AD - losa koncentracija i pamcenje ...

Poruka
8.016
Pijem oko 2 god. Seroxat ,smanjujem ga ,trenutno na min dozi 1/4 izjutra ,prvenstveno zbog anxioznosti ,ksalol ubacim ponekad ali u poslednje vreme mi je sve manje potreban... Pre lekova sam bio jako anxiozan ali sam mogao upamtiti ,danas pod lekovima kada nisam anxiozan to ide jako lose.Od kada sam poceo sa lekovima mentalne mogucnosti su opale,to nisam ja.Citam po netu dosta toga, misli mi uglavnom lete ,ma koliko se trudio da upamtim sta pa i jednu recenicu ,tesko i nikako.
Moj lekar nema neko resenje osim tog citanja knjiga... Ima li ko od Vas slican problem ili je resio ? tnx

Možda će ti zvučati čudno ali da li si probao meditaciju? Evo neke koristi meditacije.
Zdravstvene prednosti meditacije:

- Meditacija smanjuje napetost, anksioznost i depresiju
- Poboljsava koncentraciju
- Daje energiju, fleksibilnost, smirenost
- Opusta misice
- Regulise funkciju disanja i rad srca
- Snizava krvni pritisak
- Ublazava bol
- Regulise znojenje

Šta misliš o tome?

Pijem oko 2 god. Seroxat ,smanjujem ga ,trenutno na min dozi 1/4 izjutra ,prvenstveno zbog anxioznosti ,ksalol ubacim ponekad ali u poslednje vreme mi je sve manje potreban... Pre lekova sam bio jako anxiozan ali sam mogao upamtiti ,danas pod lekovima kada nisam anxiozan to ide jako lose.Od kada sam poceo sa lekovima mentalne mogucnosti su opale,to nisam ja.Citam po netu dosta toga, misli mi uglavnom lete ,ma koliko se trudio da upamtim sta pa i jednu recenicu ,tesko i nikako.
Moj lekar nema neko resenje osim tog citanja knjiga... Ima li ko od Vas slican problem ili je resio ? tnx

zaista ne razumem zashto to pitash ovde, kao da bi nechije eventualno iskustvo moglo biti od pomoci?
ako si krenuo putanjom medikamenata i konsultacija sa lekarom, znachi nisi mogao sam da reshish problem, onda je jedina opcija da tako i nastavish....razgovor i smanjenje doze, ukoliko je moguce...
jedno je zez , drugo je shizz sa ozb lekovima ...

Kada mi je devojka umrla pre 3 godina pio sam po dva antidepresiva ssri i triciklicni,rivotril kod nesanice i anksioznosti i leksilijum,povratilo me veooma.sad ih vise ne pijem.

Back