Аца Вучић then and now

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Да се подсетимо мало...

Хоће ли неко да подсети министра одбране Србије на прва два видео снимка у мом коментару?:think:
Сећа ли се он себе и својих речи?:think:
Да ли може мирно да спава?:think:

Ovo dvoje jos uvek vode kampanju :hahaha:
Није то "кампања", ради се о озбиљним питањима које као грађанин ове земље имам право да поставим руководећим људима у Србији. Између осталог, да ли се сећају себе из не тако далеког периода српске историје.

Valjda jos nisu obavesteni ni da je bila ni kako je zavrsila, cijom pobedom cijim porazom:zcepanje:
Не знам за колегиницу, ја сам обавештен изванредно и о току предизборне кампање и о резултатима исте, а владу Србије води мој човек, на крају крајева.
Али морам његове коалиционе партнере да подсетим на неке ствари... нису сви у Србији баш тако излапели као што неки могу да помисле, зар не?:lol:

Sad su došla vremena da sve piše i sve je snimljeno i dostupno ....

Tan2012-5-31_2027575_2.jpg

18825635794fcf8c905ff98560951718_v4%20big.jpg

Није то "кампања", ради се о озбиљним питањима које као грађанин ове земље имам право да поставим руководећим људима у Србији. Између осталог, да ли се сећају себе из не тако далеког периода српске историје.

Не знам за колегиницу, ја сам обавештен изванредно и о току предизборне кампање и о резултатима исте, а владу Србије води мој човек, на крају крајева.
Али морам његове коалиционе партнере да подсетим на неке ствари... нису сви у Србији баш тако излапели као што неки могу да помисле, зар не?:lol:

Sto ih ne "podseti' taj TVOJ COVEK?
Da se ne plasi da oni njega ne podsete, a?
Bice da je to:lol:

Sto ih ne "podseti' taj TVOJ COVEK?
Da se ne plasi da oni njega ne podsete, a?
Bice da je to:lol:
Ма дај, молим те.:roll:
На шта да га подсећају? Јел он напустио матичну страбнку и направио нову? Не бих рекао да јесте, за разлику од човека о коме је реч у теми.
Да је на челу владе неко као Бане Ивковић, твоје питање би имало смисла. Овако, само делује као да желиш да бацаш вербалне каменице из хобија на некога.

Ne verujem u to, ali tako se priča. Nije ni bitno. Dragan Đilas dobro zna koliko su iskrene Vučićeve suze. Ako ne zna, neka se seti Mire Marković, Vojislava Šešelja ili Smilje Panić, čije najmilije je bučno oplakivao gospodar Vučić.

Svim tim lelekanjem Vučić nije samo sticao političke poene, nego se i temeljito pripremao za poslednji, spektakularni nastup koji jedva čeka da se održi na kragujevačkom groblju.

Vidis, nisam o tome razmisljala, a ima istine...:neutral:

:

Ne secaju se, odmah da ti kazem. Imaju neku vrstu retrogradne amnezije, ne zameri im.

Eee, vidis... ,mada Vucko moze profesionalno da se bavi naricanjem, postojalo je nekad i takvo zanimanje.

Operski pevač imao trudnu ženu i jedina želja mu je bila
da mu deca budu umetnici kao i on.
Žena sazna da nosi blizance i pri porođaju,
muž na jednu stranu stavi harmoniku a na drugu violinu.
Izlazi prva beba, saplete se na stranu ka harmonici,
muž uzme ciglu i ubije ga.
Izlazi druga beba, uzima harmoniku i peva:
UBIOOO SII POGREŠNOG ČOVEKAAA...

Ма дај, молим те.:roll:
На шта да га подсећају? Јел он напустио матичну страбнку и направио нову? Не бих рекао да јесте, за разлику од човека о коме је реч у теми.
Да је на челу владе неко као Бане Ивковић, твоје питање би имало смисла. Овако, само делује као да желиш да бацаш вербалне каменице из хобија на некога.

Ne dam!

Moje pitajnje ima smisla, i necu ga ponavljati posto tvoj odgovor neodoljivo asocira na onu staru: Sloboda za vukove znaci smrt za ovce. Vuk je jeo i prejedao se, neka se istrazi. Moze Vucic da podnese ostavku, i rekao je da hoce ukoliko ga budu ometali. Zato ne sme da dozvoli vuku preveliku slobodu na koju je navikao, nigde nas nece biti (figurativni govor)!

Back