potrosac pao...
dakle, nije vise bitno ni sto se kupuje krs koji se redovno kvari/lomi dokle god neko dolazi da popravlje/prepravlja/krpi...
kapiram tpoentu tvog posta ali...opet...nekako...huh...

....
...ne znam da li sam trebala da se osetim neprijatno zbog tog tvog kometara,
i da li ti je to bila namera, ako jeste, nisam ne vidim ni jedan razlog za to...
...i da imam mnogo vise para ne bih ih utrpala u skupi namestaj, to treba da
sluzi meni, a ne ja njemu...![]()

ma bre...totalno si me pogresno razumela...
ja sam pisao o prosecnom potrosacu u srbiji i mukama kroz koje mora da prolazi...
valjda je poenta da se kupi stvar koja ce trajati bar neko vreme bez da se stalno cimas reklamacijama bez obzira na cenu proizvoda...
kod nas su i skupi i jeftini proizvodi cesto losi...do te mere je potrosac ubijen u pojam da ce se radovati cak i proizvodu koji je realno krs ali koji ima vredne 'servisere'...
dakle, jos jednom...uopste nije trebalo da se TI osetis prozvanom vec situacija u kojoj su potrosaci u ovoj zemlji...
nadam se da smo se sada razumeli...![]()

Kvalitet forma socijale proizvoda i dalasa je mizeran. Uskoro ce da crtaju od kartona nameštaj i puni sebe da prodaju potrošačima koji su opet, gladnih očiju a slabije obrazovani... Jedan lep začaran krug![]()
Ima veze, kad kupis krevet od iverice i ne pogledash kako je konstruisan i da jednostavno ne moze da izdrzi to opterecenje. Kao i cipelarnik kome su sarke prisrafljene mikronskim srafovima.
Iskreno, mislim da samo totalni idiot moze dva puta da reklamira istu stvar, da bude zadovoljan uvazenim reklamacijama i popravkama, kuckanjem i stelovanjem![]()
Jednom sam usao u onaj " salon" forma socijale u bulevaru revolucije pre par godina. Namestaj izgleda kao da su ga lavovi cepali a ormani iskidani i raspali, ljuljaju se kao palme na vetru![]()
I neko tamo ostavi svoje pare? Treba biti neobrazovan.
, posalji mi tel. i adresu na PP da ti se mogu obratiti a da ne sazna celi forum da sam...takav
Ima veze, kad kupis krevet od iverice i ne pogledash kako je konstruisan i da jednostavno ne moze da izdrzi to opterecenje. Kao i cipelarnik kome su sarke prisrafljene mikronskim srafovima.
Iskreno, mislim da samo totalni idiot moze dva puta da reklamira istu stvar, da bude zadovoljan uvazenim reklamacijama i popravkama, kuckanjem i stelovanjem![]()
Jednom sam usao u onaj " salon" forma socijale u bulevaru revolucije pre par godina. Namestaj izgleda kao da su ga lavovi cepali a ormani iskidani i raspali, ljuljaju se kao palme na vetru![]()
I neko tamo ostavi svoje pare? Treba biti neobrazovan.

Kvalitet forma socijale proizvoda i dalasa je mizeran. Uskoro ce da crtaju od kartona nameštaj i puni sebe da prodaju potrošačima koji su opet, gladnih očiju a slabije obrazovani... Jedan lep začaran krug![]()
Nije, postoje stolari koji po ceni tog krsha forma socijale sklapaju iste te stvari ali mnogo bolje tj kvalitetnije![]()
Cak po meri!
ako mi nadjes stolara koji ce za 5000 da napravi krevet, sa njegovim materijalom, dovedi ga da se udam za njega.![]()

ako mi nadjes stolara koji ce za 5000 da napravi krevet, sa njegovim materijalom, dovedi ga da se udam za njega.![]()

nego...ne znam kako izgleda spavati u nacrtanom krevetu...msm...crtez .za 5 iljade...![]()