AC MILAN

.pissbottleman:
Da li je neko video kakin drugi gol na utakmici ???!!!!

Nesto sto se ne dogadja u danasnjem u fudbalu !!!
Krenuo je sa sredine terena,pretrcao 70 metara, presao petoricu igraca i sa strane sutirao ispod golmana !!!!
Takav gol je bio u stanju da postigne samo Maradona u svoje vreme,ali tada je to bilo mnogo lakse...

Svi ga hvale tamo u Italiji od sinoc....neverovatan gol .... morate videti

E,ubicu se!!!
Prosli put kada je Milan igrao nisam imao treci,a juce B92,tako da nism video gol(ni jedan)!
Da nema mozda neki snimak ili pregled?Jel zna neko?

Koji milan onaj mafijaski klub dobijaju tekme.samo zato sto berluskoniju niko ne sme da pisne u ialiji......
dok nije bilo berluskonija MILAN JE BIO U SERIU B...........Prema tome ne smarajte o milanu nije zanimljivo,previse opasan klub......bolje da se zove AC MAFIJOZA :D

.pissbottleman:
Ti to hoces da kazes da je Berluskoni vec nekih 60 godina u Milanu ili po obicaju kao i svi ostali koji nemaju sta pametno da kazu lupas gluposti?
Slusaj druze nemoj se ti svadjati samnom o fudbalu,pratim fudbal od 7.godine sva desavanja i zbivanja u klubovima poznajem znam sve zive igrace,trenere,stadione i sta jos........Pricas o milanu nesto a ni sam ne znas sto.....Druze voli svoje ne mrzi tudje..... :twisted:

.pissbottleman:
Da li ste vi svesni da trenutno imate cetiri boda manje od nas?
Ne?A zaboravio si da cete puci u oba derbija?
I sa ta zamisljena 4 boda manje, opet je Juve ispred smradova.... Svaka cast izvukli ste se, ipak je Sampdorija svetska ekipa, a da se onaj kakin gol poredi sa Maradonom.... Smesni ste... Pored onih uplasenih turaka koji ga nisu ni napadali i kostunica bi dao gol.... Forza JUVE

Glupavi Milan vecito je pobedjivao u 90. i kusur minutima, ali im se prosle sezone sve toliko slatko vratilo da jos ne mogu da zaboravim kako sam uzivao protiv Juvea 0-1, ali posebno protiv Liverpoola-a!!!
A i juce sa Sampom, realno Milan nema pojma, a Kaka i Maradona su kao David i Golijat, realno!!! Jos Juve za prva 3 kola ima +5, u odnosu na Milan, kako ;li ce biti u 10. kolu +15 ili ko zna koliko...
Ipak zna se ko je keva....FORZA ROMA E ROMA OLE!!!

sulegrobar:
Glupavi Milan vecito je pobedjivao u 90. i kusur minutima, ali im se prosle sezone sve toliko slatko vratilo da jos ne mogu da zaboravim kako sam uzivao protiv Juvea 0-1, ali posebno protiv Liverpoola-a!!!
A i juce sa Sampom, realno Milan nema pojma, a Kaka i Maradona su kao David i Golijat, realno!!! Jos Juve za prva 3 kola ima +5, u odnosu na Milan, kako ;li ce biti u 10. kolu +15 ili ko zna koliko...
Ipak zna se ko je keva....FORZA ROMA E ROMA OLE!!!
Bravo majstore..... Uz JUVENTUS jedino Roma moze da se nada tituli

Back