Accessories - naočare, novčanici, marame, šeširi...

Imam jedan problem koji se pojavljuje cim grane Sunce:dash: ... Nosim naocare i redovno ne vidim gde hodam jer me Sunce zaslepi, a ne postoji opcija da predjem na sociva i suncane cvike jer sam prestravljena od toga da vadim nesto iz oka ...
Ako neko ima ideju za neki sesiric za prolece koji bi lepo stajao uz naocare nek se javi, jer ja nemam ideju:neutral::think: kacketi ne dolaze u obzir, grozno mi stoje:sad2:

Pa imas one naocare za vid kojima stakla potamne na suncu, a u mraku su normalno svetla... Eto ti resenja :D

Imam:sad2: izgledam kao matori gay cinovnik:sad2: mislim, cini mi se da smo to oni nosi, uopste nije zenstveno:neutral: zato i trazim sesir:D

Možda je Doname rešila problem, ali evo glas iskustva, možda nekom bude od koristi :)

Foto grej je super izum i može super da izgleda, ali to najviše zavisi od uklapanja okvira i boje koju staklo dobije na suncu. Meni je uvek više odgovarala siva varijanta od one gomno-braon, ali kako kome legne.

E, ali foto grej može da pravi problem vozačima, jer često u kolima ne potamni dovoljno, čak i kad te sunce bije pravo u šoferku. Foto grej reaguje na UV zračenje, a danas vrlo često kola imaju kakvu-takvu UV zaštitu, i zbog toga foto grej slabije tamni.

Mene je to baš namučilo i prešla sam na tzv. farbana stakla, takoreći naočare za sunce sa dioptrijom. Na tvoje naočare za sunce, optičar ti uradi stakla sa dioptrijom koja se ofarbaju i obrade kao za sunčane naočare i to je to. Postoje ograničenja u obliku i veličini stakla zavisno od dioptrije, ali može da se probere.

Sto se naocara za sunce tice...uf tu uvek imam problem...slabo koje mi stoje jer imam malu glavicu a vecinom su one zumzarske u ponudi...Izgledam sebi s tim velikim ko ona Nikol Richi
:zcepanje: Meni ovo dumrem kad vidim ovoliku glavu i sitnu osobu generalno s ovolikim naocarima!
Meni se i svide neke...al dzaba...
Pre neki dan vid'la Police...naravno...Ugavnom mi se one najvise svide...Stoje mi prve koje sma odabrala odlicno!!!Da ne verujes!Reko 1450 din :think: , 'ocu da pitam kakav je ovo fush za 1450 din?? - Ooooovaj a sto je ovako jeftino? - 14.500 din vam jeftino? ( :dash:) Bolje da sam trazila za vid :roll:
Uglavnom, posto treba da putujemo, kazem momku da je bolje da napolju potrazimo, garant su jeftinije a i veca verovatnoca da su original...Kaze prodavacica pa u Italjii su ovakve iste 30e.Tako sam cula. :eek: Ko je ovde lud???

Puno bi mi značilo kada bi neko umeo da mi odgovori na ovo pitanje, u fazi sam kupovine naočara za sunce a njegove mi se baš sviđaju...

Prilozi

• naocare1.JPG
    naocare1.JPG
    10,3 KB · Pregleda: 38

Back