Adaptacija stana od poda do plafona

marice, stvarno nije fer. videli smo kucu u nekoliko faza, i sada u ovoj poslednjoj, najboljoj, ti brises:roll:
a svi smo kacili fotke, i niko nije imao problema zbog toga. mislim, ne vidim razlog, narusavamo tvoju privatnost ili sta gledajuci tvoj enterijer:confused:

Poslednja izmena:
Upravo sam pre par meseci zavrsio sa kompletnim renoviranjem stana, i ispalo je svetski, ali uz mnogo pretrazivanja interneta, listanja casopisa , savetovanja, crtanja, obilazenja stovarista i prodavnica.

sve u svemu, ako izuzmemo maltretiranje sa poslovicno neposlovnim i bezobraznim izvodjacima mojih ideja ( majstorima ) zadovoljstvo je bilo ogromno, narocito kada sam video kako je sve ispalo na kraju,

svi kojima treba savet, ili pomoc, izvolite...postao sam profi enterijerista za ovih nekoliko meseci. Neverovatno je, koliko moze da se uradi za 10 puta manje para nego sto vam neko od "majstora" ili " strucnjaka " proceni ili trazi za adaptaciju, samo treba malo volje i vremena

Pozdrav svima.
Sada sam se prikljucila ovoj temi i ne znam da li vec ima nekih linkova ili adresa gde mogu u Beogradu da kupim lep decji krevet, tj. krevet sa pomocnim krevetom tako da preko dana taj pomocni uvucem i dobijem prostor, odnosno jedan krevet za sedenje preko dana. Nemam dovoljno prostora za dva kreveta, za batu i seku, ovo mi deluje prakticno i lepo. Sve sto sam do sada videla ne dopada mi se pa pomozite ako mozete. Unapred hvala.

Pozdrav svima.
Sada sam se prikljucila ovoj temi i ne znam da li vec ima nekih linkova ili adresa gde mogu u Beogradu da kupim lep decji krevet, tj. krevet sa pomocnim krevetom tako da preko dana taj pomocni uvucem i dobijem prostor, odnosno jedan krevet za sedenje preko dana. Nemam dovoljno prostora za dva kreveta, za batu i seku, ovo mi deluje prakticno i lepo. Sve sto sam do sada videla ne dopada mi se pa pomozite ako mozete. Unapred hvala.

nacrtas, ili iseckas iz novina ili skines sa neta, das stolaru i eto :cool:

Back