Adaptacija stana od poda do plafona

Kupili danas ovu garnituru... u Lesnini...
Samo ja imam 10 jastučića, 5 svetlih i 5 braon, sa nekim radom...:D

Lepo je, svidja mi se...

Mi smo se pre 4 dana uselili u novom stanu, sve je manje vise opremljeno ali jos nemamo krevet za spavacu sobu pa evo sada gledamo neke modele...

Danas smo narucili krevetac za nasu bebicu, izgleda otprilike ovako http://www.3suisses.be/lit-de-b-eacute-b-eacute--a80u7931-fr-ap.html ali je u baby pink boji i malo kraci, cini mi se... :think:

Lepo je, svidja mi se...

Mi smo se pre 4 dana uselili u novom stanu, sve je manje vise opremljeno ali jos nemamo krevet za spavacu sobu pa evo sada gledamo neke modele...

Danas smo narucili krevetac za nasu bebicu, izgleda otprilike ovako http://www.3suisses.be/lit-de-b-eacute-b-eacute--a80u7931-fr-ap.html ali je u baby pink boji i malo kraci, cini mi se... :think:

preslatko :flert:
e tico, uzivaj dok si tamo, bar namestaja, lepog, kvalitetnog, dizajnerskog, fenomenalnog, imas na svakom cosku... ah pariz... :bye:

Prve dve su predlozi našeg dizajnera enterijera(:roll::lol:)... koje ja nisam prihvatila, jer nisu u stilu ostatka prostora, ali su extra...
Treća i peta su sa interneta... sajt getdecorating.com... mislim...
A četvrta Ambijental...:D

Secam se ovih slika 1, 2 i ranije si stavljala i tad sam pomislila da je bruka kako je dobro al sad kad gledam dodje mi da zaplacem kakvih divnih soba ima :D

Nekako oduvek zelim ogromantnu spavacu a opet nemam :sad2:

Joj ima tako diiivnih soba

400_F_5839317_5FSPuoK3SR1t33JrGos8fyKzab5SMBpH.jpg
alex22.jpg
altair.jpg

bset_dream.jpg
d944i26839h161728.jpg

Tiki, meni je ova druga najlepša... mada mi je i slika 3 iz druge grupe extra...
Ja bih ti samo preporučila ako uzimaš npr. ovu drugu, da poručiš bez ovog drvenog dela kod nogu, i uvek gledaj da ti dušek ne bude manji od ležaja jer ti imaš malu dečicu, a ona vole da skaču po krevetu, pa lako mogu da se udare...
Ovo ti govorim jer moj dever ima neki prelep br.krevet, ali onaj moderan fazon, dušek mu manji od kreveta(tj.ima ono drvo okolo-ako me razumete)... i kad su dobili bebu, pa je počela da puzi o jadu su se zabavili sa tim, mali se non stop udarao...

Javi šta si odlučila...:D
To je garnitura tango, atlas uzice, jel tako? mi smo je videli u eurosalonu, bila je preko 100.000din. Koliko ste je vi platili? u kojoj lesnini je to bilo?

Jeste...
U Lesnini, na Temerinskom putu(kod Mege)... u Novom Sadu...
Platili smo je 99.990,00 dinara...:D

Back