.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
P.S. prvi put od pocetka sezone Sheva nije bio najbolje ocenjeni igrac na utakmici .... sinoc drugi ... al' opet je odigrao sjajno i dade gol(u stilu Inzagija...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.pissbottleman:Da li je neko video kakin drugi gol na utakmici ???!!!!
Nesto sto se ne dogadja u danasnjem u fudbalu !!!
Krenuo je sa sredine terena,pretrcao 70 metara, presao petoricu igraca i sa strane sutirao ispod golmana !!!!
Takav gol je bio u stanju da postigne samo Maradona u svoje vreme,ali tada je to bilo mnogo lakse...
Svi ga hvale tamo u Italiji od sinoc....neverovatan gol .... morate videti
Slusaj druze nemoj se ti svadjati samnom o fudbalu,pratim fudbal od 7.godine sva desavanja i zbivanja u klubovima poznajem znam sve zive igrace,trenere,stadione i sta jos........Pricas o milanu nesto a ni sam ne znas sto.....Druze voli svoje ne mrzi tudje......pissbottleman:Ti to hoces da kazes da je Berluskoni vec nekih 60 godina u Milanu ili po obicaju kao i svi ostali koji nemaju sta pametno da kazu lupas gluposti?
Mislis i nemas dalje komentara Inter RULES!!!!Terror Techa:Kaka',Nesta,Shevchenko,Maldini,Pirlo....
Svaki dalji komentar je suvisan
I sa ta zamisljena 4 boda manje, opet je Juve ispred smradova.... Svaka cast izvukli ste se, ipak je Sampdorija svetska ekipa, a da se onaj kakin gol poredi sa Maradonom.... Smesni ste... Pored onih uplasenih turaka koji ga nisu ni napadali i kostunica bi dao gol.... Forza JUVE.pissbottleman:Da li ste vi svesni da trenutno imate cetiri boda manje od nas?
Ne?A zaboravio si da cete puci u oba derbija?
kutak:E,bash volim shto ih isprashila Sampdorija!
Bravo majstore..... Uz JUVENTUS jedino Roma moze da se nada titulisulegrobar:Glupavi Milan vecito je pobedjivao u 90. i kusur minutima, ali im se prosle sezone sve toliko slatko vratilo da jos ne mogu da zaboravim kako sam uzivao protiv Juvea 0-1, ali posebno protiv Liverpoola-a!!!
A i juce sa Sampom, realno Milan nema pojma, a Kaka i Maradona su kao David i Golijat, realno!!! Jos Juve za prva 3 kola ima +5, u odnosu na Milan, kako ;li ce biti u 10. kolu +15 ili ko zna koliko...
Ipak zna se ko je keva....FORZA ROMA E ROMA OLE!!!