Adam i Eva..?

Ne pitaj gluposti plzzz!! lol

Ja ti pricam ljudski a ti se smej koliko hocesh :P

Kako nije trebala da radja ..kada je Bog rekao: Radjajte se i Mnozite i napunite Zemlju ??!?!

Malo pre si rekao da je rodila sinove tek po izlasku iz Edema?Pa sam zato zakljucila da nije bilo predvidjeno u Raju da se mnoze,vec je taj" dar"dobila tek kad je zgresila,mislim sa jabukom!

Malo pre si rekao da je rodila sinove tek po izlasku iz Edema?Pa sam zato zakljucila da nije bilo predvidjeno u Raju da se mnoze,vec je taj" dar"dobila tek kad je zgresila,mislim sa jabukom!

Pa trebalo je u raju da se mnoze i radjaju ..zato ih je Bog blagoslovio :)

A to sto su u medjuvremenu zgresili ..to je njihova krivica

I zato su proterani :)

I da su imali dece u Edemu i da su isto ucinili ..Bog bi ih opet proterao iz Raja i desilo bi im se isto ko sada

Bog moze sve da ucini bilo gde i bila kada i bilo kako ..nema granice za njega :)

jel ti pripadaš grupi hrišćana koji bibliju shvataju kao metaforu ili je shvataš bukvalno?

Shvatam je onako kao sto pishe u njoj ..ne trazim skrivene poruke u njoj

Jer da Bog zeli nesto sakriti od ljude

nebi to ni javljao prorocima da pisu i da ljudi saznaju

Sve sto pise je jasno i lako razumljivo ..onom ko ima razuma naravno :)

Shvatam je onako kao sto pishe u njoj ..ne trazim skrivene poruke u njoj

Jer da Bog zeli nesto sakriti od ljude

nebi to ni javljao prorocima da pisu i da ljudi saznaju

Sve sto pise je jasno i lako razumljivo ..onom ko ima razuma naravno :)

hahahaha Ti Si Novi Mesija. padam na kolena pred ovim postom LOOOOOOOOOOOOOL

Poslednja izmena:
Ne Bog nije stvorio sve za 7 dana ljudskih nego Bozijih 7 dana

Za Boga je 1000 god kao jedan dan :)

hm, ako je shvataš onako kako piše u njoj i ne tražiš skrivene poruke u njoj, odakle ti onda ideja o božijim danima. gde to piše u bibliji?

za potop mi takođe odgovori, da li se desio bukvalno onako kako piše u bibliji ili se potop desio kao metafora za nešto?

hm, ako je shvataš onako kako piše u njoj i ne tražiš skrivene poruke u njoj, odakle ti onda ideja o božijim danima. gde to piše u bibliji?

za potop mi takođe odgovori, da li se desio bukvalno onako kako piše u bibliji ili se potop desio kao metafora za nešto?

Pishe u Isaiji valjda ..nemogu se setiti tacno gde ali siguran sam da pise

..puno puta sam to procitao ...da su 1000god za Boga kao 1 dan za ljude :)

Potop se desio ..zato sto je Bog hteo da unisti Zlo covecanstvo i zbrise gresne ljude sa zemlje

Pise ti u Bibliji lepo i detaljno zasto i kako ..samo procitaj polako i bez zurbe :)

Potop se desio ..zato sto je Bog hteo da unisti Zlo covecanstvo i zbrise gresne ljude sa zemlje
Pise ti u Bibliji lepo i detaljno zasto i kako ..samo procitaj polako i bez zurbe :)

još jednom mi potvrdi da li se potop opisan u bibliji desio bukvalno tako kako je opisano? čisto da znam koji arsenal pitanja da potegnem na tu temu :lol:

još jednom mi potvrdi da li se potop opisan u bibliji desio bukvalno tako kako je opisano? čisto da znam koji arsenal pitanja da potegnem na tu temu :lol:

Za mene je bio pravi Potop ..a za tebe su mozda i Gole zene padale sa neba ..:lol:

Sve zavisi od toga kako tvoj mozak prihvata stvari :P

Potezi sta ocesh ..Istina ce na kraju pobediti ..kao uvek do sada :)

Pa trebalo je u raju da se mnoze i radjaju ..zato ih je Bog blagoslovio :)

A to sto su u medjuvremenu zgresili ..to je njihova krivica

I zato su proterani :)

I da su imali dece u Edemu i da su isto ucinili ..Bog bi ih opet proterao iz Raja i desilo bi im se isto ko sada

Bog moze sve da ucini bilo gde i bila kada i bilo kako ..nema granice za njega :)

Pa koliko su boravili u Raju,tri dana,pa nisu stigli tamo da se mnoze?

Back