Adaptacija stana od poda do plafona

ja sam pre 4 godine kupila Midea masinu za sudove i vi su me kritikovali sto nisam uzela Candy ili Bosh ili Gorenje...
u isto vreme su tri moje prijateljice kupile gorepomenute...
za te cetiri godine moja nije radila samo u vreme godisnjih odmora (kad nismo kod kuce) inace je nekad ukljucujem i po dva puta dnevno...a njihove su listom obilazili majstori bar po dva puta godisnje

A 'ta je to ako smem da pitam? :think:

vrsta ravne ploče koja greje onoliko deo prostora koliki zauzima poszuda stavljena na nju. E pa zato je i posuđe specijalno tj mora da u dnu ima dosta gvožđa.
Bar tako Mali Perica zamišlja indukcionu ploču na osnovu svega što sam čitala i to posuđe je bilo jedan od razloga (manji) odustajanja od nje a drugi veći što je nije bilo u prodaji kada je meni trebala a i prodavci ama baš ništa ne znaju da kažu.

Za običnu ravnnu ploču tz. senzorsku su mi u gorenju tvrdili da ne sme cepter šerpe da se stavljaju:dash: u drugoj radnji (metalčevoj) da samo cepter moraju i sl.
Istina je da mogu bilo kakve šerpe koje imaju zaista ravno dno jer ako dno nije ravno onda nikad da se skuva...

vrsta ravne ploče koja greje onoliko deo prostora koliki zauzima poszuda stavljena na nju. E pa zato je i posuđe specijalno tj mora da u dnu ima dosta gvožđa.
Bar tako Mali Perica zamišlja indukcionu ploču na osnovu svega što sam čitala i to posuđe je bilo jedan od razloga (manji) odustajanja od nje a drugi veći što je nije bilo u prodaji kada je meni trebala a i prodavci ama baš ništa ne znaju da kažu.

Za običnu ravnnu ploču tz. senzorsku su mi u gorenju tvrdili da ne sme cepter šerpe da se stavljaju:dash: u drugoj radnji (metalčevoj) da samo cepter moraju i sl.
Istina je da mogu bilo kakve šerpe koje imaju zaista ravno dno jer ako dno nije ravno onda nikad da se skuva...

Ili jednostavno koristite plinski sporet i problem resen i sve se ocas posla skuva :)

e zene kad ste vec kod sporeta,ima li neka ideju sta da radim sa sporetom sa ravnom plocom kome je ta ista ploca pukla,rerna radi,da li znate nekog ko otkupljuje takve sporete,ili mozda da nosim negde na reciklazu,koja je procedura oko toga i sl

Veliki broj majstora koji se bave popravkom bele tehnike otkupljuje staru, renovira i prodaje.. Valjda je tako i sa štporetima.Probaj,pozovi neki servis, nekog majstora...

a zasto, sta im fali? zar su pp bolji???

Moj je katastrofa za održavanje...
Još neka prljavo bela boja... uvek izgleda neuredan...
A debeo je, sunce ti poljubim... pa se nakupi prašina u njemu...
Moj se i posle neke 3 godine još uvek linja... ko neka seoska kuja...

E sad, možda on ima i svojih prednosti ali ja znam da takve za kuću neću kupiti sigurno...

Back