Achtung Wehrmacht

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Отац ми је Католик,ја сам Православац.То ћу бити до краја живота.

е видиш, ја католике ценим, а унијате презирем.
а германофил сам већи од тебе!
немачка историја не почиње са Хитлером. он јој је највећа срамота коју никад опрати неће.
Немци су велики народ! њихов допринос светској цивилизацији је немерљив.
имали су веће философе од старих Грка, а веће композиторе од Италијана.
а ти си нашао најгоре што се у том народу закотило да промовишеш.. тиме само вређаш ту велику нацију.

е видиш, ја католике ценим, а унијате презирем.
а германофил сам већи од тебе!
немачка историја не почиње са Хитлером. он јој је највећа срамота коју никад опрати неће.
Немци су велики народ! њихов допринос светској цивилизацији је немерљив.
имали су веће философе од старих Грка, а веће композиторе од Италијана.
а ти си нашао најгоре што се у том народу закотило да промовишеш.. тиме само вређаш ту велику нацију.
Eto i da se i sa tobom brate jednom složim.

Unijate svi brate mrze, a unijati opet mrze sve.
Ali na tim prostorima od sviju njih najviše su n.a.j.e.b.a.l.i. Jevreji.

I pusti ovog klampfet klampfeta - prvi pravoslavni Švabo poslije fon Lera .., a ne moram da ti pričam šta nam je Ler uradio.

Čim su preživjeli oni koji su te nadojili sa nebulozama koje prosipaš po forumu, to znači da nije bilo dovoljno.

Trebalo je bombardovati jače.

ја сам антифашиста, али ово као да је из Хитлерових уста изашло, као да од тих бомби, и окупаторских и савезничких, није гино наш народ..

najgore su prosli Maribor,Slavonski brod i Zadar.....oni nisu u Srbiji

знаш колко ми се *ебе како су прошли Марибор и Задар!
Задар после рата припаде Хрватској, као и цела Истра и острва.
а Словенија поред свих проширења замало да добије и Трст.
а шта је добила Србија за сву проливену крв и жртве??
добила је *урац.. а није боље ни заслужила кад се за суву грану ухватила.

Čim su preživjeli oni koji su te nadojili sa nebulozama koje prosipaš po forumu, to znači da nije bilo dovoljno.

Наравно, требало је да од Београда камен на камену не остане. Можда би то било и боље за овај тупави народ, схватио би неке ствари.

Наравно, требало је да од Београда камен на камену не остане. Можда би то било и боље за овај тупави народ, схватио би неке ствари.

то су они што су по Европи потписивали којекакве петиције и лобирали да се Србија бомбардује 1999. год.
то је она иста Хитлерова логика, која у разним видовима и мозговима још увек живи.. па се повампири кроз којекакве крволоке жедне српске крви.

А англо-америчка авијација десет пута више + злочини копнених "савезничких" трупа,нарочито оних обојених.

Zločini "obojenih" trupa? Koji, gde, datumi, mesta, broj žrtava?

Opet klasično neonaci onanisanje: "Švabe su vršile zločine, ali i drugi su". Pa? Da li to opravdava nacističke zločine? Meru 100 za jednog? Lidice? Oradur? Koventri? Roterdam? Lenjingrad? Omogućavanje ustaške "države" i ustaškog genocida nad Srbima? 27 miliona mrtvih Rusa? (Sad će da graknu "ali Staljin je pobio višeeee, kmeeee")...kakva "gospoda i vitezovi", takvi i njihovi fanovi.

ја сам антифашиста, али ово као да је из Хитлерових уста изашло, као да од тих бомби, и окупаторских и савезничких, није гино наш народ..
Znam ja da ti mene nešto ne voliš, ali bez obzira na to, ono što sam rekao ipak nije fašizam.

Da sam rekao (ako je riječ npr. o Njemačkoj) da je sve članove naci-stranke sa familijama trebalo strpati u konc-lagere i da je kao bjesne pse trebalo istrjebiti sve one porodice koje tradicionalno daju oficire za njemački generalštab, e to bi bio fašizam.

знаш колко ми се *ебе како су прошли Марибор и Задар!
Задар после рата припаде Хрватској, као и цела Истра и острва.
а Словенија поред свих проширења замало да добије и Трст.
а шта је добила Србија за сву проливену крв и жртве??
добила је *урац.. а није боље ни заслужила кад се за суву грану ухватила.
Po tvojoj gornjoj logici i ovo bi npr. mogao biti fašizam.

