- Poruka
- 10.741
Тема је Вермахт а не помоћ јевреја распалим могнолским хордама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Laute,sta mislis,el bolja bila Hicina il Kajzerova vojska?![]()

Ovakvav smrad sam još samo sreo na nekim ustaškim forumima. Bilo je nešto kao Borbena vrijednost Francetićeve crne legije. Ala ste izbalavili nad imenima i jedinicama koje su, svaka, na Istoku, bez izuzetka, činile ratne zločine.
A što se tiče borbenih vrijednosti vaših miljenika iz SS, bilo bi mnogo jasnije da zločinačka osovina Ruzvelt-Čerčil nije čekala i nasladjivala se sovjetskim mukama na Istoku. Da su ti jadni i dvolični antikomunisti krenuli 42-ge kao 44-te, rat bi, uz sve vojne veštine vaših omiljanih generala bio gotov do kraja 42-ge. I ovako je svima već posle "Staljingrada" bilo jasno ko dobija rat.
Inače, bar polovina medju njima su bili LGBT orijentisani. Možda vi u stvari zato ovoliko balavite.
Каква црна Малта, човече?Pusti Krit, važnja je kasnije bila Malta, koja je naciste koštala Severne Afrike.
Операција Маркет гарден,одбрана западне Европе,и велика победа немачке војске против англо-америчких капиталиста!
)).Mislim da je izdanje iz nekih 60-tih godina.Preporucujem takodje i knjigu Waltera Schellemberga Memoari.
...

Каква црна Малта, човече?
Па судбина Малте је запечаћена на Криту!
Транспортни авион Me-323,ово ми и данас изгледа невероватно,а камоли у то време!
Манштајн
Дитрих
Штајнер
Хаусер
Мајер
Витман
Пајпер
Фон Леб
Модел
Дитл
Браушиц
Кухлер