- Poruka
- 10.741
Ово горе су припадници 7.СС ,,Принц Ојген,, дивизије са непознатим четником,очигледно је у питању официр.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово горе су припадници 7.СС ,,Принц Ојген,, дивизије са непознатим четником,очигледно је у питању официр.
Ne znam da li sam ga kacio ranije,inace Sampolit Grupp je zaista fantastican.
Momci su iz Estonije,jednog od njih (Ako ne laze,mada ne verujem,jer je uzimao intervju od kustosa muzeja za neki rad o SS Galizien) sam upoznao u Lvovu u Ukrajni,pre skoro 3 godine,cak sam dobio i prisivac Esttland Legion na poklon.
Inace ove medjusnimke,kao i za Letonsku legiju su radili oni,sa nekim tamosnjim glumcima.
Jesi ti Srbin? Ti neonacisti iz Lvova su se borili u hrvatskoj vojsci kao dobrovoljci u ratovima 90-ih... dok su na našoj strani ratovali braća iz ostalih dijelova Ukrajine (pogotovo sa istoka) i iz Rusije...
Inače je grad Ljvov najfašističkije mjesto na kugli zemaljskoj uz možda Metković i Široki Brijeg!
Informacije o tim Neo-Nacistima mi nisu poznate,ja sam tamo bio sasvim drugom prilikom (Otac mi je bio predstavnik jedne Austrijske kompanije u zapadnoj Ukrajni) gde sam upoznao tog lika...Nisam zapazio da je grad fasisticki...ali sam zapazio da je grad zaista prelep..naravno da sam Srbin.
е па видиш- тај град је најјаче унијатско упориште на кугли земаљској. воле папу више него Пољаци, а Пољаке (који су их вековима држали у ропству) више воле него браћу Русе који су их тог ропства ослобађали. дошли су да се боре за Хрвате зато што су ови католици и ратовали су против православних Срба. борили би се они заједно и са црним ђаволом само да како православним седну за врат. украјински фашизам је врло скопчан са клерикализмом као што је и код Хрвата. зато се и воле.. само не знам што их ти волиш?!
Кога ја волим ? О чему ти причаш? Знам да је Љвов град у коме су већина унијати,да воље Пољаке то једноставно није тачно.Управо Пољаке највише не воле,јер је унијаћење сматрано као гарант за мирно решење питања западне Украјне,што су Пољаци,сходно својој природи веома често кршили,прелазили преко граница и терорисали становништво.Ја сам разговарао са једним Украјинцем што је радио као шофер у тој фирми,колико се сећам члан је и неке националистичке организације,уз то и унијат,и о Пољацима ми је говорио горе него што би Немац говорио.
Тамо је германофилиа доста јака,рекао бих јача него у Хрвата.Гледају те ко господина.

ја сам рекао ''да воле Пољаке више него Русе'', којим и припадају и по пореклу и по вери и по историји. Халич (Галич, Галиција) је најзападнија руска удеона кнежевина. знам ја врло добро о чему говорим. и о Брестовској унији и о њеним последицама, а и о оном шта јој је претходило. но кад нећеш брата за брата- а оно ћеш туђина за господара. и нека им је! а ти несрећни западни ''Украјинци'' су германофили из следећег разлога- сећају се са носталгијом аустријске власти и немачке окупације јер су и једни и други њих користили- да их као псе на ланцу напујдају против Пољака, који су били бројнији и имали снажну државну традицију.. па их је ваљало обуздати.
ти бедни унијати мрзе све око себе (као и Хрвати). мрзе Русе, зато што су православни, а ови су издали православље.
мрзе Пољаке зато што су Пољаци били шљахта и господа, а ови слуге. мрзе Јевреје зато што су их Јевреји финансијски држали у шаци.
једном речју- мрзе све и свакога осим папе.
дно дна!
а да и ти можда не планираш у те унијате-фашисте![]()
Отац ми је Католик,ја сам Православац.То ћу бити до краја живота.
Svedok kaže, u postovanim delovima filma, da su jedinice Wehrmachta, u selu Vimiciello u Italiji, pobile kao odmazdu za partizanska dejstva, 108 ljudi, od toga 43 žene i 22 dece. U Italiji, savezničkoj zemlji, jedinice Wehrmachta su pobile oko 10.000 nevinih civila.