Znam ja da ti mene nešto ne voliš, ali bez obzira na to, ono što sam rekao ipak nije fašizam.

Da sam rekao (ako je riječ npr. o Njemačkoj) da je sve članove naci-stranke sa familijama trebalo strpati u konc-lagere i da je kao bjesne pse trebalo istrjebiti sve one porodice koje tradicionalno daju oficire za njemački generalštab, e to bi bio fašizam.

веруј ми, о том знаку што си га сместио у wc-шкољку мислим исто што и ти.. само бих ја и повукао воду да више не смрди и не загађује средину.

а кад већ говоримо о милитаризму, мислим да су најмилитантнији народ на свету Енглези. ко је био у Лондону зна о чему говорим.
на сваком ћошку им споменици којекаквим војсковођама и генералима.. а тек кад уђеш у катедралу Св. Павла- запањиш се!
човек би помислио да су они у целој својој историји имали само војводе, а ниједног писца, сликара или хуманисту.
Немци су за њих мала деца.. није зато што их ја сад овде браним, него тако је.

najgore su prosli Maribor,Slavonski brod i Zadar.....oni nisu u Srbiji

Које лажи,хрватски градови нису скоро ни пипнути,јер неће Тито да повреди своје усташе.
Да ли знаш због чега је Тито наручио бомбардовање Задра 56 пута? Да би уништио његов италијански карактер и побио и протерао све Италијане из њега и после га прикључио Хрватској. Исто као што шиптари на Космету темељно руше српске цркве да би избрисали све трагове српског постојања на Космету.
Славонски брод је бомбардован без тражења Тита због велике концентрације немачке војске у њему.
Тито је тражио само крвничко бомбардовање српских градова.

Zločini "obojenih" trupa? Koji, gde, datumi, mesta, broj žrtava?

После

Poslednja izmena od moderatora:
Zapitaj se kako su prošli Leskovac,Beograd i Podgorica.

isto....Leskovac pogotovo..no,dao sam komentar na ono Tito rasporedjivao avione gde ce ko...budalastine

Slavonski brod su razbucali od bombardovanja,kao navodno fabrika municije,koju nisu ni pipnuli btw,i sve tukli po raji

a komentar da je Tito Ustasa.....je smesan...mislim,on ih je pobio vise nego sve ostale vojske zajedno

isto....Leskovac pogotovo..no,dao sam komentar na ono Tito rasporedjivao avione gde ce ko...budalastine

Slavonski brod su razbucali od bombardovanja,kao navodno fabrika municije,koju nisu ni pipnuli btw,i sve tukli po raji

a komentar da je Tito Ustasa.....je smesan...mislim,on ih je pobio vise nego sve ostale vojske zajedno

Tito nije bio ustaša,bio je Hrvat,njegovom pobedom Hrvati su dobili sve a Srbi ništa.

После битке за Монте Касино "савезнички" команданти су дозволили ******ма за награду да силују.

О томе ти је снимљен и филм, La ciociara, са Софијом Лорен у главној улози, из 1960.године, на пример. Погледај о чему

Kao prvo, nisu bili u pitanju crnci, nego Marokanci. Kao drugo, to ne opravdava zločine Wehrmachta koji su pomenuti u filmovima koje sam postovao, a pogotovo ne masovna silovanja ruskih žena od strane nemačkih vojnika, što je takođe dokazano.

Нема ме неко време а ви одмах просипате разне глупости по форумима. Мрзи ме да читам шта сте све трабуњали напред па ћу почети да коментаришем само последње глупости са ове теме.

Без коментара!

Opet klasično neonaci onanisanje: "Švabe su vršile zločine, ali i drugi su". Pa? Da li to opravdava nacističke zločine? Meru 100 za jednog? Lidice? Oradur? Koventri? Roterdam? Lenjingrad? Omogućavanje ustaške "države" i ustaškog genocida nad Srbima? 27 miliona mrtvih Rusa? (Sad će da graknu "ali Staljin je pobio višeeee, kmeeee")...kakva "gospoda i vitezovi", takvi i njihovi fanovi.

