Aci Srbinu okrenuli leđa EU, Ameri, Turci a bogami i Rusi

Спољно политички статус је све! Гледао сам огромне депоније у центру Приштине, највећа је била испред Врањевца, па доживеше да их пола света сматра "државом". Депоније су у међувремену нестале. Нека Србија врати свој интегритет обрачуном са АВ хоботницом, а Градска чистоћа ће за недељу дана да отера "Ћаћиленд" на сметлиште историје.
Pogrešan redosled radnji
Obračun sa AV počinje upravo tu u Ćacilendu.
Ćacilend je njegovo utvrđenje.
srušiti pod hitno

I Vujadin Savic je okrenuo ledja, ali transvestitu

Pogledajte prilog 1799586
За Милошевог вакта дође му на потврду пресуда локалног суда се та и та због неморала осуђује на каштиговање. Милош поништи пресуду једном реченицом "Ми се у туђу је*ачину не мешамо".

moz jedino da se zali aleksu sa AI i sa njim da emotivno prica kako ga niko ne razume i da su ga svi izdali, jer je jedino aleks pun razumevanja za svakake ljudske budaletine i njihove debilne probleme.

Саће да га затворе са свих страна - следи експрес лонац и терминална фаза !

Вадиће се да су плаћени блокадери и студенти криви за све - народе издржи санкције и слом државе !

Вадиће се да су плаћени блокадери и студенти криви за све - народе издржи санкције и слом државе !
ko zenama, uvek je neko drugi kriv a nikako one jadne same nisu tome nijednim svojim postupkom doprinele :lol:

najbolje ono od juce da su za poraz od siptara u pikanju lopte i za to krivi studenti :hahaha:

То би ме било баш брига, него је проблем што ће и народ и државу повући у своју провалију
bajo moj mi smo vec na dnu bunara a da nismo toga ni svesni.

videces kad se sazna da ovaj vise nije u srbiji sta ce se desavati u ovoj nasoj drzavi. to ni najmudriji ne moze da prptpostavi koje ce razmere imati. post gadfijevska libija moze biti jedna od varijanti, po meni blaza jer je ovde mnogo gora podela oko svega.

Сарађују опозиција и Вучлер заједно на демиџ контроли презадужене сиротиње... Биће поледица за обоје

bajo moj mi smo vec na dnu bunara a da nismo toga ni svesni.

videces kad se sazna da ovaj vise nije u srbiji sta ce se desavati u ovoj nasoj drzavi. to ni najmudriji ne moze da prptpostavi koje ce razmere imati. post gadfijevska libija moze biti jedna od varijanti, po meni blaza jer je ovde mnogo gora podela oko svega.

Ako ide za Dubai bilo bi pristojno da povede i narod za sobom !

Ako ide za Dubai bilo bi pristojno da povede i narod za sobom !
ne znam kako ce oni njegovi nevaspitani divljaci da tamo prodju jer tamo za bacanje papir na ulici ides u murdelj.

zamisli kad zapevaju bajine pesme ili pocnu za bozic da vuku neke borove ili pale gume na ulicama dubaia ko u novom sadu sto su kako kazu radili "starosedeoci" :hahaha:

ne znam kako ce oni njegovi nevaspitani divljaci da tamo prodju jer tamo za bacanje papir na ulici ides u murdelj.

zamisli kad zapevaju bajine pesme ili pocnu za bozic da vuku neke borove ili pale gume na ulicama dubaia ko u novom sadu sto su kako kazu radili "starosedeoci" :hahaha:

U Sr.Mitrovici su zasrali sve ulice !

Russian GIF

Najpogibeljnija Vučićeva orijentacija bila je orjentacija po sistemu „dobro jutro čaršijo na sve četiri strane“ u kojoj je Vučić pokušavao da malo bude u zagrljaju „ruskog medveda“, malo u kandžama „kineskog zmaja“, malo u sedlu Ujka Sema, prenebregavajući Brisel, jedinu ispravnu adresu na koju je je ova zemlja po svim osnovama upućena. Rezultat je, kako se sada
ispostavlja, čista katastrofa. Tramp Srbin je uzvratio ogromnim carinama na robu i sankcijama NIS-u, Putin ne pokazuje nameru da bude kooperativan i nađe se slovenskoj srpskoj braći žrtvujući svoje interese a pripretio je da ni gasa neće biti od Nove Godine, Brisel udara kvote i ogromne poreze na srpski čelik sa kineskim pečatom, dok brat Si ubrzano računa da li mu se posao po Srbiji pod ovim uslovima isplati i ako račun pokaže da gubi, bez problema će zaboraviti „čelično prijateljstvo“ i od njega će ostati samo katanci na borskim rudnicima i
smederevskoj železari. Plus „jatagan u leđa“ od strane „velikog prijatelja“ Redžepa Tajipa Erdogana koji je naoružava Albance na Kosovu, preteći da će biti belaja ukoliko bude problema na Kosovu, Sandžaku i Bosni.
Uhvaćen u mišolovci čiju dasku da skroz ne padne drži čačkalica, Vučiću je ostalo da konstatuje kako dolaze „veoma teška vremena...

Vučić predsednik Ćacilenda i okoline se godinama javno hvali odličnim odnosima sa svima od Australije do Amerike. Moj brat Si, moj brat Erdogan, naš velki prijatelj Makron! Tramp Srbin naš prijatelj! Moja sestra Merkel, moj tata Musliju.. moj odličan prijatelj Kurti, moj brat Rama ...

Šta se desilo da su mu svi sem Kurtija okrenuli leđa?

Ameri sankcije i takse najveće Srbiji, tamo na onom samitu nisu hteli ni na večeru da ga pozovu, nije bilo mesta za njega nego mu naručili čizburger iz Meka i poslali ga u hodnik da jede.. EU ga odjbala maksimalno, Erdogan naoružao Kosovo... evo i Rusi neće da ga slušaju pa kuka kako su ga i oni razočarali!

Da li je vreme da spoljnu diplomatiju ponovo preuzme Dačić kome je to bolje išlo.. pevao je Osman Agu Erdoganu i ovaj nas nije dirao.. plus su bratski Esvantini i Zelenoortska ostrva dok je mali Sloba bio glavni za odnose sa inostranstvom povukli priznaje Kosova!
Jel zbog utakmice?
Pa jbg... sport je to...
Ko ne ume da gubi nek se pokrije jorganom

Šta rade sa ovima koji prosipaju fekalije na stranačke
prostorije i ruše kontejnere?

За Милошевог вакта дође му на потврду пресуда локалног суда се та и та због неморала осуђује на каштиговање. Милош поништи пресуду једном реченицом "Ми се у туђу је*ачину не мешамо".
Nije bio toliko licemeran, znao je šta je i sam sve prevrnuo.

Back