kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Pa imaš sekti i na našim prostorima...samo se malo raspitaj...pa ćeš lepo proći.
U bre,ne znas ni da se salis!Ako biti vernik znaci biti dosadan i namrgodjen,daleka ti lepa kuca!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imaš sekti i na našim prostorima...samo se malo raspitaj...pa ćeš lepo proći.
Može se i tako reći. Ali to nije centralno pitanje, koliko je njihov način života. Sve monoteističke religije pozivaju na moralan život. Dok to ne pronalazimo kod politeističkih religija....koje pozivaju na nemoral, prinošenje žrtvi, orgijanja i šta sve ne.
Pa to su evolucionističke priče, koje se klasiraju u javnost. Zašto baš Kinu? Zašto vulkan u Indoneziji?
Mislim da nije prikladno da se majka troje dece na ovaj način šali. Zna se koje su granice šale...ako si ti tako navikla da se šališ ok.U bre,ne znas ni da se salis!Ako biti vernik znaci biti dosadan i namrgodjen,daleka ti lepa kuca!
U Bibliji takođe piše da nema Boga.Dok u bibliji pronalazimo ćerke koje spavaju sa svojim ocem, ljude koji predaju svoju ćerku besnoj rulji da je siluje i ubije, uništenje celih gradova, istrebljenje celih naroda, masovno ubijanje dece, boga koji traži od oca da žrtvuje svog sina, boga koji opklade radi dozvoljava svom protivniku da uništi vernog božijeg slugu i slične divote. Koga ti foliraš ovde?

Ok...ako je tebi to pristojno da veruješ, veruj.Pa zato što su to TRUSNA PODRUČJA, na mestima gde se spajaju i taru tektonske ploče, do čega se došlo istraživanjima, bušenjima, svrdlanjima, proučavanjem tokom veoma dugog niza godina.
U Bibliji takođe piše da nema Boga.
Mogao bi @dejann da ti odgovori na ova pitanja.![]()
Ok...ako je tebi to pristojno da veruješ, veruj.

Psalmi 53 poglavlje.Gde tačno u bibliji piše da nema boga? Koja knjiga, glava, stih?
Pa nema ništa...u tome i jeste problem."Pristojno"? Šta tu ima "pristojno"?![]()
Psalmi 53 poglavlje.
Pa nema ništa...u tome i jeste problem.
Reče bezumnik u srcu svom: Nema Boga;
4 Bezbožnik u obesti svojoj ne mari za Gospoda: "On ne vidi." Nema Boga u mislima njegovim.
Imaš je na netu.Samo da uzmem bibliju.
Pa meni nema...ti kako hoćeš.A zašto tu nema ničeg pristojnog?
Sa namerom.Psalam 53, prvi stih:
što se poklapa sa Psalmom 10, četvrti stih:
Dakle, ne piše da "nema Boga", već da je bezumnik u srcu svom rekao da nema Boga. Zašto lažeš?
Sa namerom.
Pa ti si mnogo šta izneo iz konteksta...pa sam ja samo uzvratio.
Kao prvo, mislio sma da si upoznat sa ovim stihom, gde se kaže "nema Boga", i to kada se izvadi iz konteksta, neko bi rekoa, vidi Biblija kaže da Bog ne postoji. Ali potrebno je da pročitaš nastavak, ili ceo kontekst, celu knjigu...da bi razumeo.Lažeš sa namerom? Pa ti si pravi hrišćanin i vernik, nema šta.
Kao prvo, ja apsolutno ništa nisam izneo iz konteksta (primer, citat?), dok se ti, evo vidimo, namerno služiš lažima. I očekuješ da te bilo ko posmatra kao ozbiljnog sagovornika?
Kao prvo, mislio sma da si upoznat sa ovim stihom, gde se kaže "nema Boga", i to kada se izvadi iz konteksta, neko bi rekoa, vidi Biblija kaže da Bog ne postoji. Ali potrebno je da pročitaš nastavak, ili ceo kontekst, celu knjigu...da bi razumeo.
Npr. kažeš: "boga koji traži od oca da žrtvuje svog sina". Ovo je deo gde je Avram krenuo da prinese kao žrtvu svog sina Isaka. I ti kao nepoznavalac cele proče, ovo vadiš kao dokaz da Bog traži od ljudi da pronose ljudske žrtve. I sad ja treba da ti crtam zašto je Bog naredio da Avram prinese svog sina.
Ukratko: Avram je ceo život tražio od Boga da vidi dan Gospodnji (Isusov dolazak...misli se na Njegovo rađanje i žrtvovanje), i Bog mu to pokazuje na jedan specifičan način. Da ne odugovlačim, nadam se da razumeš.

Ljudi jel znate vi kada je napisana Biblia? Od tada do danas bila je prepravljana ko zna koliko puta kako je kome vladaru bilo po volji.. To sto pise u Bibliji je tako nastelovano da se svaka rec moze tumaciti na 5-6 nacina kako je kome volja.
Nisi me razumeo oko Avrama.Naravno da sam upoznat sa celom pričom o Avramu. I o Jovu, na primer. Pitanje je zašto bog uopšte traži takve žrtve i iskušava svoje vernike na taj način? Možda je nesiguran u sebe ili se boji da bi oni koje iskušava mogli da se obrate drevnijim, još i tada kao i danas zaboravljenim bogovima (ne od svih)?
Ljudi jel znate vi kada je napisana Biblia? Od tada do danas bila je prepravljana ko zna koliko puta kako je kome vladaru bilo po volji.. To sto pise u Bibliji je tako nastelovano da se svaka rec moze tumaciti na 5-6 nacina kako je kome volja.
Pisana je nekih 1600god. (od 1513god. p.n.e. do 98god. n.e.)Ljudi jel znate vi kada je napisana Biblia? Od tada do danas bila je prepravljana ko zna koliko puta kako je kome vladaru bilo po volji.. To sto pise u Bibliji je tako nastelovano da se svaka rec moze tumaciti na 5-6 nacina kako je kome volja.
Pravoslavlju je epicentar Biblija...e sad što ste se vi moderni "pravoslavci" od nje odvojili, i prihvatili paganske doktrine...to je druga stvar.Па ко каже да је православнима епицентар Библија? Нама је меродавно искуство Бога Тројице чије енергије светости искуствујемо. Благодат је епицентар.