Швабе су чиниле минималне злочине у односу на други блок вођен жидовима. Што се тиче усташких геноцида, њих не би ни било да није било наше нивности и умешности жидовског блока утицаја у организовању пуча. Чак су немци били против усташког режима током рата и вероватно би га ликвидирали да су однели победу. 27 милиона мртвих руса од стране немаца? Мало си се забројао. Вероватно ниси рачунао метак у потиљак свакоме ко неће да трчи голим рукама на немачке митраљезе или ономе ко неће да гине за јевреје (већина не зна ни дан данас зашто су се борили против Рајха и шта је имао руски народ од тога, што им и не замерам због вештих јеврејских манипулисања информацијама). О Стаљиновском, Лењиновском, Троцковском (читај јеврејском) уништавању руског народа, и да се не прича. Цифре се мере у десетинама милиона ( 40 - 120 милиона људи ).

Tito nije bio ustaša,bio je Hrvat,njegovom pobedom Hrvati su dobili sve a Srbi ništa.

Тито (Валтер Вајс) је био јеврејин из Пољске којег је инфилтрирало ЗОГ (или како већ) и који је узео туђи индетитет. Прави Јосип Броз је био хрват и он настрадао у Шпанском грађанском рату. Валтер Вајс то јест Тито који је владао имао је све прсте на рукама, а правом Јосипу Брозу Титу је један прст одсекла машина док је радио. Такође један је имао плаве, док други зелене очи. Рођена мајка није могла да га препозна када се појавио. Можда вам то помаже да схватите зашто је око себи имао људе попут Моше Пијада, Рибара, Енгела, Албахарија, Баруха и многих других људи.

Kao prvo, nisu bili u pitanju crnci, nego Marokanci. Kao drugo, to ne opravdava zločine Wehrmachta koji su pomenuti u filmovima koje sam postovao, a pogotovo ne masovna silovanja ruskih žena od strane nemačkih vojnika, što je takođe dokazano.

Каква масовна силовања руских жена од немачких војника? Силовања руских жена од стране комунистичког олоша најгорег кова и осталих јеврејских четовођа је било на хиљаде, али масовна силовања руских жена од немачких војника не. То није истина и то је послератна јеврејска пропаганда. Као прво Немци су били часна и дисциплинована војска. За крађе од сељака и радника су стрељали. О силовањима да и не причам. Некажем да се није десио неки појединачни случај, али он или није откривен или је строго кажњен. Никаквих масовних силовања није било и зајеби више ту демагогију.

Poslednja izmena od moderatora:

Ах да, Мароканци су бели, а не обојени, како сам могао да направим такву грешку.:roll:

Ajd kao i ja da se uključim, blejao po temi pa mi je bilo nešto interesantno da se nadovežem. Ovo za časnu i i disciplinovanu vojsku mi bilo zanimljivo. Inače postoji slučaj kad se moja baba i njen rodjeni brat kao klinci igrali školice blizu železničke stanice i ostavili kaput koji su nosili na smenu jer su imali samo jedan, na stranu. Kad su pogledali nije ga bilo i oni briznu u plač , jer im je to jedini a i bliži se zima, sve hladnije i dobiće batine što ga zagubili itd ...

U blizini se zadesi nemačka patrola od tri vojnika odnosno oficir i dva vojnika koji pridju i pitaju šta je bilo, jedan je govorio Srpski. Oni brzo objasne šta je bilo , da su pre malo okačili kaput tu da se igraju ali da ga nije bilo kad su se okrenuli i objasne kakav je i kako izgleda. Ovi brzo otrče negde a jedan ih odvede u neku menzu da sačekaju i daju im da jedu svašta kako mi pričali. Pošto njima bilo frka da ih ne otruju ovi to primetili i kao uzeli oni da probaju da vide da nije otrovno ili šta god i ljubazni su bili jako.

Ubrzo potom kaže dolazi neka patrola i vode nekog Italijana koji je ukrao to da napravi neku postavu za čizme i našli ga kako taman počeo da ga seče nekih par stotina metara odatle. Postave ga uz zid u toj velikoj menzi, sazovu vojsku i pročitaju neki proglas. Svako je trebao da pridje da ga pljune u facu i da produži niz traku da uzme obrok i tako ceo garnizon.

Njima sašiju kaput opet i urade im i postavu i odvezu ih kući. Ćale kad ih video da ih vode Nemci pomislio da nešto uradili al ovi ih uveli , dali im i neke čokolade i objasnilli šta bilo. Kažu da je taj glavni bio major po činu i da je imao ono ss na kragni odnosno bio ss-ovac.

MIslim eto uz svu tu poremećenu atmosferu kako obično opisuju to vreme dešavalo se i ovo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back