Accessories - naočare, novčanici, marame, šeširi...

Nosim Trussardi,Ray ban i D&G
!BQDShNw!Wk~$(KGrHgoOKiQEjlLmEZt(BJ21!!BYvg~~_1.JPG

!BRI)9zQBmk~$(KGrHgoOKk!EjlLm(M-TBJ8eQmsMdg~~_1.JPG

DG_6053_3288G_001.jpg

Trussardi mi se najvise svidjaju(mislim da mi najbolje stoje :D;))

Ja obozavam velike, tamne naocare za sunce :P prosle godine sam kupila dva para Vogue sa velikim crnim okvirom, koje su mi se tada dopadale... ove godine sam ipak odlucila da promijenim stil naocara, pa sam nabavila (takodje ogromne :D) ljubicaste (OB) sa ljubicastim okvirom. Inace naocare ljeti ne skidam... sto se toga tice, vrlo su prakticne :D ne vidi se koga gledas, je li ti dosadno... oci dosta toga kazu :D

Uski, široki, kožni , šareni, crni - kaiševi svih oblika i veličina i dalje su najpoželjniji modni dodatak ...
Kaiš možete nositi na haljinu, tuniku,širu majicu, kaput, sako...
Široki kožni kaiševi izvrsno se mogu kombinovati preko kaputa, dok je tanki kaiš prikladniji za haljine.
Obratite pažnju i na kopče. Zanimljiva i upečatljiva kopča poštedeće vas brige o nakitu budući da takav detalj izvrsno funkcioniše sam za sebe, pa je dodatni accessories suvišan i nepotreban. Ako niste ljubitelj kopči, nabavite kaiš koji se jednostavno veže oko struka.

Kako god, stegnite kaiš, ali zbog mode, a ne zbog finansijske krize!
:kiss::kiss::kiss:

Prilozi

• dao_gallery_6_image__57_908_acs.jpg
    dao_gallery_6_image__57_908_acs.jpg
    17,1 KB · Pregleda: 14
  • 19L06UBLK_thumb.jpg
    19L06UBLK_thumb.jpg
    2,8 KB · Pregleda: 15
  • 19L26USTN_thumb.jpg
    19L26USTN_thumb.jpg
    3,2 KB · Pregleda: 15
  • 19Y16UBRN_thumb.jpg
    19Y16UBRN_thumb.jpg
    4,3 KB · Pregleda: 213
  • 19L36UMNT_thumb.jpg
    19L36UMNT_thumb.jpg
    1,8 KB · Pregleda: 214
Poslednja izmena:
ja kaisheve nosim retko, i to najvishe za ukras :)
jer uvek nosim uske farmerke,pa mi kaish i ne treba...
vishe volim zimi da stavim shiroki kaish preko neke tunike.. :heart:

Pa kais i jeste ukras,a farmerke treba da ti stoje taman ... Ako vec mozes da stavis jabuku izmedju tebe i zadnjeg dugmica onda su ti prevelike ... Farmerke treba da stoje same od sebe a ako nosis kais da ti ne bi spadale onda si pogresila u meri... Obozavam muskarce u srbiji kad zategnu kais a farmerke se sve zguzvaju oko dzepove jer prevelike :super:

Back