Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
obozavam animal planet
a po forumima xy kontradiktornih izjava, ne znam...
Maaaa, kad bi verovali svemu što se plasira u medije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obozavam animal planet
a po forumima xy kontradiktornih izjava, ne znam...
Maaaa, kad bi verovali svemu što se plasira u medije....Ali svakako mi u Srbiji ne treba da brinemo o odlaganju štedljivih sijalica pošto još nismo rešili neke jednostavnije probleme.... mislim, koliko nas baca prazne baterije u kantu za đubre?
![]()

Slazem se da ima i jednostavnih stvari koje nismo u stanju da sprovedemo (npr kontejneri za papir su puni drugog djubreta) ali ne mislim da ne treba da brinemo i o odlaganju sijalica, jel se verovatno tom mislju vode i ljudi kojima su papir, staklo, aluminium i ostali reciklazni materijal "stvari o kojima ne treba brinuti, jel ima i vaznijih"...
Izvinjavam se, otisli smo van teme![]()

Ne, ne, nisam na to mislila... uvek ima važnijih stvari... Nego sam mislila šta ti vredi ti da odložiš negde kad sve završava na istoj deponiji.
E, da, izvinjavamo se ostalim forumašima![]()

Hvala Daisy,dala si mi upravo odgovor kakav sam trazila,a to je razlika u ceni klasicno/podno grejanje.Ja uopste nemam dilemu koje je grejanje bolje tj. mislim da je podno u velikoj prednosti, a za tu podlogu cu se jos raspitati da li se ona postavlja u svakom slucaju.Mada mi je cifra od 6000e velika,jer smo mi sada pri uvodjenju etaznog centralnog grejanja sa radijatorima i sa plinskim bojlerom i to ce za 100m2 izneti oko 1500e (doduse ne placamo ruke majstora).

Nemam pojma da li smo mi predplatili ali uzeli smo tri ponude i sve su bile tu negdje, u cijenu je isto uracunat kotao na struju.
Mozda su nama tako puno trazili za klasicno grijanje jer bi islo jako puno rebara ali je bilo neizvodljivo da sve to negdje smjestimo a kucu nikada ne bi zagrijali jer samo u dnevnoj sobi je visina plafona 5 m, u pitanju je galerija sto znaci da je prema gore sve otvoreno i isto tako sve je povezano, hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna, nigdje izmedju prostorija nema vrata.
I ima puno staklenih povrsina, samo u dnevnoj imamo staklo preko cijelog zida tj. 4m duzine.
Nadam se da ce se podno grijanje dobro pokazati da ne bi bilo brrrrrr![]()

kako to super zvuci
Tako nesto nam je dugogodisnji san...a mi u stanu

kako to super zvuci
Tako nesto nam je dugogodisnji san...a mi u stanu
Da nisi negde na forumu mozda stavljala slicice pa da uzivamo u njima?

Nisam jos stavljala slike prostorija ali postavicu kada pocnemo da opremamo, ima samo slika stepenica na nekoj od predhodnih strana.
Ma nije to nista luksuzno samo je po meni funkcionalno, jednostavno volim otvoren prostor sa puno svjetlosti a vidjecemo kako ce na kraju da ispadne![]()

Nisam jos stavljala slike prostorija ali postavicu kada pocnemo da opremamo, ima samo slika stepenica na nekoj od predhodnih strana.
Ma nije to nista luksuzno samo je po meni funkcionalno, jednostavno volim otvoren prostor sa puno svjetlosti a vidjecemo kako ce na kraju da ispadne![]()

Pošto i ja imam stepenište na taj fazon, da je sve iznad dnevnog boravka otvoreno, zanima me, jel imao ko iskustva sa grejanjem?
Sva toplota ide gore, pa se bojim da će nam zimi biti hladno? Ne znam?
Inače dragi moji ljudi, nama završavaju stavljanje parketa dole... ako nam unutrašnja vrata stignu na vreme(gotova su odavno-samo se čekaju neke šarke)... mi useljavamo za nedelju dana!!!!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nek bude i za dve biću srećna!!!)))))))))))))![]()
)Napokon kupila tepihe: ljubicasti za spavacu, bez hodnik, a plavo- braonkasti za dnevni deo. Kazite mi dali sam potrefila za dnevni deo- stavila sam da se vidi i zuta kuhinja...
uzela tanke viskozne, lepse mi se uklopili od debelih vunenih( 5 puta nosila tepihe u stan i nazad)

Ma nisi ti nosila tepihe,nego muz jadnik.Sve mi je to poznato.![]()
Napokon kupila tepihe: ljubicasti za spavacu, bez hodnik, a plavo- braonkasti za dnevni deo. Kazite mi dali sam potrefila za dnevni deo- stavila sam da se vidi i zuta kuhinja...
uzela tanke viskozne, lepse mi se uklopili od debelih vunenih( 5 puta nosila tepihe u stan i nazad)
Prvi mi je najlepši...
Drugi je lep, boja je super...
Dok treći mi se lično ne sviđa, jer je siv... ali svako ima različit ukus...![]()

i meni je prvi ljibicanstven
treci je plavo- braon( ja volim tamne boje) i jutros kada sam usla u sobu- uklopio se
evo, da se vidi

kakva je situVacija sa grijanjem kada ga testirate posto je i mene malo strah da cemo se smrzavati 

To je najvaznije, da se sve fino uklopilo
Meni svi lijepo izgledaju
Nego Cicak pomenu da treba da se useli i iskreno se nadam da se to do sada desilo, pa hajde sapni mikakva je situVacija sa grijanjem kada ga testirate posto je i mene malo strah da cemo se smrzavati
![]()

Kako to misliš "osvežavanje fugni" po kupatilima??!
ne bi ti rekla za 5 eura...
ali pretpostavljam da još jednom pređu sa tankim slojom fug mase...Šalim se...
Pa iskreno ne znam tačno...ali pretpostavljam da još jednom pređu sa tankim slojom fug mase...
Ti majstori su nam odlični, tako da sam opuštena, znam da će biti dobro... pedantni su jako...
Kad ih osvežimo, javljam tačno...![]()
Na moju opasku da prefuguju ponovo- rekli mi da to ne ide baš tako i da bi trebali da obijaju tu fug masu kako bi postavili novu...Ja čekam da mi reše problem...