ADA gradic na obali Tise

Zna li neko kad ce biti zavrsen most (prilazi...) Kikinda - Ada ??

Od nasipa do nasipa krajem godine :?::?::?:.

Prilazni putevi treba da se rade iduce godine ,ako se dobiju sredstva iz pokrajine i republike . A pravac MOl - B.topola je uradjen na duzini od 6 km ( 4.5 km asvalt 8m sirine , i 1.5 pod asvalt ) .

Sa banatske strane se nezna jos nista kad ce poceti radobi na pravcu ka kikindi

Od nasipa do nasipa krajem godine :?::?::?:.

Prilazni putevi treba da se rade iduce godine ,ako se dobiju sredstva iz pokrajine i republike . A pravac MOl - B.topola je uradjen na duzini od 6 km ( 4.5 km asvalt 8m sirine , i 1.5 pod asvalt ) .

Sa banatske strane se nezna jos nista kad ce poceti radobi na pravcu ka kikindi

Radovi na mostu obustavljeni, isto kao i na obilaznici oko Ade ,kao i na prilaznim putevima .

Reka u prolece
Tisa .jpg

I konacno 25.12 leta gospodnjeg 2011 ,otvori g-din Pajtic most .

Otvori ga al znajte sledece :

Most i pristupni put nema rasvetu.
Bela linija nije izvucena .
Kruzni tok nije zavrsen
Ko ima kamen u bubrezima nek se provoza putem ( Ada ) - Kruzni tok -- Padej . Sigurno ce mu ispasti jer asvalt nije tako izgledao ni 1945 kad su se nemci povlacili i za sobom sve unistavali .
Strelicaste table usmerivaca na kruznom toku nema .

A ostalome govore slike iz priloga

:rtfm::rtfm::dash::dash:
Slika015_resize.jpg
Slika014_resize.jpg
Slika013_resize.jpg
Slika012_resize.jpg
Slika009_resize.jpg

Bila sam pre neki dan sa drustvom na bazenima, stvarno je lepo imaju kao park, postavljeni su stolovi i stolice, ima cistina gde se mozete "raspakovati" i uzivati u letu ^^
Bazeni su super, imaju dva "decija" i jedan veliki, koji opet ima plici i dublji deo, i sve je tako leeeeepo :D navodno pored bazena ima i zoo vrt tamo nisam bila ali ako budem u prilici otici cu :D Ne znam da li postoji tako nesto ali kad bi se napravio neki hotel tamo i jos malo se doterala okolina Ada bi bila raj za turiste :D

Bila sam pre neki dan sa drustvom na bazenima, stvarno je lepo imaju kao park, postavljeni su stolovi i stolice, ima cistina gde se mozete "raspakovati" i uzivati u letu ^^
Bazeni su super, imaju dva "decija" i jedan veliki, koji opet ima plici i dublji deo, i sve je tako leeeeepo :D navodno pored bazena ima i zoo vrt tamo nisam bila ali ako budem u prilici otici cu :D Ne znam da li postoji tako nesto ali kad bi se napravio neki hotel tamo i jos malo se doterala okolina Ada bi bila raj za turiste :D

Hotel postoji u centru , a pored bazena postoji sportsko odmaraliste koje pretezno zvrji praznoi, i ima dvokrevetne sobe .Odmah pored je i restoran .Sve na 2 minuta od bazena. ZOO postoji al su opcinski oci otkazali pomoc istom i sada tavori sa vrlo malim izborom zivotinja .

U samom parku je decije igraliste i neka nazovi trim staza koju su domaci huligani malo ""restaurirli""

Al postovana gospodjo ipak je ovo lepse

044_resize.jpg

013_resize.jpg

Godjite nam opet .:bye::bye::klap::klap:

Ćao svima!
Uređujem potal Upoznaj Srbiju i imamo neke informacije o Adi. Skoro mi je zapala za oko jedna lepa manifestacija Dan starih zanata, pa sam odlučila da malo više ljude informišemo o Adi i okruženju!
Pogledajte šta mi imamo od manifestacija koje se dešavaju kod vas, pa možete slobodno da dodate ako ima još nešto zanimljivo!
Manifestacije Ada
!

Možemo li fotografije koje su ovde postavljene iskoristiti i postaviti na naš sajt u cilju promocije Ade?
Ako imate neku zanimljivu priču, slobodno mi pošaljite a mi ćemo je dalje prosleđivati ljudima koji žele da upoznaju Srbiju.
Preporučite nam restoran, smeštaj, izletište..
Pozdrav svima!

Back